:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МНЕНИЯ

Константин Баждеков, изп. директор на "Левски" по финансовите въпроси: "Гордея се, че работя в "Левски". Тези момчета направиха нещо забележително и заслужават само поздравления. На един от най-хубавите стадиони в Европа се държахме като равен с равен срещу силен отбор, какъвто е "Шалке".



Георги Петков, вратар: "Доволен съм от представянето ни, но щях да бъда още по-щастлив, ако бяхме победили. Сега не ни остава друго, освен да мислим за титла, ако искаме да участваме в Шампионската лига следващия сезон. Имаме шансове да участваме в групите на турнира."



Емил Ангелов, нападател: "Приказката свърши. Отпаднахме, но гледаме напред. Не съм много доволен, защото изпуснахме победата. Не съм аз човекът, който трябва да прави оценка на играта ни, но мисля, че се представихме много добре. Този сезон никога няма да го забравя. Всеки от петте гола, които вкарах в Европа, ще остане в спомените ми. Сега трябва да се съсредоточим изцяло върху вътрешното първенство."



Валери Домовчийски, нападател: "Мисля, че играхме добре и успяхме да зарадваме нашата публика, която ни подкрепяше през цялото време. Дори можеше да спечелим, но и с това 1:1 доставихме радост на нашите фенове."



Христо Йовов, нападател: "Представихме се много добре в Европа и доказахме, че имаме място на този етап в турнира. Имахме шанс и смятам, че нямаше да бъде незаслужено, ако бяхме победили. Единственото, за което съжалявам, е, че не ни се даде възможност да отстраним германците. Ако бяхме 11 на 11 в първия мач, сега можехме да се радваме още повече."



Гералд Асамоа, нападател на "Шалке": "Представихме се различно от първия мач. Не влязохме добре в двубоя и имахме късмет, че направихме 1:1. Бяхме малко високомерни. Това не бива да се случва повече."
850
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД