:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Дезинформационен бюлетин

Като си прав, кой ти е крив

ГЕНЕРАЛИ СЕ ВПУСКАТ в надпреварата за столичния кметски стол. Предполага се обаче, че всеки от тях ще стартира различно предизборната си кампания - кой с военни маневри, кой със строева подготовка, кой направо с тържествена заря.

***

РЕМОНТЪТ НА КАБИНЕТА и преструктурирането му продължават! След Министерството на продоволствията се очаква да имаме и Министерство на удоволствията. Ха се сетете кой обръч от фирми най ще се изкефи!

***

ПРЕЗ ВСЕКИ ЛЕТЕН УИКЕНД социалното министерство организира за социално слаби благотворителност от нов тип - българска шведска маса! Което ще рече, че всеки си носи храната от къщи.

***

ТОЛКОВА ЗЛАТНИ МАСКИ откри наш виден археолог, та напоследък се смята, че всъщност е попаднал не на обикновено тракийско погребение, а на тракийски бал с маски.

***

ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА РАБОТАТА във фирма "Цуни & Гуни", чиято дейност е обезвреждане на сексбомби, предимство ще ползват само ветераните от сексуалната революция.

***

В МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ е получено предложение плоският хумор в телевизионните шоупрограми и във вестникарските смешки занапред да бъде облаган с плосък данък.

***

ОТ ПОЛИЦИЯТА СЪОБЩАВАТ, че наш писател криминалист се обърнал за помощ към тях - да открият убиеца в последния му роман. Авторът не е съумял да направи що-годе свестен словесен портрет на извършителя.

***

БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА: КЕН - това е любимият... кренвирш на куклата Барби!
1
1403
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД