:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Варненската прокуратура обвини

англичанина Майкъл Шилдс в опит за убийство на 25-годишен българин. Младежът бе пребит на 30 май в комплекс Златни пясъци. Британецът ще отговаря пред съда и за това, че в съучастие с други двама свои сънародници е вършил хулигански действия, отличаващи се с изключителен цинизъм и дързост. Група английски фенове са се заяждали безпричинно със свои сънародници в заведение в комплекса. Пострадалият българин се опитал да разбере каква е причината за свадата, но бил нападнат от Уилсън. Британецът го съборил на земята и продължил да го рита. Шилдс вдигнал от земята камък с тегло над 3,5 кг и с всичка сила го запратил в главата на поваления българин, съобщиха от прокуратурата. Според обвинението единствено адекватното хирургическо лечение е спасило живота на пострадалия.



Пиян шофьор преби полицай



по време на инцидент по пътя Своге-Костинброд в неделя вечерта, съобщи МВР. 33-годишният катаджия, който не бил на работа, пътувал със съпругата си, когато колата им била засечена от мерцедес. Автомобилите спрели и видимо пияният шофьор счупил бутилка в калника и ударил полицая по лицето със стъкло, въпреки че той се легитимирал. Двамата спътници на нападателя се опитали да го усмирят и отпътували. По-късно полицията ги открила. Пробата за алкохол на шофьора показала 1,34 промила.
4
873
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
27 Юни 2005 23:59
За англичанина СТРОГА но СПРАВЕДЛИВА присъда, все пак е англичанин - ако вземат да се опълчат срещу приемането ни в ЕС. По внимателно с европейските граждани, порицайте ги и да си ходят, а що се отнася до българите тях знаете какво да ги правите! Не знаете?, ами питайте Ферхойген или Кадафи!
28 Юни 2005 08:35
Кирпич, няма такива работи. Много и дреме на Кралството за някой техен гамен. Те се чудят как да се оравят с тълпите хулигани, които са на острова.
А за ЕС, не е хубаво да сме гъзолизци и натегачи, защото и без това ще ни приемат.
28 Юни 2005 10:57
Кирпич Какво като е англичанин? Едва не е убил човек, защото е бил пиян като свиня и в главата му е имало само агресия без грам мозък. Трябва да чука камъни някоя и друга година, да видим после дали ще вдигне пак камък срещу някой.
28 Юни 2005 15:51
и за двамата дебили : англичанина-дебил и мутрата-дебил бих препоръчал бай Ставри - 65 килия - строг но справедлив.
А за такива като мутрагена, под седалката си държа 90 см. парче от силов кабел (по-тежко е от полицейските плаки).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД