:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

185 000 изселници в Турция отпадат за евровота

Александър Александров (вдясно)
185 000 изселници в Турция няма да гласуват на евровота. Това стана ясно вчера, след като ГРАО оповести първоначална информация за избирателните списъци. Тези хора са заличени от тях, защото имат настоящ адрес в Турция, която не е членка на Европейския съюз. Изселниците с право на глас в южната ни съседка са около 300 хил.

От списъците са изличени общо 232 800 български граждани, тъй като не отговарят на същото условие.

По-късно и говорителят на ЦИК Александър Александров потвърди цифрата на ГРАО. Той напомни, че по закон право да идат до урните имат само хората, които поне 60 дни от последните 3 месеца имат постоянен и настоящ адрес в България. Първите списъци се изготвят 55 дни преди вота. Според Александров тези хора няма да могат да се възползват от възможността да попълнят декларация за уседналост и да гласуват.

В предварителните списъци са включени 6,741 милиона българи, каза още Александров. 5200 са отпаднали заради лишаване от свобода, 6002 са под запрещение, а осем не отговарят на изискването за уседналост.

Александров отчете, че 14 партии са регистрирани за участие в евровота. ЦИК определи заплатите на членовете на районните и секционни комисии. Заплатата на шеф на РИК за периода от 4 април до 23 май е 700 лв., за зам.-председател и секретар - 650 лв. и на член - 600 лв. Шефовете на СИК ще получат 34 лв., зам.-шефовете и секретарите 32 лв. и членовете 30 лв. Специалистите, които РИК могат да назначат, ще получат 300 лв. По-големите РИК-ове ще имат право на двама специалисти, а по-малките - на един.

На 9 април трябва да бъде определен и преброителят на вота. До вчера следобед документи бяха подали само "Информационно обслужване". ГИСДИ вече е регистрирано като наблюдател на вота.
47
3651
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
47
 Видими 
07 Април 2007 03:51
Това не е достатъчно. Турците и комунистите трябва да се изритат окончателно от парламента и властта...
ИЗБОРИ...ИЗБОРИ...ИЗБОРИ...
07 Април 2007 05:39
Бай Хасане,
как стана така, че хем сте уседнали и във властта, хем сте отпаднали?
07 Април 2007 07:05
Ний пилците ги броим наесен, братко pasiv.
Тогаз най-добре се види кой е отпаднал и кой па е ручал тез пусти жабета.
Весели празници на всички християни!
07 Април 2007 08:22
ЯЗЪК , ДВЕСТА ТРИЙСЕТ И КУСУР ХИЛЯДИ ИЗСЕЛНИЦИ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ СВИЖДАНЕ С РОДАТА НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА!!!
07 Април 2007 09:07
lente, за комунистите съм съгласен, но турците не можеш да ги изриташ от Парламента разбра ли др.расист, ей заради такива като тебе след два мандата ДПС е първа партия...

07 Април 2007 10:25
YAGEN,
НЕ става въпрос "турците да бъдат изгонени от българския Парламент", а да бъде прекратена ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА/по действия!/ етно-религиозна партия ДПС!
Иначе, НЯМА пречки в българския Парламент да има и депутати- български граждани от турски етнос! И от циганския етнос, също! Стига да НЕ са избрани на ЕТНИЧЕСКИ принцип/ а на ПОЛИТИЧЕСКИ!/ и да НЕ са избрани с етнически гласове! Защото, при Демокрацията, Парламентите, партиите, депутатите са за да осъществяват и защитават ПОЛИТИЧЕСКИ, а НЕ етнически Интереси на избирателите/ за етническите интереси Конституцията е предвидила Сдруженията, включително на етническа основа!/!!!
07 Април 2007 12:39
Сега партизаните от БСП и вожда Станишев трябва да излязат по барикадите и да започнат да "...заплашват...", както се случи през оня заветен 17.02.2007, когато български партии се осмелиха СВОБОДНО да изразят мнение и се обявиха против "автобусния вот". Последваха ЗАПЛАХИ с предсрочни избори и в обръщение влезе треминология от рода на "...предателство към коалиционните си партньри...".
Сега Сергей Дмитриевич със своите партизани и Доган ага с неговия башибозук и български еничари ще хванат горите и ще продължат борбата за своя рахатлък и този на гражданите на Турция, от Сааанбул до Диарбекир.


БСП и ДПС, организаторите и спонсорите на автобусния вот, в "Коалиция против България"
> Натиснете тук<
07 Април 2007 12:51
Иначе, НЯМА пречки в българския Парламент да има и депутати- български граждани от турски етнос! И от циганския етнос, също!


ЕТЕ ТОВА Е! Всички турци възприемат критиката към Доган, като критика към всички турци ?!? Никой не мрази турците в България! Все едно да критикуват Станишев (лошо няма), и аз да ходя да се пеня по форумите, че се заплашва етническия мир и ми се орязват моите лични права?! Непоносимоста към агента анкарист Доган и Обрачите, НЕ Е генерална непоносимост към турците!

НЕ Бих имал нищо против способни политици, премиери, министри, президент от българо-турски произход, както и нямам нищо против такива от арменски, руски, "македонски", цигански и тн. произход! НО издигнати НЕ ОТ кемалистката антиевропейска и про реджепо-ердоганска ДПС!
07 Април 2007 17:25
185 000 турци отпадат, но въпреки това ДПС ще вкараме 5 гола в Европарламента, от дузпи.
07 Април 2007 17:38
/НО издигнати НЕ ОТ кемалистката антиевропейска и про реджепо-ердоганска ДПС!/
Демек, нямаш нищо против турците, стига да не са турци.
Луд умора нема!
Глупост граници няма!
Капитанско , хем боли , хем сърби.
07 Април 2007 19:27
BOZ,
Човекът пределно ясно го е казал, че има против да бъдат избирани за депутати български граждани -ТУРЦИ/ и от български граждани-турци/ само на основанието, че кандидат-депутатите са от турски етнос! И аз има същото против! Българските депутати НЕ трябва да бъдат избирани по Етнос, а по ПОЛИТИЧЕСКИ Програми и Политическа Ориентация:"леви", "десни", "средни"- какъвто е/би трябвало да бъде!/ социално-икономическият /КЛАСОВИЯТ/ Статус на съответните Избиратели! А сега-вече 18 години!- излиза, че всички Избиратели на ДПС-български граждани от турски етнос, са "либерали"- защото, нали, партия ДПС и Доган-"Сава" се обявиха за чиста проба ЛИБЕРАЛИ/при електорат, който на 90% е БЕЗсрамно БЕДЕН, НЕобразован, БЕЗработен, манипулируем и прочие!/ !!!

Редактирано от - paragraph39 на 07/4/2007 г/ 19:31:11

07 Април 2007 21:19
Смислена промяна в съдържанието на националния ни политически живот , е възможна само като Обединено усилие на Националната ни интелигенция ... Не се ли случи То , политическата ни система ще остане блокирана , че и назад ще тръгне ... Това казвам на политическите функционери от всички цветове и етноси у нас ...

07 Април 2007 21:53
отпаднали са защото са отпадъци[/right][/center][/left][/list][/list][/code][/quote][/s][/u ][/i][/b]
07 Април 2007 21:54
BEAGLE,
Очевидно, има нещо гнило в Политическата Система?!
В "демократина" България вече 18 години НЕ става това, което иска Мнозинството, а става това, което иска Малцинството/включително и едно ЕТНИЧЕСКО Малцинство!/! Това НЕ е Демокрация- това е ДемоОСРАция и ЕТНОкрация!
Очевидно, нужна е СМЯНА на Правилата на Системата! Но тези, от които зависи смяната на Правилата на Системата- т.е. ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА- НЯМАТ интерес от смяна на Правилата на Системата! А действащите Правила на Системата/създадени от тези-Малцинството, които сега държат Системата в ръцете си!/ НЕ позволяват да бъдат сменени Правилата на Системата така, че тя да отговаря на нуждите на Мнозинството! ПАРАГРАФ 22- наречен Демокрация !!!
Ерго, начинът е: да се превземе Системата с АТАКА ОТВЪТРЕ-първо, демократично проникване вътре в Системата, после и превземането й демократично!
Другият начин е НЕдемократичен и, по всяка вероятност, кървав-поради което НЕ е за предпочитане/ЗАСЕГА!/!
07 Април 2007 22:10
/при електорат, който на 90% е БЕЗсрамно БЕДЕН, НЕобразован, БЕЗработен, манипулируем и прочие/
Параграф, като развален грамофон, едно и също повтаряш.Неграмотен и необразован си ти, според мен, щото май електоратът на ДПС, а и самите лидери, водят с голяма преднина по отношение на образование , на електората и депутатите на помийната партия, сиреч А"кака, или а"така, все тая.
07 Април 2007 23:14
paragraph39 Във всичките си постинги испускаш един основен фактор и той е най- важния. Безсилието на кое да е наше правителство пред диктата от вънка. Това, че правителството на Станишев се огъна като тръстика пред диктата на Щатите е повече от очевидно. Той горкия не знаеше даже, че МВФ е този , който решава икономическата картина у нас. По същия начин стои и участието ни в коалицията на " мераклиите" Тази приватизация, която ни наложиха императивно не можеше да се опонира по простата причина, че Щатите посредством Световната Банка и МВФ диктуват всичко. А тези, които правят опит да се съпротивляват приемат други род удари, на които сме свидетели всеки ден. Така че, без одобрението на Империята никой вече не може да оглави макар и фиктивно правителството на България. Само послушни, преминали през школите за изучаване на английски из зад океана могат да заемат ключови позиции. Красноречив пример за това са совалките зад океана и необяснимото на пръв поглед поведение на нашите политици. Те не са нито толкова глупави, нито толкова продажни, колкото се мисли.

08 Април 2007 00:13
34 000 французи щели да гласуват в Монтреал за президентските избори. Има ли някакво логично обяснение как нашето мъдро правителство направи така , че в президентските избори ИЗБОРНО БюРО В ТОЗИ ГРАД за българи НЕ Е ИМАЛО ВЪОБЩЕ. И в същото време тези 185000 етнически турци, които са се изселили завинаги в Турция имаха възможност да гласуват, формално или фиктивно, но де факто обезпечиха един значителен форум за сегашния Първанов. Ето тук се вижда цялата грозота на нашенската псевдодемокрация.

08 Април 2007 09:19
Паро ,
Истинската демокрация се има своя рутинен израз като "диктатура" на малцинствата... Другото е "лоша воля" на мнозинството ...

08 Април 2007 10:29
BEAGLE,
Скромна поправка-"Диктатура на ЕЛИТА"/който, разбира се, е винаги Малцинство!/ !!!
08 Април 2007 10:57
http://WWW.ACTUALNO.COM-08.04.2007: В. "Дер Щандарт": Реформите в България не вървят...Вестникът отбелязва правителствената криза в Румъния, както и факта, че партията на бившия цар Симеон Втори НДСВ ще претърпи поражение на предстоящите избори за Европейски парламент...
Изданието подчертава, че докато Румъния е готова да защитава националните си интереси пред Брюксел, българските власти са готови да се съгласят с всичко, което им се предложи...
През юни Европейската комисия трябва да публикува своята оценка за хода на реформите в двете страни. Представители на ЕК вече се изказаха остро критично за липсата на напредък в борбата с организираната престъпност и корупцията в България...
08 Април 2007 11:16
Я си представи, какво щеше да пише същият вестник, ако А"така беше управляваща партия.
Не ми се мисли.
08 Април 2007 11:22
Паро ,
Вероятно ползваш понятието за "елит" в тясното му определение на субектен израз на произвола на мнозинството над малцинството... Тук , аз го третирам като позитивна проява на господството на Цялото над Частите ... Сложничък е феномена на демокрацията ... Особено в условията на материален недоимък и идейна нищета ... Като пример , на "прима виста" ти припомням казуса с "либералното на ДПС" ...

08 Април 2007 11:34
BEAGLE,
Под "Елит"- управленски, политически, държавен!- аз разбирам КАСТАТА на хората от "Политическата Класа"/ по М. Джилас/ и Господарите им от Едрия Бизнес в България и Чужбина!!!
08 Април 2007 16:08
LELEEEE, NAKADE BEZ TEH BRE ??????
08 Април 2007 22:27
Kapitanot
Иначе, НЯМА пречки в българския Парламент да има и депутати- български граждани от турски етнос! И от циганския етнос, също!


я се оправи бе човек то от турците по винивни в таз даржава нема за всичко те виновни и от тех излизат всички глупости те останалите бяла лажица от млеко излезла
08 Април 2007 22:37
Съдейки по сий форум, по изказвания в трамвая и речи в кръчмата определено 3% че гласуват за кандидат-евробоклуците. Тъй че Параграфо нема нужда чак толкоз да ока за да не кашля от презорване. Единствемо мое човек да се разходи и да драсне диагонално с дебел фулмастер/маркер/ "Добри Божилов"
08 Април 2007 22:37
MAXIMUS 74,
"KAPITANOT" е НЕвинен!
Той ЦИТИРА мой постинг тук- от 07.4.2007 г. 10:25:38 !!!
Тъй че, "Сам съм! Други няма!...-"...Губя само мене си!"...
08 Април 2007 22:39

08 Април 2007 23:00
Paragraph и другите, никой не може да докаже 4е дпс е етн.партия, за6тото не е етн.партия, за6тото дпс не дпсет(движение за правата и свободите на етн.турци) и за6тото има и етн.българи в управлението на партията и се увели4ава броят на етн.българи гласуващи за дпс и ще се увели4ава, защото бълг.граждани ве4е не вярват на лъжи и празни приказки.....Kapitanot е бил по-невеж отколкото аз съм си мислил, не знае нищo за кемализма.....

08 Април 2007 23:22
Увели4аването на гласовете на дпс не се дължи на 50-тте хил.гласове от турция, а на увели4аването броя на гласуващите (за дпс) етн.българи, етн. цигани и др., затова внимавайте с антитурска пропаганда няма да можете да постигнете нищо, защoто и ком.диктатура се крепешe на туркофобията и лъжата но се срути, като отиде шапката се видя келя-турска поговорка......

09 Април 2007 00:15
paragraph39
аре сега дами докажеш как турците най виновни в тъз даржава па нали всичко излиза под нашия гъз.
09 Април 2007 02:56
параграф-манипулатор,
Докога ще ни занимаваш с твоите илюзорни представи за турците? Виж какви тъпотии пишеш:
"/при електорат, който на 90% е БЕЗсрамно БЕДЕН, НЕобразован, БЕЗработен, манипулируем и прочие!"

Какво значи да си "БЕЗсрамно БЕДЕН"? Нима е срамно да си беден? Какво е това изопачено мислене!?! Можеш да напишеш -Безсрамно богат
и тогава нямаше да мога да кажа, че ти си неграмотен! Усещаш ли какво искам да ти кажа?

И още един цитат:
"Ерго, начинът е: да се превземе Системата с АТАКА ОТВЪТРЕ-първо, демократично проникване вътре в Системата, после и превземането й демократично! Другият начин е НЕдемократичен и, по всяка вероятност, кървав-поради което НЕ е за предпочитане/ЗАСЕГА!"

Ти в коя зона на кълбото се намираш, драги ми атакистче, за да пишеш "ЗАСЕГА"? Никой няма право да мисли по този начин! Никой няма право да говори за проливане на кръв в България. Най малко пък бивши комунисти като тебе и настоящи идиоти атакисти понастоящем! Иначе можеш да си видиш гъза на сто метра от тебе. Разбра ли какво ти казвам, !?!
09 Април 2007 03:04
Много ясно, че ДПС не е етническа партия, а просто бандитска. Разправят, че турците били хора с претенции за достойнство, ма явно не е вярно или по-скоро нашите турци не са такива, щом с такава готовност и всеотдайност се хвърлят да защитават бандюгите в ДПС. Не че другите партии в България нямат бандитски формирования, но в никоя от тях те не са така явни и не се ползват с такава подкрепа. Усете се бе, гласувате и защитавате хора като Ахмед Доган, Фидел Беев, Йордан Цонев, Христо Бисеров - нямате ли поне най-бегла представа с какво се занимават тия сто процентови престъпници ?

Като толкова ви е страх от останалите граждани в България, вземете си направете една етническа партия с що годе свестни хора и си гласувайте за нея. Мен лично не ме дразни това, че има турци в парламента и че те си имат партия, а това че шепа крадци и шмекери използват страховете на мюсюлманското население да си разигравят коня в родината ми.
09 Април 2007 07:15
NEBOL,
"БЕЗсрамно беден" ОЗНАЧАВА, че в 21 в., в една европейска държава- членка на ЕС и НАТО, е СРАМНО да има бедни, като бангладешци, граждани, каквито и колкото бедни са, според мен, 90% от българските граждани от ТУРСКИ етнос!!!
За разлика от БЕЗсрамно богатите/"обръчисти" и др. подобни/, за БЕЗсрамно бедните вината НЕ е в тях, а в Обществото и Държавата му! В този случай упрекът "БЕЗсрамно" НЕ е към бедните, а към всички останали, които са допуснали да има БЕЗсрамно бедни хора в държавата им!
Ако се пребориш със злобното и комплексарското у теб, ще разбереш, че го казвам горното с най-дълбоко и ИСКРЕНО Съчувствие към БЕЗсрамно бедните български граждани от турски етнос! АНАДЪНМУ?!
09 Април 2007 07:51
А бре, Росинанте , оти па си се разревал на чужд гроб с тез сълзи крокодилски, бре смотаняк скапан?
Кви са тез 90 пурсента бедни резани карабини, кви са тез искрени съчувствия, бре амсалак?
Кога ли шматки кат тебе за видат пръво жълтото у гащите си, а после за сметат пурсентите у чуждите потури?
Кога ли, а?
09 Април 2007 07:52
nebol,
НЕ съм "бивш комунист", а съм НАСТОЯЩ !!!
При това, НЕ по членство, а по дъбоко Убеждение/ в резултат на видяното и разбраното от мен на станалото и ставащото СЛЕД 1989 г. в България- и НЕ само в България/ !
Освен това, казвам ти: Да си комунист при Комунизма и демократ при Демокрацията е ЛЕСНО- и всеки го може! Но да си демократ при Комунизма и комунист при Демокрацията НЕ е лесно- и НЕ всеки го може!
Ти си имаш причини да харесваш ДПС и да НЕ харесваш Партия "Атака"- ти си знаеш какви са тези причини!
Аз си имам причини да харесвам Партия "Атака" и да НЕ харесвам ДПС- аз си знам какви са тези причини!
Но никога НЕ съм казал ЛОША дума за българските граждани от турски етнос извън факта, че са електорат на ДПС! За разлика от теб и такива, като теб, които плюят по електората на Партия "Атака", измисляйки и приписвайки НЕсъществуващи демонични качества и позорни персонални характеристики на атакистите!!!
Ние, атакистите, винаги сме казвали и доказвали, че сме против противоконституционната ДПС, но НЕ сме против българските граждани от турски етнос! А вие, депесарите, казвате и показвате точно обратното- плюете и злословите по адрес на атакистите- защото, видите ли, те били против ДПС! Ами, ще бъдем, разбира се- тази измислена ЕТНИЧЕСКА партия вече 18 години прави в България ЕТНОкрация, а НЕ ДЕМОкрация, изопачавайки, преиначавайки и заличавайки Принципите и Целите на Демокрацията в България! Освен това, ДПС лишава ЛЯВОТО политическо Пространство/към което се причислявам и аз-комуниста!/ от гласовете на стотици хиляди български ЛЕВИ избиратели/каквито, БЕЗспорно, по социално-икономически/КЛАСОВ!/ статус са 99% от българските граждани от турски етнос! /! Отделно от това, "либералното" "обръчово" ДПС на Доган-"Сава", в ортаклък с "либаралното", "царско" НДСВ и "царя" му, извършиха най-големите ГРАБЕЖИ на държавното /общонародното!/ Имущество в България - което си е достатъчна причина ние-АТАКИСТИТЕ да мразим ДПС / и ортаците НДСВ+БСП, също!/! Но НЕ е никаква причина да мразим 99% от българските граждани от турски етнос- и, разбира се, ние НЕ ги мразим, а, даже, им съчувстваме дълбоко за "БЕЗсрамната" им Бедност!
ЯСЕН ЛИ СЪМ!
09 Април 2007 07:53
300 хил.изселници в Турция;
от тях заличени в списъците 185 хиляди;
последните избори за ДПС са гласували 467 хил., от тях в Турция 40 хил.;
осем не отговарят на изискването за уседналост;
в списъците с право на глас са 6 мил.и 497 хил.
.............
Предполагам, че имате Excel в компютрите и знаете как се използва?
09 Април 2007 08:08
bay sancho,
Такива, като теб, съм срещал толкоз, колкото ти врабчета НЕ си виждал през живота ти!
НЕ се хаби!
НЕ можеш ме засегна или да ме изкараш от равновесие!
Обръгнал съм на Простащини и простаци!
Мини на отсрещния тротоар, за да НЕ те настъпя НЕволно по ръката ти!
Хайде, по живо-по здраво! Смучи си небет-шекера , дъвчи си рахат-локума и зяпай Доган-"Сава" в устата- той, поне, знае какво приказва и к`ви ги върши, и защо!!!
09 Април 2007 15:36
Телешки глави не увират , но дано ... Докога с този подход , Бг турчета ... Сторвате впечатлението , че Бг-то ви е принуда , която "на място" искате да отхвърлите... Въпросът е : Къде се намирате и за какво се борите? Ако отговора ви е , за Човешки правдини в България , за чия "работа" , третирате Мома румелийска като Булгаристан ... ? Не се стряскате дори от ълбокото си личностно и общностно раздвоение ? България се мъчи да закрачи "нагоре" , а по вашия си тертип , вие "надолу" я теглите ... За пореден път ви казвам , вашето присъствие като общност в политиката , носи тежка вреда на страната и нацията ... Иначе , не съм простак и ви разбирам ...

09 Април 2007 16:37
Та каеш, паленце дребно, нема место за резаните като общество у пулитиката в наща Родина България, а.
А по строежите и нивите има ли място за нази, а душичко дребна?Или сме директно за Анадола, а?
И Росинант кае, че нивга не е изрекъл лоша дума за фесовете.
Иначе он е прав за минаването у отсрещното туртуар.Ке го послушам, че кобила кат него кат нищо мое да стъпи на малкото ми Асан.
Лек ви ден.
09 Април 2007 17:09
Хасанчо ,
Като искаш да си турчин в политиката , кажи си го ... По тези въпроси , понятието за Българин , при мен е събирателно понятие ... Още колко трябва да ти ври главата ?

09 Април 2007 18:15
Аз никога НЕ съм наричал -и НЕ съм си помислял, даже, да наричам!- българските Граждани от турски етнос/ а също и НЕбългарските турците!/ с ОБИДНИТЕ думи "фесове", "рязани", "гаджали" и прочие! Ако ме опровергаеш с НЕопровержимо доказатество- имаш, от мен, една тава истамбулска баклава !
09 Април 2007 18:36
Българската песен за “Евровизия” втора според Интернет класация
09 април 2007 | 18:21 | Агенция "Фокус"
Българската песен ”Вода”, която ще представи България в тазгодишното издание на “Евровизия” в момента заема втора позиция в сайта http://escforever.com/charts.html.
Със съвсем малка разлика пред нея е песента на Кипър. Според предпочитанията към момента трета се подрежда песента на Беларус, четвърта на Гърция, пета на Сърбия. Следват песните на Испания, Швеция, Босна и Херцеговина. Песните на Румъния и Германия замета съответно 9 и 10 позиции...
...............
Подкрепете БЪЛГАРСКОТО!
Гласувайте за "ВОДА" тук: Натиснете тук

09 Април 2007 19:06
Параграф-манипулатор,
Научи българския! Словосъчетанието "безсрамно беден" има същото безсмислено тълкуване както и "срамно не-беден". То е разгадаемо единствено с някакви твои алогизми и неадекватни обяснения.

И недей да ни прехвърляш вината за окаяното състояние на България!
България все още се управлява от бившите комунисти-твоите идейни батковци, които завлякоха над 12 милиарда долара, та сега и внуците ни ще плащат. Тогава нямаше ДПС. Ерго, търси ги някъде около тебе. Понимаеш?
Ще ти го повторя - без бивште комунисти в България нищо не се случва! Запомни ли или да потретвам...
Песента дето я пееш е мооооого стара комунистическа припявка, ама я припявай пред тапунгери като атакистите.
09 Април 2007 19:09
Nebol, Хасан Ага селамлар....
10 Април 2007 00:15
Неболе ,
Последния твой пост носи усещането за позитивно развитие на твоя възглед по общата ни проблематика ... Дано не се заблуждавам ... Иначе , от теб самия зависи ... Бъди здрав ...

10 Април 2007 01:28
След вси4кото слу4ило се е срамно да има хора с ком.възгледи в бг като параграфа и др., това са полити4ески изостанали 4овеци....

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД