:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 188
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Имигранти заплашвали сигурността на британците

Джон Рийд
Великобритания е изправена пред най-голямата заплаха за сигурността си след Втората световна война. Това заяви британският министър на вътрешните работи Джон Рийд в реч пред неправителствена организация в Лондон, цитиран от Ройтерс. Според него заплахата е свързана с повишената мобилност и миграцията на хората след Втората световна война. Рийд допълни, че националната сигурност е в опасност, тъй като британските институции и закони не са се адаптирали достатъчно бързо към настоящата ситуация. Той подчерта, че има закони и международни споразумения за защита на хората, създадени в отговор на заплахата от фашизма през Втората световна война. Сега обаче заплахата не идва от фашистки държави, а от "личности с фашистко мислене", които имат достъп до модерни химически и биологически оръжия и други средства за масово поразяване.

Междувременно в. "Румъния либера" писа, че румънците са дискриминирани при издаването на визи за Великобритания под претекст, че представляват повишен риск за нарушаване на визовия режим. Изданието цитира доклад, цитиран от в. "Таймс", според който Лондон незаконно отказва да издава визи на жители от по-бедни държави. Документът е изготвен от Линда Костело Бейкър, която е независим правителствен наблюдател на британската визова политика. По закон два пъти годишно тя прави преглед на случайно избрани 4000 случая на отказ на виза, които не могат да бъдат обжалвани.

В. "Дейли телеграф" писа, че министрите смятат да отхвърлят политиката на Тони Блеър за неограничен достъп в страната на имигранти от новоприетите страни в ЕС, които са от Източна Европа. Според тях правителство трябва да преразгледа имиграционната си стратегия, особено в навечерието на приемането на България и Румъния и заплахата техни жители да потърсят работа във Великобритания.
24
1772
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
09 Август 2006 23:46
Все едно гледам филма с Мистър Бийн за Британия -страна на затворите! Ако това ви е мечтата-халал ви и демокрацията и амперски амбиции..Ама не можете мина без евтината емигрантска работна сила, щото за мижавите парици дето ги плащате никой британец не се хваща, ами си лочи парите от помощите на нашето черноморие..малко ви бием тука, ще трябва по-често да ви набиваме акъл в саксонските мозъчета..
10 Август 2006 00:36
В "демократичната", уж, Великобритания вече е на мода НЕдемократичната "Колективна Отговорнст", май?!
Абе, к`во стана с демократичното "Свободно движение на идеи, капитали и ХОРА", бе, хора?! Демократично ЛИЦЕМЕРИЕ, май, а?!
10 Август 2006 00:43
Темата от вчера: Имигранти вдигат местните данъци на британците
Имигрант ма гони, мамо, имигрант ма стига
английска народна песен
10 Август 2006 02:09
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 10/08/2006 г/ 11:09:54

10 Август 2006 03:23
"peri39" Please....не мъдрувай по англо-саксонските демокрации, те-не-са в
в твойта болшевишка компетентност PLS!
10 Август 2006 03:35
haivano,
Това твоя "демократична Заповед" към мен ли е?! Или е само твой "демократичен, НЕболшевишки Съвет" към мен?! Колко /какво/ ти дължа, ако е второто?!
"Демократична" Великобритания е подписала Хелзинското Споразумение от 1975 г. и е Страна по него- между "демократичния" Запад и "комунистическия" Изток- в който Документ основното е тъкмо това: СВОБОДНО движение / в двете посоки!/ на Идеи, Капитали и ХОРА!
НЕ си прави труда да ме замеряш с думи като "болшевик", "комунист" и подобни! Аз НЕ крия, че съм КОМУНИСТ по убеждения и НЕ крия, че се ГОРДЕЯ, че съм такъв СЕГА!
Много е лесно да си "демократ" при Демокрацията и "комунист" при Комунизма-ВСЕКИ го може това!
ЯСЕН ЛИ СЪМ?!
10 Август 2006 04:55
"Сега обаче заплахата идва от "личности с фашистко мислене", които имат достъп до модерни химически и биологически оръжия и други средства за масово поразяване."

дрън-дрън та пляс. ако беше толко лесно да се произвеждат модерни оръжия, що даже и богати държави не могат да си го позволят, ами си купуват оттук-оттам? аман от безумни легенди и митове ... целата работа е да се стрескат по-простите, за да могат тия отгоре да меткат квото си искат. смешното е, че номера минава - засега.

Редактирано от - simo на 10/08/2006 г/ 04:57:50

10 Август 2006 05:02
Peri39........Please зна4и МОЛЯ!?
Вие болшевиките сте по ПРИКАЗИТЕ...не се обьрквай PLS!
10 Август 2006 05:40
simo....абсолютно си прав Дай му на примитивният Булгаристанец-4алга, ракия, футбол, мексикански-саги и болсшешка-ретро медйна пропаганда каде са враговете "народни".
Ехххх...вие 4ервени пртестьпници с маски на светци.........
10 Август 2006 06:19
Мисля, че в.Сега злоупотребява с темата. В целия Западен свят са необходими строги мерки срещу нелегалната имиграция. В момента Западът трябва да се обгради с китайска стена, за да се запази. И не само Западът, а и останалата част на Еропа. Цялата християнска цивилизация. Англичаните са едни от първите в Евопа, които се опитват да реагират адекватно. Те не правят закони само за българи и румъци, както се опитват да ни внушават от вестника. Цивилизованият свят трябва да се предпази от петата колона на враговете на цивилизацията. Мисля, че девизът да демокрация вече не е на дневен ред. Големият проблем е да опазим цивилизацията. Нашата цивилизация. И вместо да плюем англичаните, да мислим какво ще направим в България по този въпрос.
10 Август 2006 07:43
Е стана ли ясно СЕГА кому беше нужно скорошното изявление на Цар Киро?


10 Август 2006 08:04
Зую, тука съгласен - китайска стена насрещу ингилизете и другата западна и турска паплач, дето купуват имоти по нашенско
10 Август 2006 08:10
Добре е "Сега" да препечатва и статии от други европейски вестници, не само британски. Инак читателят остава с впечатлението, че британците са единствената страна в Европа с резерви към имигрантите...
10 Август 2006 08:18
Много ми е интересно за какво друго сме заплаха ние източно европейците?Нима има българин(румънец), който е отишъл легално в Англия и не си е плащал данъци и всякакви осигуровки?За сметка на това има уволнен българин, работил на летище и казал "Бум" срещу приятелката си, от което видите ли, една клиентка получила "стрес".Дааа, лошо нещо сме ние българите с нашите високо технологични оръжия и фашистко мислене.Как стряскаме бедните британци...
10 Август 2006 08:39
Имигранти заплашвали сгурността на британците
10 Август 2006 11:22
Мааааа им стара, днес по BBC разправят за предотвратена група от терористични акции по междуокеански полети, летищата им блокирани, народа в шаш и паника, те се заели да се заяждат с българи и румънци, евентуално след приемането ни в съюза и ако ни приемат в съюза. Тия що не си дадат сметка, че ако защитаваха така пламенно международното право и се бяха изрепчили на големия янки било за гуантанамо, било за ливан, нямаше да има арабин/мюсюлманин дето да иска да ги гръмне.
10 Август 2006 12:43
Паникьор и натегач - това е тоя тапир от Глазгоу, Джон Рийд. Тъп като гъз, но злобен и суетен - иска да му казват "доктор". Ксенофоб, като всеки простак. Откакто го направиха шеф на меверето - ужким да го подобри - пълен хаос и провали дето цел свят им се смее. А иначе стойкаджия голем - ше тури бронирана жилетка у пет часа сутринта, за да го снимат как наблюдава арестуването на двама-трима кокошкари.
10 Август 2006 13:50
ПРАВИ са хората.... Това ще означава дефицит на чадърите, дъждобраните на пазара. От къде ще земат още 600 000 чадъра за новите имигранти. Не стига че въведоха данък за ползване на компютър, сложиха в личните коли на хората броячи да им таксуват че се возят. Не остана вече място за скубене

А след миграцията 1 чадър ще струва $$$$$$
10 Август 2006 18:09
"Според него заплахата е свързана с повишената мобилност и миграцията на хората след Втората световна война. Рийд допълни, че националната сигурност е в опасност, тъй като британските институции и закони не са се адаптирали достатъчно бързо към настоящата ситуация. " - хем сърби, хем боли - иска глобализация ама не ще да сърба негативите и.
10 Август 2006 18:17
Как оплитат нещата англичаните)Големи манипулатори са.Абе педали , че то тези които могат да разработват бълнуваните от вас оръжия ще влязат в шибаната ви англия и без да се допитват до посолствата ви шугави.Този който има достъп до тези ОМП-та не се нуждае от вашето разрешение да посети англия.А за фашистите, като такива мога да оценя само евреите и вас самите!И не е ли ви срам да будалкате света с тези оръжия след като се наакахте по всички фронтове и лъжите ви лъснаха по целия свят?Само едини малоумници и провокатори могат да поддържат празните ви лаяниа!
10 Август 2006 20:32
Събитията от тази сутрин маи наистина доказаха, че някои имигранти наистина заплашват сигурността на британците (и не само на тях).
10 Август 2006 22:38
Drug , осъзнай се , това не са имигранти а второ поколение британци . Темата изглежда страхотно на място с оглед на днешните събития наистина . Но е факт , че преди седмица Великобритания помести доклад с който твърди , че е спечелила над полвин милиард паунда за миналата година от имигранти . Така че тези твърдения са чиста пропаганда , и може би подготовка на населението .
10 Август 2006 22:40
Имат най-хубавите университети на света , а глупаци ги управляват ... Ооо , забравих , те англичани в техните университети не се обучават , само шейхове ....
10 Август 2006 22:53
Bleys нямам претенциите да познавам обстановката на мЪглявия Албион. Честно казано не ме и вълнува особено. По горната причина не четох и статията. Използувах заглавието и днешните събития. Мнението ми изразява моите чувства към т. н. "британски" граждани - пакистански имигранти второ поколение. Мислата ми накратко е - като не им изнася, че "Великобритания помести доклад с който твърди, че е спечелила над полвин милиард паунда за миналата година от имигранти" свят широк-пътища много. Намирам избиването на невинни хора в самолети и на такива върху чиито нищо-неподозиращи глави самолетите са паднали за наи-отвратителното престъпление, което може да бъде извършено от мизантропи и садисти, маниаци. В този смисъл не намирам за какво да се осъзнавам.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД