:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Дора Бакояни представи в Атина книга със заглавие

"Македонският въпрос и България - Поверителни документи 1950-1967", писа скопският в. "Дневник". Трудът е изготвен съвместно от гръцкото "Общество за македонски проучвания" и българския Държавен архив. На корицата на книгата има фотография на Йосип Броз Тито и Георги Димитров, с което искало да се докаже тезата, че Македония е създание на Коминтерна, обяснява държавната агенция Макфакс.



Българите и другите източноевропейци преживяха

трудности през втората половина на миналия век в комунистическите страни, които са далеч по-тежки от сегашната финансова криза. Това заяви полският премиер Доналд Туск пред конгрес на Европейската народна партия във Варшава, цитиран от Ройтерс. "Повярвайте ми, тази финансова криза днес е нищожна в сравнение с опита на поляците, чехите, германците, латвийците, литовците, словаците, унгарците, българите и румънците през 70-те, 80-те и 90-те", заяви Туск.
5
1299
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
01 Май 2009 07:15
Така и се пада на Дора Бакояни. Ще се гърчи някъде в "накратко"-то, щото коя е тя? Да не би да е Иван Петрински!


И Туск тоже.
01 Май 2009 10:28
"Повярвайте ми, тази финансова криза днес е нищожна в сравнение с опита на поляците, чехите, германците, латвийците, литовците, словаците, унгарците, българите и румънците през 70-те, 80-те и 90-те", заяви Туск.

Ама много малко ти вярват. Тогава основните средства за нормален живот бяха осигурени, а сега изхвърлят ли те от работа беднотия до шия. А и тези дето работят със тогавашни заплати на сегашни цени.
01 Май 2009 15:29
Марксе++, наистина си прав! Какво хубаво беше при КОМУНИЗМА /или социализма/…Можеше да си краднеш, малко, ама винаги…Кой както може…Спомням си, есенно време събирах по 3-4000 л купони за нафта…Като запаля две печки в края на септември, та до май…Цяла зима по потници!!!...Кеф!!! И купони за бензин имаше…Дадеш купон на някой от Винпром-дава вино, ракия, дадеш на някой от Родопа-айде месце, луканка….И с кашкавалеца –така… А СЕГА!!! Мамка му й КАПИТАЛИЗЪМ…
Ама ти не забравяй, че сега ти плащат да плюваш по Бойко!! Не да се разсейваш със спомени…Че съвсем на празна ясла ще останеш, като фалира БСП политиката…
02 Май 2009 12:42
Прав си, лекарство против треска, както е казал Мика Волтери, може да се краде, но с мярка и според възможностите.Е сега кражбата е привилегия за един ограничен елит, ама как краднат само-трактористите от ТКЗС то и самосваладжийте взети на куп ряпа да ядат-не, че защитавам комунизма, ама на за всеки имаше по нещичко за чопване, че и оставаше за братските революционери.Не, че сега не хартисва за Ирак и АФГ.
03 Май 2009 02:25
Марксе , айде сега да развиеш нАучна теза поради что в камунзмо било убаво , а всички страни избегаха от него при първа възможност.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД