:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"СС Гоце"

Влияе ли миналото на младия историк Първанов върху настоящето на държавния глава?
Петьо Цеков
Големите специалисти по въпросите на Държавна сигурност като ст. лейт. Цвятко Динков Цветков - човека, който успя да вербува през 1989 г. бъдещия президент на страната, отдавна ни обясниха, че във външнополитическото разузнаване - Първо главно управление на ДС, не е имало категория "агент" за български граждани. Имало категория "секретен сътрудник", или накратко СС.

Каква нова информация ни дава комисията по досиетата за СС Гоце, е спорен въпрос. Преди година Първанов разправяше, че има една поизмачкана папка "Гоце", в нея пише за него, но той не е агент. Сега става ясно, че действащият държавен глава



съвсем съзнателно, с хъс, е сътрудничил



на отдел 14 от ПГУ на ДС - онзи отдел, който чрез специални средства "прибираше" значими за България материални паметници, които се намираха в чужди страни. Сам предал подробна автобиография; изразил желание да работи с органите на ДС; сътрудничил "с готовност и разбиране".

Вече е ясно, че освен биографията на комитата Първанов е работил и по други въпроси - писал е например статия, която трябвало да бъде пусната във вестник на македонската патриотична организация в Канада. По искане на ДС предоставил кратка информация в писмен вид за участието си в конгреса по балканистика.

Става ясно, че още при вербовката му за сътрудничество на ПГУ копие от разработката му е било дадено на Шесто управление на ДС. От досието на Първанов става ясно, че е роден ту в Сирищник, ту в Шиликош, ту в Перник. Става ясно, че ст. лейт. Цветков е платил 7 лв., за да почерпи другаря Първанов месец след падането на Тодор Живков. През 1993 г. майор Кънчев предлага делото "Гоце" да бъде свалено в архив. Защо е прекъсната връзка със СС Гоце? Преди година ст. лейт. Цветков обясняваше, че "Жоро Първанов загуби интерес към работата с нас, след като влезе в групата на Александър Лилов в ЦК на БКП". От досието става ясно обаче, че истината е друга: оперативният му работник, който според документа след 1990 г. вече е П. Атанасов, заминал в чужбина и



"връзката с лицето е прекъсната"



През март 1996 г. обаче оперативен работник по "Гоце" отново е Цвятко Цветков, който сдава папката "Гоце" на полк. Росен Дерменджиев.

Първанов не е доносничил, няма документи, подписани от него, не се вписва в устойчивия образ на ченгето от ДС, което топи приятелите си. Разбира се, може да се разсъждава и в тази посока - е, това е останало от поизмачканата папка, другата информация или е прибрана от предвидливи хора преди време (така твърдят днес хора от комисията по досиетата), или Националната разузнавателна служба просто не я е предоставила на комисията. Ясно е, че работещата в момента комисия е просто един посредник между спецслужбите и обществото - каквото й дадат хората на Румен Петков и Кирчо Киров, това обявява тя. Чест прави на Първанов, че моментално публикува на страницата на президентството цялата налична информация по дело № 19183, с която разполага комисията. Така всеки може сам да интерпретира всички видими данни - без посредничеството на компетентните органи. Всеки може да прецени например дали липсват страници или дали има страници, които са преномерирани. Защо е станало това, кой го е направил - това едва ли ще се разбере някога.

Данните от комисията по досиетата са по-интересни с друго. Оказва се, че президентът



Първанов е черпил почти всичките си идеи,



засягащи външната политика на страната, от бивши сътрудници на ДС. Че президентската администрация сега е добро гнездо за много "СС". Такива са Павлина Попова (Сердика), Емил Вълев (Валентин), а преди от Никола Карадимов (Андрей), Златин Тръпков (Тарасов), който подаде оставка преди няколко месеца, Георги Димитров (Антон, Боил). Протоколът на президента също е запазено място за ДС - Митко Николов (Дипломат), Атанас Велчев (Асенов). Към тях би трябвало да се прибави ръководителят на програмата на президента Тодор Велев (Тонич) - бивш сътрудник на политическата полиция и колега на Първанов във въпросния 14-и отдел на ПГУ. Присъствието на всички тези хора на едно място едва ли е съвпадение. От цялата тази компания липсва само едно име - на Цвятко Динков Цветков, но още преди година самият той сподели, че е кандидатствал за работа в президентството, но не я е получил. Хубавата новина е, че очевидно тези хора от ДС са повлияли благотворно върху Първанов, който от противник на НАТО израсна до ревностен евроатлантик точно по времето, когато зае поста и се обгради с тези съветници.

В интерес на истината наличието на



разузнавачи в администрацията на президентството



не може да се свързва само с периода, в който СС Гоце обитава сградата на "Дондуков" 2. От данните, обявени от комисията по досиетата, няма как да не се набие на очи, че трима от четиримата сътрудници на ДС при президента Петър Стоянов - Валентин Добрев (Козма), Атанас Будев (Асенов) и Владимир Филипов (Вилньов, Васил) са били секретари по... външната политика. Последният е отговарял за въпросите на националната отбрана. При Жельо Желев е било обратното - бившите сътрудници на ДС са давали съвети предимно за въоръжените сили, а не за външната политика и протокола. Такива са били времената, такива са били приоритетите, може би.

На някой прави ли му впечатление, че 9 от 21 обявени сътрудници на ДС от президентските администрации са се водели на отчет, както и Първанов, в Първо главно управление на ДС? Не е ли подозрителен фактът, че петима души, които са работели при различни президенти, са били



сътрудници на един и същи отдел - 10-и,



в комунистическото разузнаване?

А не е ли странно, че по-голяма част от бившите сътрудници на ДС, които сега работят в президентството, са родени в една и съща година, че повечето са свалени от отчет също през една и съща година - 1991-ва, а за някои от тях няма дори данни докога са работели за службите?

Преди година, когато Първанов призна за Гоце, най-важният въпрос не бе дали той ще спечели президентските избори, след като му "излезе име". Никой освен двама-трима тежки опозиционери не мислеше, че разкритията ще доведат до трус в президентството, до импийчмънт. Най-важният въпрос, който продължава да бъде актуален и след оповестяването на официалната информация от комисията за досиетата, е дали миналото на младия историк Георги Първанов влияе върху настоящето на българския президент?

Разбира се, всички тези въпроси са за наша, българска, вътрешна употреба. Лошото е, че нашите партньори от Европейския съюз вчера окончателно разбраха: "Президентът на България Георги Първанов е бил сътрудник на комунистическите тайни служби" (виж АФП и Ройтерс).
снимка: Николай Дончев
Макар президентът Георги Първанов да публикува в Интернет всичко, което комисията по досиетата получи от спецслужбите за него, съмнението, че папка "Гоце" е била прочиствана целенасочено, остава.
188
6595
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
188
 Видими 
21 Юли 2007 01:45
"Гоце" фризирал папката преди да я пратят в комисията.
21 Юли 2007 02:06
От кабинета на Пешо Стоянов - В. Добрев и Вл. Филипов са от първите седесари, атлантици, с правилно отношение по македонския въпрос. От кабинета на Гоце - Е. Вълев, макар не седесар, също е атлантик и европеист. Дори Г. Димитров, бесепар, беше експерт по НАТО и почти атлантик. И наистина, Гоце се промени (поне на думи) от 1999 г. насам ("скъпи др. Милошевич", "НАТО - заплаха" за мира на Балканите). Но тогава и С. Станишев, секретар по външните работи на БСП, мислеше така, и К. Вигенин.

Според мене който доброволно (то другояче и не ставаше) е работил за ДС, всички управления, и то е бил вербуван не някога си, а в 1985-1989, не трябва да заема висок държавен пост в България - член на НАТО и ЕС. Ама той и Н. Василев станал член на БСП в 1990.
21 Юли 2007 02:08
Атанас Павлов (А. П. Велчев) е правилното име на "Асенов".
21 Юли 2007 02:40
Един съвесем простичък въпрос за другите любители на Гоце.

Може ли един родолюбец, както се опита да ни се представи Гоце Сирищников от една година насам (след като ДС миналото му вече не беше тайна за никого), борещ се уж срещу македонизма, да напише в 1999 "скъпи другарю Милошевич" и да се целува, и прегръща, с този сръбски (и вероятно психично болен) сатрап?

Защо ми се струва, че селянчето Гоце е обикновено, и както пише сам оперативния му работник, ентусиазирно ченге на ДС, комуто националните интереси никога не са били приоритет. Това сигурно ще да открием в липсващите 36 странички.

Ама що ли ги пиша тези неща. Толкова години говорим за това нищожество, нарекло се наш президент, и въпреки това преди няколко месеца българските гласоподаватели го презибраха с 80%. Най-страшното е, че избирателят е дотолкова чалгизиран и нравствено неориентирам, че прави от няколко години насам грешка след грешка - избра неукия и крадлив Симеончо за мин.-председател, после безогледното ченге Гоце за президент (два пъти), София се сдоби с оригиналем кмет - слабограмотната мутра Бойко etc.

И чалга до дупка - в историята, в политика, в икономиката. Плюс хвъркатия лаф - да пийнем, да хапнем...тез три работи.
21 Юли 2007 02:47
А на кого са били на отчет тези 5 СС на ДС тогава 90-91г?
А защо част от тях имат "благотворно" влияние върху президента за бъдещата му про западна ориентация?
Белким държавата поеме превилният път, обществото се пооправи икономически и хората забравят да търсят отговорност след сътресенията от '96-'97 от тези които "взеха" и скатаха каквото трябваше през началните години на прехода ли?
За да запазиме каквото имаме ли?
21 Юли 2007 02:54
ЧИЧО ФИЧО,
Ама наистина ли всички бъдещи "атлантици" са били ДС-ченгета преди това?!?
21 Юли 2007 03:12
А кога/ и дали?!/ ще публикуват какво пише в папката на Доган-"Сава", а?!
Щото... Откъсването на български територии е част от турската национална доктрина- Натиснете тук
21 Юли 2007 04:51
Избирането на тайния агент на ДС Гоце за президент със седемдесе и кусур процента е показателно за това колко не е в час българския избирател ;
Срам за костоваците и пр. седесари които показаха слабоумието си и безпомощността си пред игрите на "БСП" и гласуваха за агент 007; в тоталната мозъчна промивка над българина с колективно грачене участваха журналисти, медии, политици и форумни кибици.
Агентът-президент е символ на тоталния контрол върху избирателя, който доведе иначе интелигенти форумци да говорят безумия през избирателната кампания, в която българина като един гласува за Тайния Агент да Бъде Президент.
Ми ей ви го Президента със седемдесетте и кусур процента, дето си го избрахте, сега му целувайте. ..краката. Само бай Тошо е печелил с по-високи изборни резултати от него в цялата ни история
21 Юли 2007 04:56
Paragraph-e, ми естествено, че откъсването на парчета от територията на България е част от турската национална доктрина. Тя сигурно е и най-важната част, а и кога ли е било иначе?
И аз искам да дойде вечния мир между народите. ама вместо това идват съвсем други работи.
21 Юли 2007 05:55
Да, СС в действие, нищо че не е доносничел "Гоце", пък и сипрочистил досието...антикаманистите, маргиналчета и те в действие, Атака , ДСБ и СДС с една пъпна връв...Пфу-у-у-
21 Юли 2007 06:03
Единствената положителна черта на гоце е, че е бил гоце.
21 Юли 2007 06:16
14 души агентурен апарат в обкръжението на президента са малко много. Баси мамата! Че те цял партизански отряд бе!
Гоце сигурно ги е събрал да оберат някоя мандра!
Абе президенството не беше ли близо до БНБанка-та?Някой да ги предупреди, трябва да увеличат стражите. Тия са мого крадливи...
21 Юли 2007 06:35
Коментарът, който според мен се налага, е: хитрата сврака - с двата крака! Първанов е "хитрата сврака", която по темата "ченгета и досиета" направи толкова завойчета и плетеници, че сега я виждаме с двата й овързани на възел крака в собствения си капан. тарикатлъкът беше подобен на онова, което правеше и в партията си, и в президентството - другите грешни, той обаче е правилен; другите виновни, той обаче не е. Миналата година неговите сачми извъртяха няколко мероприятия в полза на разкриването на оперативните архиви на тайните служби, но вярваше, че неговото "тъмно минало" ще е прочистено и ще изглежда светло или само малко мътно. Сега виждаме - кой повече, кой по-малко -, че следите остават и следотърсачите могат да ги разчетат. Бях сигурен, че тарикатлъците ще му излязат през носа, на 29 май м. г. ми излезе статия под заглавие "Политиците ровичкат из оперативните архиви, но накрая си плащат за глупостта" по повод мероприятието на МВР "Любопитната Ангелина". Веднага след това видни партийци в БСП като Татяна Дончева, например, също започнаха активна кампания за "отваряне на досиетата". На им сега тарикатлъци! Още много имат да плащат. Да се благодарят, че добре запознатите с истинската фактология продължават да пазят мълчание! Но имам усещането, че скоро лоялността им ще се изчерпи и позитанските тарикати ще си получат заслуженото.
21 Юли 2007 07:01
Тея, от Манхатън пък не се и срамуват, "агент на агента нож вади"..., ама оня бил селянин, а пък те големата работа...Ха ха.
21 Юли 2007 07:08
От данните, обявени от комисията по досиетата, няма как да не се набие на очи, че трима от четиримата сътрудници на ДС при президента Петър Стоянов - Валентин Добрев (Козма), Атанас Будев (Асенов) и Владимир Филипов (Вилньов, Васил) са били секретари по... външната политика. Последният е отговарял за въпросите на националната отбрана. При Жельо Желев е било обратното - бившите сътрудници на ДС са давали съвети предимно за въоръжените сили, а не за външната политика и протокола.

Ето затова "десните" са периферни по значение- на избирателя по който плюете бе достатъчно умен, за да прозре фарса на нашенската демокрация в сравнително кратък срок. В България нямаме възможността да изберем някой, който да не е уродливо изчадие на ДС- и леви, и десни, и десепари, и националисти. Избирателя отказва да даде правородност (легитимност) на ДС уродите като не гласува. Известно е определението че лупав човек е този, който прави едно и също нещо и очаква различни резултати. Избирателят видя че за когото и да гласува, на власт идва ДС и отказа да участва в този фарс. Е как да не е горд човек, че идва от умна нация?
21 Юли 2007 07:16
Прави са наш Росинант и онва смотано редниче...нема как откъсването на парчета от майка България да не е част от доктрината на омразните фесове./Толкоз омразни, че оня ден некъв си шемет кат Мето от интернето ги беше напцувал на чист и НЕГРАМОТЕН български./
По темата...секи народ си заслужава Президенто.
Точка.
21 Юли 2007 07:22
Много шум за нищо. Прехода в БГ бе извършен под активното ръководство на българските специалните служби и на КГБ, не си спомням да е имало някакви битки срещу властта на БКП. Така че не виждам нищо странно в наличието на агенти във власта. Странното е че нямахме съпротива срещу ТЖ ВЛАСТ КАКВАТО ИМАШЕ В ПОЧТИ ВСИЧКИ СОЦ. СТРАНИ а пък сега коментари дал господ. Както е казал Христос по делата им ще ги съдите. У нас дела няма, има дърдорене по форумите.
21 Юли 2007 07:42
pyte6estvenik, не така, слънце. Да цитирам и аз: "В началото бе словото". Форумите са за да дават глас на глас-нямащите. А освен това, дай му малко време на този народ- будните у нас са ги клали от време оно: комунисти, цатристи и турци. В другите европейски държави си уважават интелигенцията, а не я избиват. Трябва време да се възроди граждански дух и уважение към събратята ни. Малки крачки като при възраждането.
21 Юли 2007 07:43
нели, неясно остава кой му е гласувал на гоце, секциите празни, после обевяват резултати с изборна активност дето не е за верване, може би в някои села са гласували, дпс районите със сигурност са го подкрепили, 168 беше писал за купени цигански гласове, а че е от дс се знае отдавна, лицемерни са тези изненадани сега, лицемерна е и медийната агитация, стари, мухлясали досиета истории било, ровене в миналото, вместо да попитат къде са липсващите от досието страници, защо е убит шефа на архива му ....
21 Юли 2007 08:06
В края на крайщата всичко, което Първанов е спечелил от ДС са 3.5 лв почерпка (от общата сметка 7.0 лв). Да ги върне на НРС като правоприемник на активите (без пасивите!) на ПГУ и въпросът да приключи.
Колкото до твърдението на ст.лейт. Цветков, че Първанов "работел с хъс" - съвсем вярна костатация. Първанов си е нахъсан по начало - и като партиен деятел и като президент; и като приятел на Милошевич и като негов отрицател; и като борец срещу НАТО и като такъв за НАТО; и като защитник на бедните и като първи либерал и приятел на олигарсите; и....Изобщо ... абе нахъсан човек... С каквото се е захванал... все обратното е направил.
21 Юли 2007 08:30
дс помиярите продължават да са на власт в българия, нищо не се променя, досиетата отварят след много години и под външен натиск и тръгва кампания добрия помияр защитавал българия, от кого, от вътрешните врагове, умните, талантливите, външно разузнаване не са били, там, за съперничество в студената война е трябвало интелект, де го у помияра
21 Юли 2007 08:30
*"Според мене който доброволно (то другояче и не ставаше) е работил за ДС, всички управления" - явно чичо Фичо пише от личен опит.
**Параграфчо с цитата си пак откриваш топлата вода.Чсвече и съмишлиници твои я прочетете архивите на дипломатите и воените аташета в Турция , както и на РО-1 и РО-2 преди 09.09.1944. А материалите за турската националистическа организация Туран, подкрепяна от Турция вероятно още съществуват в архивите на МВР-ДС.
**Бай Асанчо, престани да ни заливаш с просташките полюции на краекожието, дето ти го присадиха вместо мозък при сюнета.Елементарно провокираш. Първосигнално епатираш. За туй ли ти плащат?
21 Юли 2007 08:45
Абе кво се чудите-Мирен преход!!!
Нали точно това искахте!!!
Това е мирният преход!!
КГБ завинаги!!!
21 Юли 2007 08:58
Бе то навсякъде ДС и КГБ!. Толкова ли не успя за 18 год. и ЦРУ да се вреди с някоя вербовка сред политиците?
21 Юли 2007 09:05
Чичо Фичо, а ти защо скромно мълчиш за биографията си? Доколкото съм разбрал от постингите ти, и ти имаш нещо общо с това котило. Варна, езикова гимназия /дотук биографията на Вал. Добрев например/... После? Как стигна до МВнР и до висотите в страната на демокрацията? Доколкото съм запознат /ако греша, покорно се извинявам/, в това министерство доскоро се влизаше трудно - произход, образование и пр. За МГИМО да не говорим. Че май и сега роднинството си остава основен критерий при подбора на кадрите.
П.П. Да не си служил и в Мусачево? /Шегичка, извинявай, но не мога да се сдържа./
21 Юли 2007 09:13
мирен преход, майтап, къде са младите българи, защо гърците не напускат страната си, и много още защо, това ли сме искали последни по доходи и стандарт, румънците дето леб немаха по чаушеску къде пред нас са

Редактирано от - Пейчо Пеев на 21/7/2007 г/ 09:18:31

21 Юли 2007 09:22
Все пак никой не може да отрече, че ДС е имала отлична кадрова политика. Дори за агенти какви перспиктивни хора е подбирала. Като погледнеш от агенти какви хора израстнаха - депутати, кметове, министри, висши магистрати, партийни лидери, президенти. Крупни бизнесмени, банкери, индустриалци...
А некадърните отрочета на членовете на Политбюро и ЦК, дето израстнаха по вилите на УБО сега били непричом - не предателството на техните бащи, майки, роднини и любовници са виновни за днешното положение на хората, не загубените "демократи" и лумпени дето скачаха по площадите и палеха партийния дом и парламента, не тези които унищожиха икономиката на държавата и прогониха 1.5 млн. предимно млади хора от Родината им, не тези които продадоха на чужденци за жълти стотинка всичко, което не можеха да откраднат лично , а ДС.
Докато имаше ДС имаше и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, не сте ли го забелязали.
21 Юли 2007 09:24
За вас майтап, за мен истина. Оказа се, че с достопочтения ни президент сме служили в едно и също военно поделение - Ломски форт до София. Само дето сме се разминали с годинка-две. Чета аз един панегирик по повод житието-битието на Гоце като млад импресионист, пардон, активист, публикувано, както си му е реда, в честен частен обективен вестник. Сълзица избива в окото ми и аха-аха да се търкулне като бисерче по лявата ми буза (що ли пък избра лявата?) и... О, щастие! Научавам се, че поделението, в което ме обучаваха за оператор на радар, било "елитно"!
Че кога стана елитно, питам се, щото след това наистина съм служил и в елитно, дет се вика. Ми то и нужниците му бяха външни, не е да не съм ги чистил в качеството си на дневален новобранец. Но се сещам, че и в Сирищник нужниците са външни, ето един общ белег на елитарност. По мое (и Гоцево) време обаче на никого не бе хрумнало да обяви поделението за елитно, явно по-късно е станало. Ама кога по-късно? През 90-те не беше, пък после го закриха?
И ме озари прозрение. Посмъртно! Обявено е за елитно посмъртно, като скромно признание за заслугите на поделението в отглеждането и възпитанието на този доблестен мъж, наша вяра, надежда и любов!
Ето как и моя милост стана част от елита български.
21 Юли 2007 09:31
Щом като най големият погром в МВР-ДС направи социалиста вицепрезидент ген. Семерджиев, щом дори Александър Лилов и Румен Овчаров почнаха да плюят срещу ДС, а социалистическите депутати по същество гласуваха лустрационни текстове значи, че БСП наистина няма нищо общо с БКП, освен еднаквостта на фамилиите на "Позитано" 20. Не ние те са виновните! Дръжте ги!... И това след близо 18 години...
21 Юли 2007 09:36
змей, виж monitor.bg интересно за папка гоце от професионалисти, кое, какво липсвало, защо....
21 Юли 2007 09:58
Гоце, Боце що така
Гоце Делчев припика?
В името на комунизма
ти срази македонизма
и на българите вожд
стана за кодош.
21 Юли 2007 10:11
Гоцето си го избраха БСП+ДПС. Поне тези от "десните", които познавам не са гласували на втория тур.
То беше егати и избора: Първанов и Сидеров.
21 Юли 2007 10:15
2 000 000 българи са били СС или агенти на прословутото ДС. Питам се какво включва това - 60-70 % от вишистите по онова време, всеки който е представлявал някакъв интерес с оглед на предстоящо нормално развитие по вертикала на една бъдеща кариера.... Дали няма да стане "малка гражданска война , ако се извадят всичките досиета .... Дали това не означаваше "мирен преход към демокрация".... Кукловодите май са знаели защо....Колко омерзение ще избликне.....
21 Юли 2007 10:24
Драги Риж, сигурно си спомняш, че Първанов е живял в къща с външен клозет с майка си кранистка в едно пернишко село. Отношението му към историята като към активно мероприятие под ръководството на водещ офицер добре се вързва с този културен модел.
21 Юли 2007 10:27
е ти като си живеял у вътрешнио клозет за ногу колтурен модел ли се имаш
21 Юли 2007 10:27
какво щеше да стане ли, нищо, има разузнаване и контраразузнаване ако така се казват, във всяка страна, но помиярите доносници на политическата полиция кому полезни са, некадърни, злобни, хапят, ръфат, и откакто ги почистиха от улиците рахат е
21 Юли 2007 10:27
"Последният е отговарял за въпросите на националната отбрана. При Жельо Желев е било обратното - бившите сътрудници на ДС са давали съвети предимно за въоръжените сили, .."
Ми то ясно защо е такава рИформата в армията.... Квото пречи се закрива.
21 Юли 2007 11:14
Май никой не се и опитва да прави разлика между разузнаване, контраразузнаване и икономическо разузнаване от една страна и доносниците, СС и политическата полиция от друга страна.
Пръвите ги отепаа къде лето 93-то с "онио" списък и подобни.
Днес слагат всички у един кюп за удобство на синчетата на ЦК, Политбюро и нароилите се последните години национални предатели, еничари и обикновен боклук.
Политбюро и ЦК заедно с политическата полиция и доносниците са като дупето и гащите. А нема политическа полиция, а лъсна мазния червен задник на номенклатурата.
Днес се опитват да ни пробутват помиярите доносници и копоите на политическата полиция за разведки и пазители устоите на българщината
Как ли пък не.
Тоз номер мое го пробутат само на некоа ирландска кокошка, коя не мое направи разлика между СС Гоце и Сидеров

21 Юли 2007 11:14
Е ка няма сега Гоце да зщитава с нокти и зъби ДПС, те ония 36 страници са у Доган.

_________________________________
ДЪРЖАВАТА ТОВА Е ФАРС - http://www.kaily.dir.bg
21 Юли 2007 11:29
гоце е разузнавал в института за шесто външно, влезе ли враг в храма край с държавата, на какви опасности за българия се е подлагал, какво е преживял....цели 36 страници с героизъм
21 Юли 2007 12:32
СС Гоце при СС 20!
Или за това как България трябва да нареже последната си съвецка ракета...

kaily

Редактирано от - Forza NATO на 21/7/2007 г/ 12:33:38

21 Юли 2007 12:36
фльорцо как е как е, уреди ли се за опслужващ персонал у некоа бъдеща база на хамериканците, там нещо теляк ибрикчия и т.н.... требе да има отплата за твойта преданос към нато
21 Юли 2007 12:49
Ами че АЗ за този призидент не съм гладувал / гласувал/ и кебапчета не съм ЯЛ, ама той ГОЛЯМО ЛЕКЕ ИЗЛЕЗЕ, то от БКП /БСП/ друго не може да се роди щото всичко заченато в Балкана освен дърво не става. А пък то в Перник всичко е КЮМЮР. Пак е добре , че е оставил и няколкото страници от досието си с името ГСП /не е гарнизон с приспиване, а георги седефчов първанов/, абе то и фамилията му е една все първи. Маааале пази Боже сляпо да прогледне, ако пък го стори БЯГАЙ НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ВИДИ И РАЗБЕРЕ. ТЪПЧОВЦИ ОТ ВСЯКЪДЕ и всеки ден държавата харчи по 150 ХИЛЯДИ лева да го осигурява НЕГО, ЖЕНА МУ , ДЕЦАТА МУ, ВИЦЕТО МУ И НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО И Т.Н.Т.Н.
А пък който не си спомня кой му е ВИЦЕТО, аз ще Ви подскажа, това е ГЕНЕРАЛА от АРТИЛЕРИЯТА Ангел Марин, който по времето на Президента Стоянов, изказа великата реплика " КРЪГОМ И БЕГОМ КЪМ НАТО", като заповед към всички артелирийски поделения в Сухопътни войски и БЕШЕ ДИСИЦПЛИНАРНО УВОЛНЕН ОТ АРМИЯТА. Той е и ВЕЛИКИЯ МИСЛИТЕЛ на БА, като каза, че в армията се правят най - добрите БАРБОРАТОРИ" !!! ??? ЕБАТИ МУ ГЕНЕРАЛА, че и ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА. НО НЕ ЗАБРАВИ ДА ПРЕДЛОЖИ САМ, СЛЕД КАТО СТАНА ФАКТОР В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ДА СЕ АНУЛИРА /отмени/ Указа за тогавашния наказал го Президент и ЗАПОВЕДТА на Министъра на отбраната за неговото ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ от БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ с една единствена цел да си вземе 20 ЗАПЛАТИ ВЪЗЛИЗАЩИ НА 25 000 /ДВАДЕСЕТ И ПЕТ ХИЛЯДИ ДЕНОМИНИРАНИ ЛЕВА/. Аз на такива офицери съм им прочел СМЪРТНАТА ПРИСЪДА И НАРОДА ЩЕ Я ИЗПЪЛНИ РАНО ИЛИ КЪСНО.
21 Юли 2007 12:52
Националният предател, потурак и мекере Гоце е абсолютно зависим – бил е такъв и продължава да е такъв. По гнусно предателство от това да предадеш народа си на петвековния му поробител няма. Всичко друго – икономически геноцид, полицейски произвол, мутризацията бледнее пред най–голямото предателство към България и българския етнос в историята ни извършено от Гоце, известен вече и като СС Гоце.
21 Юли 2007 13:01
Цеков, както и цялото обществено отворено войнство използват тази случка за отвличане на вниманието. Същественa е темата зададена вчера от Zmej-a:
Действията му като председател на БСП и президент на РБ ме навеждат на мисълта, че най-вероятно това чуждо разузнаване трябва да е било ЦРУ.

Щото нали, как за цели 17 години, да сме толкова отворени към сътрудничество с ЦРУ и другите мироопазващи и хуманитарни разузнавания и да не им видим сметката на тези "сатрапи". И да няма нито един вербуван от тези универсално хуманни организации, заети със стимулиране на полета на човешките способности! А, г-н Пейчо Пеев?
21 Юли 2007 13:20
В тия среди явно не е можело и май и сега не може по друг начин - все си нечий агент.



България на българите-европейци!
Виделина Вам!
21 Юли 2007 13:21
два вида народ:една част българи, една част доносници и между тях Бог
21 Юли 2007 13:46

Аман от гоцевщини!!!... или както мъдро е отбелязал по-горе един янки


Bay Hasan
[Златен]
от USA


По темата... секи народ си заслужава Президенто.
Точка
.


Създадено: 21.7.2007 г. 07:16:35



Интересно е, че поговорката "Гарван гарвану око не вади"... намира своето потвърждение в поредното интервю на "неформалния" ББ за ТВ "Европа" ...



21 Юли 2007 13:47
не разбрах въпроса ти, ако пък си тръгнал да правиш внушения е смешно, талантлив съм, открит, ни за доносник ставам, ни за мекере, 350 лева получавам, за кондишънър и не мечтая, 15 годин море не съм виждал и кой ще съм ли, враг, на простотията майна,
21 Юли 2007 14:13
агент посредник било писа снощи хунвейбин, според гоце между буш и путин, збираш, луднеш ли дотам мъка голема си у главо
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД