:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отменени са празненствата за олимпиадата през 2012 г.

Всички празненства, които Лондон планираше по повод спечелването на домакинството за летните олимпийски игри през 2012 г., са отменени. Това съобщи шефът на организационния комитет Кейт Милс, цитиран от агенциите. Руски депутат заяви, че терористичните актове са свързани с решението на МОК за провеждане на олимпийските игри-2012 в Лондон, предаде РИА Новости. Това твърди депутатът и бивш ръководител на руската Федерална служба за сигурност Николай Ковальов. Той е убеден, че терористичните актове са били предварително подготвени. Според Ковальов нападенията били подготвяни не само в Лондон, но и във всички градове, кандидатстващи за домакинството. Атаките няма нищо общо с игрите и вярваме, че лондонските власти ще осигурят безопасността по време на олимпиадата, каза Жизел Дейвис, шеф на отдел "Връзки с обществеността" на МОК. Президентът на МОК Жак Рох е изказал подкрепата си на британския премиер Тони Блеър и кмета на Лондон Кен Ливингстън, допълни Дейвис.

Засилени мерки за сигурност предприеха правителствата по света след експлозиите в Лондон, съобщиха агенциите. Франция повиши нивото на антитерористична тревога на "червено". Това означава засилени проверки на влаковете, ограничения или забрани в широки райони на въздушното пространство. Транспортните власти в Берлин засилиха мерките за сигурност и повишиха нивото на тревога на "жълто" - второто от трите съществуващи нива. В Рим бяха задействани кризисните отдели на министерството на външните работи, които са в постоянен контакт с британските власти и италианското посолство в Лондон. Испанските сили за сигурност са вдигнати под тревога. В московското метро също бяха въведени засилени мерки за сигурност. Посолствата на държавите, които се намират в Лондон, също са взели спешни мерки за безопасност. Посолството на Израел е поставено в състояние на тревога и на служителите е наредено временно да не напускат сградата. В посолството на Германия е създаден кризисен щаб.
3
575
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Юли 2005 00:18
АБе да празнуват?!Пир по време на чума!Жалко за убитите благодарение на "пудела" на Буш!Дано и нас не ни сполети това нещастие поради далновидната политика на управляващите ни!(Кой ли ги е упълномощил?!)
08 Юли 2005 15:20
Я иди се прегледаи на психиатър
08 Юли 2005 20:18
Препоръчай ми твоя личен!До сега не съм ползувал таквая услуга!?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД