:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БСП има и зам.-министър, напомня царската депутатка Литрова

"Нека не забравяме, че освен Паскалев и Калчев БСП има и зам.-министър в правителството на Симеон Сакскобургготски." Това заяви вчера в Русе депутатката от НДСВ Теодора Литрова.

Тя цитира името на Миглена Плугчиева, член на Висшия съвет на червената формация. "Партия със стогодишна история като БСП никога не би допуснала нейни хора да участват в управлението на страната, ако смяташе, че ще поеме негативи", каза Литрова. Според нея независимите сега Паскалев и Калчев все пак не членуват в друга партия и явно са запазили политическите си убежгдения и симпатии към столетницата.

"БСП занапред ще работи заедно с НДСВ, както беше и на частичните местни избори в Русе, така че не би трябвало да прави опити да се дистанцира от нас", каза Литрова. Всичко това обаче според нея е "една много деликатна тема", защото ако НДСВ иска да бъде прието в Европейската народна партия, то не може да има в опозиция друг член на ЕНП, както в случая е СДС, а да се коалира с партия като БСП", заключи депутатката, която е член на ръководството на Национално движение "Оборище".
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД