:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Палестинският кабинет с 10 кресла по-малко

Палестинският лидер Ясер Арафат намали състава на своя кабинет от 31 на 21 места, предаде Ройтерс. Промените са част от по-широка реформа на властта, за каквато в последно време настояваха палестински и чуждестранни лидери.

Промените бяха обявени вчера на пресконференция в Рамала от министъра на информацията Ясер Абед Рабо. Той посочи, че някои министерства се обединяват.

По предварителни информации Арафат се отказва от ръководството на силовите структури. Към вътрешното министерство се очаква да бъдат включени 12-те самостоятелни досега специални служби.

Израелският премиер Ариел Шарон, който вчера пристигна в САЩ за разговори с президента Джордж Буш по положението в Близкия изток, заяви, че трябва да спрат палестинските самоубийствени атентати, за да бъде подновен мирният процес.

В събота Буш заяви, че е преждевременно да се посочват конкретни срокове за създаване на палестинска държава. Палестински представители подложиха на критика опитите на САЩ да обвържат провъзгласяването на палестинска държава с реформи в палестинската национална администрация.
410
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД