:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 531
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Никола Саркози не успя да убеди

лидерите на бившите комунистически страни, вече членки на ЕС, да подкрепят пакета от мерки на Брюксел срещу климатичните промени, предаде Ройтерс. Френският президент, който е ротационен председател на ЕС, събра през уикенда в полския град Гданск премиерите на България, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Полша, Естония, Литва и Латвия. Саркози изрази надежда, че споразумение за намаляване вредните емисиите, причиняващи парниковия ефект, ще бъде постигнато преди срещата на върха на 11 и 12 декември в Брюксел.



Терапевтична ваксина за СПИН може да има

след 4-5 години, а краят на разпространението на болестта може да настъпи до няколко години. Това заяви проф. Люк Монтание, тазгодишният Нобелов лауреат за медицина, цитиран от Ройтерс. Той каза, че разработването на терапевтична ваксина е много по-лесно, отколкото създаването на превантивна ваксина.



Британската кралица ограничи

до 50 лири стойността на коледните подаръци за членовете кралското семейство заради финансовата криза, предаде ИТАР-ТАСС. Даровете по традиция са доста скъпи като златни бутонели или запалки. Тази година обаче те ще са много по-скромни. Елизабет Втора освен това е задължила прислугата да не изхвърля храната, останала след коледната вечеря.



Американски следователи разследват заплахи,

отправени срещу специалния прокурор на Сърбия за военните престъпления Владимир Вукчевич, предаде Ройтерс. Той е получил няколко писма и телефонни обаждания със заплахи за живота му, след поредната акция миналата седмица по издирването на Ратко Младич. Писмата пристигали в Белград от американски градове, в които живеят много сърби. Властите са се обърнали за помощ към САЩ.
1
1700
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Декември 2008 23:18
Никола Саркози не успя да убеди
лидерите на бившите комунистически страни, вече членки на ЕС, да подкрепят пакета от мерки на Брюксел срещу климатичните промени, предаде Ройтерс.

Но повод за оптимизъм да бъде оформен големия пакет на 12.12, има!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД