:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Продължава атаката срещу Орманджиев

Шефът в ЦСКА остава на мушката на феновете и след напускането на Йешич
СНИМКА: БУЛФОТО
Миодраг Йешич си спретна прощален обяд в ресторант "Златна сръбска скара", чийто собственик Зоран Ристич (вдясно) е кум на досегашния треньор на ЦСКА.
Уволнението на треньора на ЦСКА Миодраг Йешич не спря недоволството на агитката срещу шефа на надзорния съвет на клуба Стефан Орманджиев. Омразата към бившия рефер дори се увеличи.

Началото бе дадено в четвъртък с разлепянето на плакати срещу Орманджиев из София. Във фенския сайт http://www.cska.net също се заема страната на Йешич. Агенция Спорт 1 пък обяви, че официалният клубен сайт на ЦСКА е залят с гневни имейли, настояващи за изгонването на Орманджиев. Протест ще има и на днешното гостуване срещу "Нафтекс".

Орманджиев отхвърли обвиненията на Йешич за далавери с комисиони по трансфери на играчи и заяви, че за оставането му на поста може да реши само собственикът на клуба Васил Божков.

Тежка задача пък има пом.-треньорът на ЦСКА Ангел Червенков днес срещу "Нафтекс". Той трябва да води сам тима и е принуден да скалъпи състав без контузените Велизар Димитров, Тиаго Силва и Гийом Да Зади. Сигурно е само, че титуляр в атака ще е Жозе Фортадо.

В "Нафтекс" пък мачът е на живот и смърт, тъй като загуба 99% праща тима в "Б" група. Домакините също са с големи проблеми - няма да играят заради травми вратарят Свилен Симеонов, Пламен Тимнев и Цветомир Валериев, а нигериецът Принс Абеди е наказан. Юношеските национали (до 19 г.) Орлин Старокин и Владислав Стоянов се върнаха от контрола с Македония в Скопие (0:3) без контузии и ще са в групата.

Крути мерки за сигурност ще предприеме бургаската полиция за мача. С охраната са ангажирани 180 служители на реда, а две видеокамери ще следят агитката на ЦСКА. Билетите ще струват по 3 лв.
5
1472
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
08 Април 2006 16:50
Разрухата във ВЕЛИКИЯ КЛУБ е тотална!Новоназначения безличен треньор не може да започне веднага защото си има други задължения?!?!?!?!?!?УНИКАЛНО!!!
08 Април 2006 17:29
Баси, малко ли са статиите отгоре, да идеш да помучиш та намери да се изклепеш точно тук, помашко говедо. Ай сиктир, още веднъж ви се учудвам имате достатъчно поводи за радост, а сте седнали да злобеете и да гледате в чуждия двор.
08 Април 2006 19:44
Ех, говедоубиец когато аз съм бил на мачове на любимия ЦСКА Вие може да не сте били още в проект.Коментарът ми е за поредния пример за унищожаването на ЦСКА.Бъдете здрав!
09 Април 2006 01:06
Кочината стана тясна за всички.
09 Април 2006 10:42
Затова пък обора е достатъчно широк
Сори, Родопчанин, но изказването ти е малко неуместно(извинявай че направо минах на ти, но във форума всички сме си приятели и обръщението ни е такова ). Не зная как е в САЩ, но в Майка България все още съществуват отживелици от рода на предизвестия, неустойки и т.н.. Ех, кога ли ще ги стигнем Американците по тези показатели...Иначе криза има, но чак пък разруха? Има обаче светъл лъч. Стиви О излиза в отпуск, каквото и да означава това А пък ти не вярвай на всичко, което се пише във вестниците. Има достатъчно "доброжелатели" на ВЕЛИКИЯ ОТБОР
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД