:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първи май в Гърция

ще премине под знака на обща стачка в държавния и частен сектор, съобщава местният в. "Навтемборики". Организатори са двата най-големи местни синдиката - Общата конфедерация на труда (ГСЕЕ) и Федерацията на държавните служители (АДЕДИ). Протестни митинги и демонстрации ще има в столицата Атина и втория по големина град в Гърция - Солун. Магазините, държавните учреждения и офисите остават затворени, а градският транспорт също ще преустанови работа, допълва и радио "Скай".



"Крайслер" обяви банкрут,

а ръководството на автомобилния концерн, доскоро символ на лукс и богатство, поиска съдебна защита от кредиторите си, съгласно Глава 11 от конституцията на САЩ, предаде Си Ен Ен. Това е последната законова мярка, която една компания може да вземе, за да се спаси от окончателен фалит. Тя означава, че дружеството е неплатежоспособно и иска от съда да му осигури определен срок, в който да се преструктурира и започне да работи ефективно. "Америка се отърсва от кризата. Имам вяра в бъдещето, въпреки че не съм изцяло спокоен за него", заяви на форум в Сент Луис, посветен на първите 100 дни от мандата, президентът Обама.

Великобритания има нужда

от оркестранти, танцьори и от професионално подготвени кадри в областта на компютърната анимация, пише местният в. "Индипендънт", като се позовава на данни за свободните работни позиции, публикувани от правителството. Недостигът на кадри с гореизброените професии позволява за тези места да кандидатстват и имигранти, извън държавите-членки на ЕС, допълва изданието.
2
787
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
01 Май 2009 09:27
Честит празник на трудещите се, на пролетариите от вси страни и на прогресивните сили в татковината !
Изглежда обаче положението на работниците и селяните в родината е цъфтящо, защото не се предвиждат първомайски протести срещу правителството...Вероятно защото е цоциалистическо
03 Май 2009 22:03
Бени
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД