:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 221
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НС задлъжня с 500 хил. лв. на общината за паркинг

Георги Пирински
Парламентът не плаща на Столичната община за паркинга между храм-паметника „Св. Александър Невски" и БАН въпреки договорката между кмета Бойко Борисов и председателя на НС Георги Пирински. Това съобщи общинският съветник от СДС Стефан Иванов пред "Дарик радио".

През март м.г. Борисов се договори с Пирински парламентът да плаща по половин милион на година за 190 паркоместа при сградата на НС и зад партийния дом. Зам.-кметът по транспорта Велизар Стоилов обясни, че няма спомен парламентът да е започнал да плаща.

И други държавни институции не плащат за паркингите, които незаконно си оформят върху тротоарите и площадите, подчерта още Стефан Иванов. Той порица и юристите на общината заради бездействие, защото не обжалвали актовете на областния управител върху общински терени. Така общината загубила градинката пред хотел "Рила". Както "Сега" писа, м.г. тя е била актувана като държавна и е дадена на символичен наем на собствениците на "Ялта".
5
1546
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
07 Април 2007 07:37
Ако желаете да подкрепите нелегалната кандидатура за евродепутат на Добри Божилов, можете да го направите като изберете произволна бюлетина, напишете на нея „за Добри Божилов” и я пуснете в урната… Противопоставянето на „системата” не е задължително да става по правилата на самата „система”…

Ако желаете, по подобен начин можете да подкрепите и други „нелегални” кандидатури – например тези на медиците в Либия. Вземате бюлетина, написване на нея „за медиците” и я пускате…

Чисто формално, всички тези бюлетини ще бъдат обявени за невалидни. Но това няма практическа стойност, защото въпросните кандидати и без това не са регистрирани и няма как да бъдат избрани. В случая се цели не юридически ефект – избор на кандидат, а ясен политически ефект – демонстрация на волята на обществото за определен тип промяна… Тази воля сама по себе си е сила и ще повлияе на политиците, независимо свързана ли е с формален избор…

Ако желаете да се запознаете по-задълбочено с кандидатурата на Добри Божилов, заповядайте на сайта на кампанията:

http://www.pr-bg.com/dobri

За всички, които ще ме упрекнат, че ползвам спам за реклама, им казвам, че са напълно прави, че не съм взел решението без доста съмнения, и им предлагам мотивите си да го направя тук:

http://www.pr-bg.com/dobri/index.php?opti on=com_content&task=view&id=19
07 Април 2007 11:09
Ако общината не си получи парите от НС, то аз ще съдя общината в Европейския съд за правата на човека при следващата ми глоба в синята зона!
Ще чакам 1-2 години, ще ги осъдя, но ще има прецедент и всеки ще може да си спира на воля докато не станат правилата еднакви за всички.
САМО в БГ държавните ЧИНОВНИЦИ имат привилегии- буркани, стикери, места за паркиране върху тротоарите, еднопосочни улици за тях не съществуват!
Онзи ден един влиза срещу мен в насрещното с БМВ и ми светка с малки сини лапички, обаче аз на пук натиснах спирачките и не се мръднах! След 5 минутно светлинно и звуково шоу от негова страна онзи даде назад за да мина аз. Когато се разминавахме злобно ме изгледа, но поне аз съм малко едър и седя приведен в колата реши да не прави друго.
За себе си съм решил, че давам предимство само на линейки и полицейски автомобили, а на разни там окичени като коледни елхи не ми пука!
07 Април 2007 13:44
Ако продължават с покупките на автомобили и местата няма да са достатъчни и наема скоро няма да бъде платен.
08 Април 2007 01:44
b_ivanov -
09 Април 2007 11:34
A kakво го боли Пирински, парите са моите и твоите, бе Иванов.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД