:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Като за последно

Неочакван удар посред лято е на път да понесе нищо неподозиращият българин. При това не топлинен, макар че тенденцията е термометрите скоро да окъсеят.

"Бирата поскъпва", чертае несветлото бъдеще "Телеграф". Такава е орисията на бездруго измъчения и потен нашенец. "Бирата поскъпва в разгара на лятото", налива допълнително пяна "Стандарт". Ето и причините за предстоящата трагедия - те са комплексни, климатико-икономически. Схемата се свежда до много жега (явно), малко ечемик (логично), скъпо пиво (жалко), разярени пивопотребители (неизбежно). Г-н вътрешен министър, надяваме се, че при неминуемите протести няма да има много самонараняващи се бираджии, блъскащи отчаяно главите си в земята. Малка утеха за любителите на бирата, които се увеличили с 16% според статистика в "24 часа", е , че ценовият разтеж няма да е шоков, а плавно ще се надига до Нова година.

Едно от решенията сега е да се втурнем към бирариите и да си подложим за последно с евтинка биричка. При това, без да се притесняваме, че ще си докараме някоя нежелана форма около ханша. Щото в "Стандарт" няколко страници по-нататък разкрива и други свойства на кехлибарената течност: "Вана с бира подмладява" и разкрасява. Откритие на група чешки учени. Прелитащият е склонен да вярва, че след вана с бира къпещият се (под влияние на изпаренията) внезапно открива, че не всичко на тоя свят е суета, но с учени не спорим.

Преглъщайки последната евтина светла наливна, българинът трябва да устои и на втора световна неправда. Този път, братя, поне не сме сами в страданието, щото проблемът си е сериозен. "Блондинките са на изчерпване", с рус шрифт съобщава "Новинар". Туй то, през 2202-ра и в склада няма да има. Тогава ще се роди последната бледа мома, учените й знаят и адреса - във Финландия.

Е, ако сега жена ви не спре да се цупи, задето се извръщате след скандинавките на плажа и хуквате за бира, ще е кощунство. Все пак всеки има право да оплакне гърло и очи. Ей така, за последно.
750
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД