:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа на конфедерациите

Гр. "А": Испания - Ирак 1:0 (Вийя 55). Снощи: ЮАР - Нова Зеландия.

На 20 юли (събота): ЮАР - Испания, Ирак - Нова Зеландия



Димитър Димитров

обяви, че няма да привлича в "Амкар" през лятото футболисти от "А" група. Засега основна трансферна цел му е беларусинът Сергей Корниленко ("Том"). Пред сайта donbalon.eu треньорът на "Амкар" обясни, че е принуден да търси само футболисти с руски паспорти, тъй като квотата му за чужденци е заета.



Първият

мач на шампиона на Англия "Манчестър Юн" в новото първенство на Висшата лига ще е на 15 август - домакинство срещу новака "Бирмингам". "Манчестър С" с Мартин Петров и Валери Божинов ще гостува срещу "Блекбърн", а "Астън Вила" със Стилиян Петров приема "Уигън". Дербитата в I кръг са "Евертън" - "Арсенал" и "Тотнъм" - "Ливърпул". Първият голям сблъсък е "Манчестър Юн" - "Арсенал" на 29 август.



Новакът

в английската Висша лига "Уулвърхемптън" привлече втори нов футболист. След като за 3 млн. евро бе купен от "Цървена звезда" сръбският национал Ненад Милияс, вчера като свободен агент бе привлечен американският вратар Маркъс Ханеман (36 г.).



Треньор

на "Бенфика" стана Жорже Жесус (54 г.), който бе "откупен" от "Брага" за 700 000 евро. Той ще замени на поста испанеца Кике Санчес Флорес. През изминалия сезон Жесус успя да класира "Брага" на 1/8-финалите в турнира за купата на УЕФА и на 5-о място в португалското първенство.



Феликс Магат

направи първия си трансфер като треньор на "Шалке 04". От чешкия "Бохемианс" бе привлечен халфът Ян Моравек (19 г.), който подписа за 4 сезона с клуба от Гелзенкирхен.
469
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД