:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Мидълзбро" стигна с много шанс до 1/2-финал със "Стяуа"

СНИМКА: ЕПА/БТА
Авторът на 2 гола за "Мидълзбро" Марк Видука (вляво) пази умело топката с гръб към шведа Даниел Майсторович от "Базел", който бе изгонен в 72-ата мин. при 2:1 за англичаните и допринесе драмата на ст. "Ривърсайд" да е пълна.
"Мидълзбро" и "Севиля" постигнаха най-големите успехи в клубните си истории, като стигнаха до 1/2-финал за купата на УЕФА.

Успехът бе особено труден за англичаните, които имаха пасив от 0:2 от първия мач с "Базел", а за капак швейцарците поведоха на реванша. "Боро" обаче оказа страхотен натиск и се докопа до нужното 4:1 с гол на Масимо Макароне в 90-ата мин. "Историческа нощ. Няма по-добър начин за триумф от този", коментира мениджърът на "Мидълзбро" Стив Макларън.

Следващият съперник на тима му е "Стяуа", който излезе победител от румънския 1/4-финал с "Рапид" след 0:0 като домакин и 1:1 в първата среща. На националния стадион "Лиа Манолиу" в Букурещ имаше агитка и на ЦСКА, която бе разпънала свое знаме и викаше за "Стяуа".

"Севиля" ще спори за място на финала с "Шалке", след като на протоколния си реванш (при 4:1 у дома) направи 1:1 със "Зенит" в Русия, а Даниел Алвес дори изтърва дузпа.
732
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД