:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин: ще се справим с миникризата с Лондон

Русия разследва Луговой като заподозрян, готова е да го съди в Москва
СНИМКА: РОЙТЕРС
Норвежки пилоти заснеха руски стратегически бомбардировач Ту-95, ескортиран от норвежки изтребители Ф-16, докато лети в международното въздушно пространство.
Руският президент Владимир Путин е уверен, че сегашната криза в руско-британските отношения ще бъде преодоляна, и призова всяка от страните да уважава законните права и интереси на другата, предаде ИТАР-ТАСС.

"Всички действия трябва да се оценяват от гледна точка на здравия разум, трябва да се уважават законните права и интересите на партньорите", заяви Путин пред журналисти. Той изразил увереност, "че ще се справим и с тази миникриза".

"Руско-британските отношения ще се развиват нормално въпреки "миникризата" и "размяната на дипломатически удари". "И двете страни са заинтересовани отношенията между тях да се развиват нормално", подчерта Владимир Путин. Едновременно с това руският президент даде да се разбере, че именно Лондон трябва да смекчи конфронтацията си с Русия заради отказа на Москва да екстрадира във Великобритания бившия агент Александър Луговой, който е заподозрян в убийството на Александър Литвиненко.

Руският външен министър Сергей Лавров не вижда никакви препятствия за провеждането на справедлив процес по "делото Литвиненко" в Русия. Конституцията на Руската федерация не позволява екстрадирането на граждани на страната. "Разбираемо е, че ние не можем да нарушим нашите закони, както и Великобритания не може да наруши своите. Но в Русия съществуват процедури, когато граждани, обвинени за извършване на престъпления в трети страни, се съдят у нас", каза Лавров.

Руският външен министър отбеляза, че през последната година и половина е имало над 200 подобни случая. "По около стотина подобни случаи вече са произнесени присъди, по още няколко десетки има съдебно производство", заяви Лавров. "Така че у нас не съществуват пречки за установяването на истината", констатира руският първи дипломат, добавяйки, че Москва не е получила още нито един материал, който би доказал обвиненията на британците към Луговой.

Малко по-късно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия смята Андрей Луговой за един от заподозрените за убийството на бившия му колега Александър Литвиненко, съобщи АФП. Песков отбеляза, че руските следователи проверяват всички версии във връзка със случая и Луговой е разследван като един от заподозрените. "Руските следователи от дълго време чакат от Лондон подробни доказателства, които установяват вината на Луговой, но получиха само един вид документ, в който пише: в заключение на нашата работа ние го смятаме за виновен", допълни той.

Тревога

Изтребители от ВВС на Великобритания и Норвегия вчера четири пъти бяха вдигани във въздуха, за да пресрещнат руски стратегически бомбардировачи, изпълняващи полети над неутрални води, съобщи полк. Александър Дробишевски, помощник на главнокомандващия ВВС на Русия. Екипажите на нашите стратегически бомбардировачи Ту-160 и Ту-95МС, които изпълняват планови учебни полети над неутрални води в акваторията на Северния Ледовит и Атлантическия океан, докладваха, че са наблюдавали приближаване към тях на изтребители "Торнадо" и F-16 на Англия и Норвегия, каза Дробишевски. Той посочи, че британските и норвежките изтребители четири пъти са подхождали към руските самолети.
173
3101
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
173
 Видими 
21 Юли 2007 02:36
/:/"...Конституцията на Руската федерация не позволява екстрадирането на граждани на страната. "Разбираемо е, че ние не можем да нарушим нашите закони, както и Великобритания не може да наруши своите.
...Москва не е получила още нито един материал, който би доказал обвиненията на британците към Луговой.
... "Руските следователи от дълго време чакат от Лондон подробни доказателства, които установяват вината на Луговой, но получиха само един вид документ, в който пише: в заключение на нашата работа ние го смятаме за виновен", ..
......................
NO COMMENT !!!
21 Юли 2007 02:56
Ако случайно някой не го е пускал - откъси от "ЕВРОПЕЙСКА КОНВЕНЦИЯ за екстрадиция",
Екстрадиция на граждани
1. а) Всяка договаряща страна има право да откаже екстрадиция на свои граждани.

2. Ако замолената страна не екстрадира свой гражданин, тя трябва по молба на молещата страна да предостави случая на своите компетентни органи с цел провеждане на наказателно преследване, ако има основания за това. ...

Т.е. ГБ действа в разрез и с европейските норми.
21 Юли 2007 06:09
Абе то чайчето с полония вече му е запарено. Луговой е пътник. Елегантен начин да се разреши миникризата без да се нарушават ничии закони и съгласно най-добрите традиции на КГБ.
21 Юли 2007 06:58
Много нахитрели чекистите, та се не трае. Да им дадели документите по делото, щото они немали доказателства. А как така великите руски разузнавачи не намират доказателства. Ми да си намерят. Толкова плоски манипулации може да измисли само ченге от бишата дрезденска резидентура на КГБ.

Пусьята се опитва да се мазни с чупки в кръста за "мини"-криза, ама не му минава номера. Спомняйки си какви грандиозни поражения на България донесе убийството на Джери Марков, можем да прогнозираме какви ще бъдат последствията за рашките след това убийство. Но чекистите живеят в несвяст и губят разсъдък.

Съдът в Обединеното кралство е световен еталон. В Русия съдебната система е политически зависима и корумпирана. Понятието "Басманый суд" се отнася за рашките, не за UK.
21 Юли 2007 07:17
Ами да дадат доказателства англичаните, щом имат кво им пречи? Или търсят под вола теле и се чудят как да скарат и останалите около тях с руснаците само и само да изпълнят нечия поръчка?Ако наистина искат процес ще дадат поне тази част която засяга руснака, ако не искат ще намерят оправдание.
21 Юли 2007 07:32

ЛОКИ, заключението ти е невярно.Конфликтът изобщо не е преминавал във фазата, визирана във втория параграф.ГБ не е отправяла подобна молба до Русия.Точно обратното - Русия след отказа за екстрадация упорито се самопредлага и настоява да и се предадат доказателствата./Колко сме умни това кагебето, ей!/.Което ГБ отклонява, квалифицирайки го като наглост.Последваха игрите "на ти куклите, дай си ми парцалите"и "лети, лети...облаче".
От вчера малкият кагебист дава на заден."Миникриза", "Луговой - заподозрян и разследван и в Русия" и пр.гениални и брилянтни "ходове", за които ни информира и нашият вестник.Има още да гледаме...Вече наистина става просто смешно.Едно изглежда сигурно - не му остава на Луговой дълго да се радва на "честно"заработеното си богатство.Както писа завчера един вестник "You never really retire from the KGB!"
21 Юли 2007 07:54
Абе, според мен повечето писачи от този форум са по-големи пътници от Луговой
А Луговой е звезда. Раздава автографи, може да напише книга, има си охранителен бизнес.
Въобще идват избори и не би било чудно някоя партия да го покани в листата си.
Мисля, че Жириновски, има опасност да не влезе в думата и шансът му е Луговой.
Великобритания ще бъде основния враг и така ще привлича гласоподаватели.
А Великобритания да си помисли за по нататък, щото сега се размина леко.
Само с огледални санкции. Руснаците пуснаха мухата че могат да изгонят 80 дипломати, и англичаните с облекчение чуха новината за четирима.
Но следващия път..
И да не се забравя Ирак. Британците са затънали в Басра, всеки ден дават жертви, а Русия замрази с тях сътрудничеството с тероризма. Току виж КПД то на борците за свобода се вдигнало рязко и към мъглявия Албион се увеличи потокът от ковчези.
21 Юли 2007 08:00
Хохо, Русия има самолети с перки!
21 Юли 2007 08:10
Абе с перки, с тигани-щом насира агличани и норвежци-важи!!!
21 Юли 2007 08:25
Децибелите на Ту-95 биха разбълникали червата на всеки; тва е единственият самолет в историята на човечеството, който се засича oт подводни микрофони предназначени за откриване на подводници.

Редактирано от - AVG на 21/7/2007 г/ 08:28:57

21 Юли 2007 09:14

ЗИП-е, нямам никакво намерение да споря с теб.Напълно ти вервам.В тази уникална страна всичко е възможно.И за национален герой могат да го провъзгласят и паметник да му издигнат напук на англичаните.
Притесни ме само с известието за страшната "опасност", надвиснала на Жириновски. Това проверено ли е?Да не е пак някаква империалистическа британска уйдурма?
То иначе Луговой е не само на Жириновски, а и на много други шансът.
21 Юли 2007 09:30
Путин, образно казано, усети дядовия и сега бие отбой по всички линии.
Англичаните не ги устройва руския съд, защото имат улики, че следите водят до Кремъл. На какво правосъдие могат да се надяват? До вчера заподозреният Луговой се разхождаше спокойно и раздаваше саркастични интервюта, убеден, че е недосегаем. Днес разбираме колко много работа са свършили руските следователи за една нощ.
Пак ще повторя тезата си. Руснаците колкото повече ги бият, толкова повече ще се натискат към Запада. Това е народ, който разбира само от бой по мордата. Нагъл до безобразие. Путините блъфове вече не вървят. При първия по-сериозен натиск и ще проведат отстъпление по всички фронтове. И в момента поведението на Путин го доказва.
Сега ще станем свидетели на спектакъла как КГБ замита следите, водещи към Кремъл. Освен на очаквания вариант Луговой да даде фира, няма да се учудя и ако му спретнат самосиндикално един процес, осъдят го по късата процедура и му изпълнят набързо присъдата. Пак да му затворят устата, но чрез съд.
Ясенево,
какво ще кажеш по въпроса? Има ли такова правосъдие почва у вас?
21 Юли 2007 09:38
С мен трудно се спори. Общо взето прогнозите ми излизат верни. И за Косово и за Иран. Ехе още помня как преди 3 години спорих тука с некъкви баламурници, които ме убеждаваха как аха и САЩ всеки момент ще нападнат Иран
А по въпроса за руско-британските отношения, още отдавна предвидих какво ще стане с находищата в Ковикта и Сахалин. В смисъл че на англичаните ще им извият ръцете да си продадат дяловете. И те ги продадоха. И като няма с какво да отговорят на Москва, се занимават с Луговой.
Само че както са тръгнали могат да се сбогуват и с лицензите за едно златно находище, а може да им вземат и миноритарните дялове в Сахалин-2 и Ковикта.
Та май скоро време шефовете на Shell и BP ще направят пъртина до Кремъл. Но те познават пътя много добре
21 Юли 2007 09:39
А Луговой е звезда. Раздава автографи, може да напише книга, има си охранителен бизнес.

Това уви си е напълно вярно.
Утре като нищо ще отворят и някоя средняя школа имени Лугового.
21 Юли 2007 09:43
Gozambo Путин, образно казано, усети дядовия и сега бие отбой по всички линии...

Къде е Луговой? В Москва, или в Лондон? А изказването на Путин трябва да се чете: "Браун е още аджамия, има време, ще го почакаме да се поперчи, да мине етапа на Брауновото движения и да се ориентира".
21 Юли 2007 10:09

Момчета, жегите отново настъпват и трябва да се мобилизираме /както ни призовава от първа страница вестникът/.Че инак току виж пак се сбъднали прогнозите на ЗИП-а.Я как мило поне мен със сигурност ме е писал пътник.Е, за това смятам да му се поопра малко.Лек ден.
21 Юли 2007 10:21
Браун определено не е аджамия и мисля, че вече се е ориентирал, а именно как да ориентира Путин към излизане в пенсия. А заедно с Путя и КГБ-дружината от властта. Набарали са го Путин както нас ни набара Кадафито и ще му скъсат п-п-партенката.
21 Юли 2007 10:57
И как ще стане таз работа: Като обърне рейтинга на Путин в Русия и вън от нея? Като срути цените на нефта и газа? Като спре западния бизнес от сътрудничество с руснаците? Ами западните компании се натискат за бизнес с Русия. Преди месец стана нещо интересно във Франция: Френската космическа агенция (или както там се казва) подписа с Русия договор: Руснаците ще използват космодрома в Куру срещу изстрелване на френски спътници с руски ракети. Италианците създадоха с дъщерно предприятие на "Сухой" производство на средни пътнически самолетчета. И всички са доволни. Същият юначага Браун наложи ограничения само в/у визите на правителствените чиновници. И това ще разклати Путин? Бизнесът си върви, а ориентираният Браун хленчи ЕС да му помогнел.
21 Юли 2007 11:07
hamel,

написал нещо фантастично. сега пробвай да замениш русия с англия (и некои от стоките и инвестициите, съответно) и ще постигнеш апсолутно същия смисъл с диаметрално противоположна геополитическа закваска.

пикейный жилет.
21 Юли 2007 11:10
За доказателство руските власти „получиха само един вид документ, в който пише: „в заключение на нашата работа ние го смятаме за виновен",

Аналогично заключение имаше и за ОМП на Садам и 45 минутната готовност да ги използва!
Изобщо няма коментар освен – РАФИНИРАНИ ЛЪЖЦИ!

Gozambo
Изглежда яко са те е_али руснаците, та яко ти държи влага и вечно ще изпитваш патологична злоба.
21 Юли 2007 11:15
Да се поогледаме коги двама се карат третия печели.Наремето тошо вземаше нафтицата от русия и я продаваше на запада.Тая схема мое да се реализира и сеги!
21 Юли 2007 11:18
Добре.
Франция подписа с Великобритания договор: Британия ще използва космодрома в Куру срещу изстрелване на френски спътници с британски ракети. Италианците създадоха с дъщерно предприятие на "тук Бирата да напише каквото си иска" производство на средни пътнически самолетчета. И всички са доволни.
За останалото не знам, как да стане. Може би така: На икономическия форум в Петербург, почти никоя от големите западни компании не дойде - всъщност никоя.
А тези, които дойдоха си оставиха визитните картички и си заминаха.
Така става ли?
21 Юли 2007 11:40
"Путин, образно казано, усети дядовия и сега бие отбой по всички линии."
гозамбо спри се бе момче, или си гради бавните разсъждения в/у факти, или не ни занимавай с личните си драми. то дотук изказалите се май само ти си усещал дедовия или бащиния.. ти най-добре си знаеш чий.
21 Юли 2007 11:57
Ако Bira- та обича фантастиката да натисне тук и тук . Ако не обича, да не натиска там.

Редактирано от - hamel на 21/7/2007 г/ 12:05:42

21 Юли 2007 11:58
Да бе Западняка Путин като си иде и дойде бившия военен министър Сергей Иванов ,
направо Големия МЕДВЕД ще се уплаши.
Особенно от Скапаня пудел Гондон Браун ще оцапа гащите в Кафяво. Така ще съответства на името си.


МАДВЕДА колко е ЧУКАЛ запада Шведи, велики поляци, франсета и арийци, Кръстоносци Мечоносци Тевтонци и други скапаняци - ДАРЕКТНО в ГЪсамбозо.
И джапанези, турци и други са го ЯЛИ у медведа директно .
Янки и Ингилизи - чрез победите в Манжджурия , Индокитай и насам натам са ЯЛИ индиректно медвежия бял амброзия .


Тука вече от Владимир Владимирович се боят ПОВЕЧЕ отколкото от Йосиф Висарионович.
Цосиф Висарионович ги плашеше с такнкове и катюши ( Сталин Орган ) както ги наричат Дорйчовците.
ГъсАмброзите да не се радват. Под Сталин Орган се има предвид не половия орган на Йосиф Висарионович , а Органа в католическите църкви.
Като засвири Органа - немците директно на НЕБЕТО пият амброзия.


Органа на Сталин беше страшен за Запада,
ама Дебелата Дълга Руска Тръбв е още по страшна.
Без Дебелата Тръба - НЕМА Гъс, Нема Нефт, Нема ЕНЕРГИЯ,
има Суд на кутийки и замръзнала бяла амбозия.
( Амбозия - сладка, бяла, лепкава напитка за боговете )
21 Юли 2007 12:01
Ми страх го е Путин. Ако не го гонеше шубето можеше поне да завърти кранчето. Ма нема кураж щото бият през ашиците с тънка пръчка.


Петтинг - это легкие ласки, не доходящие до секса.
Путтинг - то же самое, но в соpтиpе.

21 Юли 2007 12:16
Гондон Браун вече яко е опитал путтинг


ГОНДОН - гумено изделлие което се слага на члена приготвен за Гондон Браун. ( На запад се нарича - Кондом )

Браун - ЦВЕТЪТ на гащите на премиера след путтинга.

Някои се отърваха с оранжев цвят на гащите, други с розови бузки след ПУТТИНГА

21 Юли 2007 12:18
В классе учительница спрашивает какой в нашей стране государственный строй
Вовочка: ПереПУТЬЕ...

21 Юли 2007 13:12
gregory - точно това имах предвид, че ГБ не го кара по европейските норми. В Конвенцията е записано, какви са възможните действия, ако се откаже екстрадация - съд на територията на държавата на която е гражданин обвиняемия. Не е записано нищо за гонене на дипломати.
"Луговой - заподозрян и разследван и в Русия" - разследването в Русия срещу Луговой се води откакто Скотланд Ярд го обяви за подозреваем.

"мини криза" - за Путин това си е "мини". На великобританските компании не им дреме за действията на правителството - на тях им трябва да въртявт пари с Русия и те продължат да го правят.
21 Юли 2007 13:22
Душко я кажи нещо за платинено-рубинената Москва, Бейджинг, Мейнинг, Чайнинг или както там са им имената на градовете на тамагочитата
21 Юли 2007 13:24
Странно и как още не е почнала препирня за "безаналоговите" и "аналоговите"
21 Юли 2007 13:27
В този епизод на сериала няма нищо ново освен триумфалното завръщане на геополитическия прогнозатор ЗИП. Който даже наистина си вярва че е капацитет. Става дума за широк специалист - знае нищо за всичко
Пич, оди да се цаниш в ООН, НАТО или Пентагона като наемна врачка - търсят такива
21 Юли 2007 13:29
[/b]Много нахитрели чекистите, та се не трае. Да им дадели документите по делото, щото они немали доказателства. А как така великите руски разузнавачи не намират доказателства. Ми да си намерят. Толкова плоски манипулации може да измисли само ченге от бишата дрезденска резидентура на КГБ.
[/b]

Това просто не е истина

Редактирано от - bot на 22/7/2007 г/ 17:59:36

21 Юли 2007 13:34
2 total
Поеми дълбоко въздух. Тези гащници така спорят.
21 Юли 2007 13:42
Между другото, AVG е прав за засичането на Ту-95. Не исках да навлизам в това вчера при спорът с тимбукту, защото не разбирам от радарни технологии. Не знам за подводни микрофони, но грамадните перки на самолета се посочват за най-големият му недостатък, правейки засичането му много лесно.
21 Юли 2007 13:53
Dinain Между другото, AVG е прав за засичането на Ту-95.

Това е несъществено. В тези полети Ту -тата са без изтребителна охрана.
21 Юли 2007 14:25
А какъв ще е резултата от економическа воина между Русия и ЕС и САЩ, даже и да трае един месец.
ЖИВОТА‌ В ПРИМИТИВНА РУСИЯ ‌ ЩЕ ‌ СПРЕ!
Руският мужик повече от всякога ще потъне в глад и лищения!
И Запада ще пострада....Ще ограничи малко ЛУКСА И ОХОЛСТВОТО!
21 Юли 2007 15:07
нема да стоят гладни и жадни бе
русняците ше маат боксит и ше пийват петролец
21 Юли 2007 15:18
Фундаментални открития на баш форумните спецове относно Ту-95:
... тва е единственият самолет в историята на човечеството, който се засича oт подводни микрофони предназначени за откриване на подводници.

... грамадните перки на самолета се посочват за най-големият му недостатък, правейки засичането му много лесно.
21 Юли 2007 16:12
One of the interesting side effects of the Tu-95's powerplant arrangement is an incredible prop noise level, even at cruise speed the blade tips are mildly supersonic in spite of the low speed on the 750 rpm props. One can have no doubt that prop harmonics must exact a solid penalty in vibration induced failures of onboard electronic systems.
-
Another side effect of considerable importance today is the tremendous radar cross-section of the whirling props, particularly from the frontal aspect. Not only increasing the detection range of the aircraft, the props also modulate the return and thus can betray the aircraft's identity to an appropriately built radar system.



21 Юли 2007 16:43
Те затва са дигнали изтребителите щот са се уплашили от перките, а не че са се притеснили от самолета де, да не си помислите че са такива страхливи!!! Само да гръмне паропровод и изпадат в паника ама иначе не са такива страхливи. Радарите на подводниците им са засекли нещо голямо в небето и са пратили изтребители да видят кво е.
21 Юли 2007 16:54
ОСТАВЕТЕ настрана Путин, КГБ, Ту 95 и прочие НЕсъществени съществуващи неща!
СЪЩЕСТВЕНОТО в случая е, че, наистина, Конституцията на Русия НЕ разрешава нейн гражданин да бъде предаван на друга държава за съдене!
Е, при това положение, какво, всъщност, предлага Великобритания на Русия във връзка с искането за предаване на Луговой за съдене във Великобритания- Русия да си наруши или да си измени Конституцията ли?!
Защо почти всички великобританофили тук ИЗБЯГВАТ отговора на този най-важен и единствено СЪЩЕСТВЕН въпрос?! От НЕзнание или от ЛИЦЕМЕРИЕ?! Или и от двете едновременно?! А?!
21 Юли 2007 16:58
Е, "защо?"
ами защото така им изнася.
Това че прилагат двойни стандарти нима учудва някого? Кога англичаните не са прилагали двойни стандарти? Дори ако не бъркам тези родени на острова са били граждани на империята а тези от колониите са поданици или имаше нещо подобно.
21 Юли 2007 17:22
Що спорът върви само за прадядото ТУ 95 ? Да видим и нещо по-аеродинамично ! (снимка: натиснете тук)
21 Юли 2007 17:53
Dinain,

Явно си обществовед-нищоправец с доста бегли както технически познания, така и по английски език, но за сметка на това пък сляпо вярващ в австралийски сайтове. Апропо можеше да прочетеш и Уайкипедията, та да научиш подробнисти относно фюзилажа и къде по-точно се намирал човекът от КГБ, който следял пилотите на самолета не махат за поздрав на противниковите!
От пействаното не става ясно, как по точно сонарите на подводниците засичат Ту-95, но за сметка на това се изяснява, че хармониците (не е важно кои) на честотата на въртене на витлата несъмнено (no doubt) нанасят тежки поражения на бордовите електронни системи. Такова поражение, че някои от самолетите се използуват като платформа на руския аналог на AWACS система.
Особено забавно е псевдонаучното позоваване на „сигма” (radar cross section напречното радарно сечение) на витлата. Не е лошо да знаеш, че радарното уравнение е изведено за пръв път от съветски учени, а не от някой си мужик от н-ската губерния.
21 Юли 2007 18:14
Руснаците видяха пари от вдигането на цената на петрола и станаха джигити. Вместо да оправят вътрешните си проблеми и да трупат активи от това, Путин ги тласка в безсмислено противопоставяне, от което най-голяма полза ще имат УСА и компания...
Между другото, моето лично мнение е: на предателя - кучешка смърт. Както е при Литвиненко, а по-рано и при нашия Марков. Англичаните също си очистват изменниците, но нищо не споменават за това.
21 Юли 2007 18:18
Хихихи. "Бегли познания"
Уважаеми, гледай си ти 'УАЙкипедията' и чети за 'фюзИлажа" и не се занимавай с чуждите познания по английски - по-добри са от твоите, whether you grasp it or not.
Вчера вече ти обърнах внимание - дори не четеш внимателно кой какво и към кого пише, което прави забележките ти просто неадекватни...
ПС. Защо ли някои хора си мислят че цитатите от интернет служат за доказателство? След като за информацията в интернет не може никой да гарантира, няма никакво значение дали сайтът е австралийски, руски или папуаски...
21 Юли 2007 18:33
Бе въпроса е че руските демонстрации на каквото там си мислят че демонстрират - с полоний или със самолети-динозаври, не демонстрират нищо освен че са съветски, а не руски.

Редактирано от - AVG на 21/7/2007 г/ 18:42:18

21 Юли 2007 18:41
AVG Бе въпроса е че руските демонстрации на каквото там си мислят че демонстрират - с полонии или със самолети донозаври, не демонстрират нищо освен че са съветски, а не руски

Ето това пък е демонстриране на предвзето говорене (писане).
21 Юли 2007 18:45
БРСФР - бившая русская сaветская федеративная республика.
Ударението е на федеративная.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД