:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Първенството се подновява с "Локомотив" (Пд) - "Сливен"

"Локомотив" (Пд) - "Сливен" е мачът, с който ще се поднови пролетният дял от първенството в "А" група. Двубоят ще се играе на 6 март от 15.30 ч. На следващия ден има още 3 срещи, между които е и "Беласица" - ЦСКА. Това противоречи на твърденията на Комитета за организиране на състезанията, откъдето обявиха, че всички участници в турнира за Купата на България ще играят мачовете си от 16-ия кръг в неделя, 8 март. Причината е, че на 4 март са 1/4-финалите на турнира. Отново най-облагодетелстван е "Литекс", чийто наставник Станимир Стоилов настоя за отлагане на рестарта на първенството. Ловчанлии ще играят срещу "Славия" чак на 9 март, понеделник, и така ще имат ден повече почивка от "Левски" и 2 повече от "червените".

Според новата програма промяна търпи и дербито ЦСКА - "Левски", което трябваше да се играе на 16 май. То е изтеглено със седмица и ще бъде на 9 май на Националния стадион "Васил Левски". Така се избягва проблемът с концерта на "Депеш Мод". Британската група ще свири на "Васил Левски" на 18 май, като организаторите на концерта настояват съоръжението да бъде затворено 6 дни по-рано.
901
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД