:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,691,066
Активни 370
Страници 9,684
За един ден 1,302,066

Шведски граф ще строи вилно селище

СНИМКИ: ПРЕСФОТО/БТА
край Камен бряг, съобщи кметският наместник на каварненското село Добринка Ялнъзова. Майкъл Джеймз купил от частно лице 100 дка земеделска земя в землището на Камен бряг. Част от имота обаче попадна в буферната зона на археологическия резерват "Яйлата" и заграждането му с телена мрежа предизвика протеста на Градския исторически музей в Каварна. Въпреки това собственикът започна процедура за промяна на статута на земята, а преди дни получи и разрешение от екоминистерството. Според Ялнъзова графът ще застрои само 10 дка от земята, върху които ще има 30 еднофамилни къщи и заведения.



От 14 юли падат визите за Хонконг



и Макао, съобщиха вчера от Външно. Режимът е подобен на този за европейските държави - български граждани ще могат да пребивават в двата специални административни района на Китай до 90 дни в рамките на 6 месеца. Според Външно така ще се създаде по-добър климат за бизнесотношенията и ще се увеличи туристическият обмен с Макао и Хонконг.



Няма стимули за неправителствения сектор,



смятат 74,4% от организациите с нестопанска цел в страната. Това сочат данни от национално проучване на Българския център за нестопанско право. Проучването е направено сред повече от 200 действащи юридически лица с нестопанска цел от цялата страна. 75 на сто от анкетираните искат въвеждане на нови форми за насърчаване на дарителството. Още по-голямо мнозинство споделя загриженост, че липсват правила за прозрачност относно държавното субсидиране за неправителствените организации.



До 30 юни ще е готов актуализираният вариант



на стратегията за развитие на ефирното радио- и тв разпространение у нас, обявиха вчера членовете на СЕМ. Подновеният документ беше готов още през 2001 г., но депутатите от 39-ото НС така и не го приеха. Новият вариант трябва да бъде съгласуван с експертите от Комисията за регулиране на съобщенията и след приемането му от парламента ще даде възможност да се лицензират нови радио- и тв оператори у нас. Стратегията ще бъде представена и пред Европейската комисия.
 
***
7
1004
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
27 Юни 2005 23:56
Както казваше Блиндяев - фък! И там ли ще засерат. Да си строят на Златните и Слънчев бряг. Всичко съсипаха, деба и толупите, пък били те и шведски графове
28 Юни 2005 11:18
Мамка му и граф.
Долу ръцете от камен бряг.
Там просто ще стане доста пренаселено - американски бази, вилно селище....
Да живее Свободната Република Камен бряг и Тюленово!!!

Редактирано от - Kaligon на 28/6/2005 г/ 11:19:52

28 Юни 2005 14:02
Евала на еко-министерството!

Хвалят се какво са направили, но тия неща някак не ги обаждат.
28 Юни 2005 14:07
Там ще се отглеждат пипируди бе, не мой с лошо...
28 Юни 2005 15:46
Kaligon : недей така, бе човече!
Тоя граф ще вдигне яко БНП на републиката!
28 Юни 2005 18:39
Оставете ни поне Камен бряг! Шведите и графовете - на Златните! Не искам да гледам лумпени с пари и златни ланци - поне не и на скалите край Камен бряг...
28 Юни 2005 19:45
След като унищожиха южното черноморие (пред онова безобразно л-но в Синеморец дори грозотийата на Дюни не е толкова отблъскваща) и не остана къмпинг, трябва и на север да се руши. Защо трябва всичко да им е еднакво? Който иска вилно селище - има вече много. А който иска на къмпинг? Няяямааа!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД