:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Очите в ареста поне до 12 април

Димитър Желязков-Очите и обвинените с него за пласиране на наркотици остават в ареста поне до 12 април, когато ще могат да обжалват наложената им късно в четвъртък постоянна мярка за задържане под стража.

Окръжният съдия Деница Вълкова оповести вчера мотивите за решението си. Има достатъчно доказателства, че Желязков и Янко Гюров-Поморийския са лидерите на организирана престъпна група за разпространение на наркотици, а останалите единайсет души са част от групата, прие Вълкова. Желязков и останалите 12 са обвинени за организиране на престъпна група с цел разпространение на наркотици. Те бяха задържани на 2 и 3 април т.г. след близо едногодишна разработка на полицията и прокуратурата. Съдът прие като доказателства срещу тях показанията на свидетели, включително и анонимни, снимков материал, протоколи за претърсване и изземане, заключeния от експертизи, доказателства, събрани със СРС. Мярката ще бъде обжалвана на 12 април пред състав на Апелативен съд.
4
2104
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
07 Април 2007 01:03
И нито секунда повече. След туй направо в Стразбург.
07 Април 2007 01:35
днес дописката е по-обнадеждаваща от вчера, ма топката ще е у държавните служители докато не видиме присъди и (най-вече) изпълнението им
07 Април 2007 08:37
Оставането в ареста на тези хора от българският елит зависи от самите тях и се определя от това, за колко време е командирована килърската бригада изпратена да разчисти терена за нов елит по южното черноморие.
Тези добре облечени бизнесмени намиращи се сега в ареста, разполагат със средства и могат да привличат най-силните на деня адвокати в България!
Всекиму е известно, че добрите адвокати у нас със светлинни години са по квалифицирани от наши следователи, прокурори и съдии - поради съшата разлика в заплащането само че в обратен ред.
Като се добави, че законодателството у нас за т.н. Преход е доста либерално и поставя престъпниците в далеч по-печеливши позиции в един съдебен процес, то е ясно кой "кара влака” в българското общество!
Жалко, че управляващите не се заемат да обновят законодателството, за да се тури край на Прехода(Диктатурата на тарикатлъка) у нас!
07 Април 2007 14:46
Euro fool
Той и Павлов беше бесмъртен Рано или късно ще ги осъдят. Дано поне се сетят да утрепват целите им семейства, че то крушата не пада по-далече от дървото.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД