:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 138
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

«Троянски кон» е името



на най-новия номер на бандитите в Русия, съобщава "Аргументи и факти". Мошениците паркират автомобил западна марка пред някоя жилищна сграда или къща. Към два часа през нощта алармата на колата започва да вие на пресекулки, докато някой побеснял от безсънието човек не изхвърчи на улицата и не започне саморазправа с автомобила. Точно в този миг се появява "собственикът" с неколцина другари за свидетели. Те учтиво разясняват на човека, че извършва дребно хулиганство и че е нанесъл скъпи щети на луксозния автомобил. По една "случайност", потърпевшите са заснели с мобилния си телефон действията на провинилия се. Така нервакът дава пари на ръка, само и само да се отърве от съдебното преследване.



Огнен обръч стегна



жителите на две села в Гърция завчера, предаде АП. Наложи се евакуация на по-възрастните обитатели на селата Елинико и Калитеа, след като горски пожар пламна в областта Коринтия на полуостров Пелопонес. Огънят започнал в гориста местност в района на град Пиргос и бързо се разраснал заради духащите в района силни ветрове.



Над 900 фалшиви катафалки



са регистрирани в Нова Зеландия, предаде ДПА. Собствениците на автомобили там масово вписват колите си като погребални, за да плащат по-ниски данъци. Една от провинилите се се оправдала, че с автомобила превозва от супермаркета до дома си мъртви пилета.



Младежите над 18 г. са най-податливи



да станат жертви на кражби на лични данни, съобщава в. "Телеграф". Изданието цитира изследване, проведено сред 2000 британци под 30-годишна възраст. От него става ясно, че 1 на всеки 10 души бил жертва на такова престъпление. Една трета от анкетираните нямат представа, че данните им могат да бъдат взети от бележките за ток например.
1
2105
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Август 2006 12:23
Секреты жизни и смерти Сталина ("Le Nouvel Observateur", Франция)
http://www.inosmi.ru/stories/02/07/18/310 6/229102.html
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД