:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА успя да вземе под наем Спас Делев

СНИМКА: БГНЕС
Спас Делев
ЦСКА не намери 1 млн. да плати на "Пирин" за младежкия национал Спас Делев, но все пак успя да го привлече. 19-годишният нападател ще играе под наем през следващия сезон, като договорът за това ще бъде подписан до края на седмицата. Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е бил основната причина да бъде издействано преотстъпването. Самият Делев неведнъж е заявявал своето желание да играе именно при "армейците".

Всъщност досега ЦСКА не е подписал контракт с нито един нов футболист, макар да са постигнати договорки със Светослав Петров, Делев и Иван Стоянов ("Сливен"). При Петров се изчаква първо да си уреди отношенията с "Нефтчи" (Азерб), откъдето има да получава пари.

По решение на Пенев в ЦСКА остава и Владимир Манчев, който още се възстановява от операцията на скъсани връзки на лявото коляно. Нападателят обаче ще подпише нов договор, според който заплатата му ще бъде намалена с 40%, както и при всички други футболисти на ЦСКА. Компенсацията ще идва от премии. Манчев се очаква да бъде готов за игра през септември.

Още не е напълно сигурно освобождаването на един от най-талантливите млади играчи на ЦСКА Александър Тонев. За него се разглеждат оферти, но от ръководството на клуба са се застъпили пред Пенев да остави нападателя в тима.
19
1228
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
18 Юни 2009 02:41
С трици маймуни...Я стягайте торбетата(кофите за боклук)и чупката от ЦСКА!
18 Юни 2009 05:25
Б.Ж. да се връща Лупи, той поне ни купува титлите! Тези ще обиграват младите надежди на Пирин. Времената се променят-нравите трудно!!
18 Юни 2009 09:00
Никой не иска играчи от ЦСКА
[17-06-2009] Новинар
Нито един отбор в света не желае да привлича играчи от ЦСКА, оплакаха се "армейците". "Няма интерес на този етап, не е постъпвало дори запитване, да не говорим за оферта - разкриха пред "Новинар" от "Борисовата градина". - Очакваме само списъка на треньора Любослав Пенев за освобождаване на играчи, които нямат бъдеще в отбора.”

А как само "лесно" се освобождаващ от играчи с действащи договори които прекрасно си дават сметка, че парите които получават са с пъти повече за скромните им качества. Па било то и със закъснение или след протяжни съдебни дела. Па ще има мъчителни преговори за разсрочени плащания. Но дето са още милион, два, три дългове, там са и сегашните 16-17 милиона. Нека одат боси.
18 Юни 2009 09:27
***Любо Пенев:
Нямаме шанс за евротурнирите
17 юни 2009 | 23:56
От: Агоп Вартанян

----------------------------------------- ---------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев е обяснил на собствениците от "Титан", че в този си вид "армейците" нямат никакъв шанс догодина за евротурнирите, научи Sportline.bg. Това е станало на среща в началото на седмицата, на която Чичовото бил отрязан от боклукчиите за 4 нови попълнения. Ставало дума за сериозни футболисти, единият от които националът от Литекс Мишо Венков, а така също и племенникът на Йордан Лечков - Иван Стоянов. Както е известно, заради заплатите им, ЦСКА маха 11 от настоящите звезди на състава.
Веднага след срещата си с Любо, шефовете на ЦСКА направиха импровизирана пресконференция, на която обясниха, че докато не изчистят бакиите на предишното ръководство, няма да правят никакви инвестиции. От "Титан" чистосърдечно си признаха, че не са очаквали издръжката на ЦСКА да е толкова сериозна.***
----------------------------------------- ----------------------------------------
Имали смисъл да оспорваме мнението на Любослав Пенев?

18 Юни 2009 10:01
Честито!СПАСЕ, СПАСЕ-ГОЛ, ГОЛ!Пожелавам ти, дълга и успешна кариера в НАЙ ВЕЛИКИЯ КЛУБ НА БЪЛГАРИЯ и много голове в ГОВЕЖДАТАкошара!!!УСПЕХ И САМО ЦСКА!
18 Юни 2009 10:25
Имали смисъл да оспорваме мнението на Любослав Пенев?

Твирем, а аз бих попитал има ли смисъл да коментираме инфо от спортлайн
18 Юни 2009 11:21

Тук се беше заформил спор - дали има играч, минал през Арена уф швайне, който да не съди въпросния цска за лъжа и измама. Този линк е в помощ на спорещите...


Натиснете тук
18 Юни 2009 11:53
Иренчето, ще ви оправи вас!Куци говяда-обрязани!
18 Юни 2009 12:37
Стоянов, Делев и Манчев не е ли това, ТРИДЕСЕТ И ВТОРАТА!?
18 Юни 2009 13:10
Коя тридесет и втора? Нали тази година я взехте? Още през март си спомням, че празнувахте във форума - имаше подскачащи червени човечета, радост, един даже благодари на татко му, че го е направил цесекар. Значи догодина трябва да е тридесет и трета, по моите сметки. Да не би да греша?

Редактирано от - popangelov на 18/6/2009 г/ 13:11:52

18 Юни 2009 14:46
Пешев, че коя медия дордисва на вас червените?ДБ не, Спортлайн не, е кажи коя?Спортлайн е на ГГанчев, до оня ден бяхте дупе и гащи и му вярвахте, или и него за враг го сложихте?
18 Юни 2009 15:42
tvirem
пробвай се да изчоплиш нещо подобно от фокус или гонг!...не става, нали!

ама вие си цитирайте дон балон и спортлайн!...там всичко е прекрасно...до следващия челен сблъсък наесен!...
18 Юни 2009 15:59
Твирем-е, от стара коза яре, защо се правиш на ощипана мома
18 Юни 2009 16:17
Хихи-Фокус добре, ама Гонг ... добре, че имат цензура от шефа си, иначе ще са по-зле и от канала на Сашо Диков.
18 Юни 2009 18:42

ТОВА НЕ Е ЛИ МУТРЕНСКИ КЛУБ?

Емил Костадинов откраднал милиони от ЦСКАВт.,

06/18/2009 - 18:15

Поредното напрежение между легенди на ЦСКА тресе Борисовата градина,
след като Стойчо Младенов и Емил Костадинов са се хванали гуша за гуша
и взаимно си прехвърлят вината за милионите левове дългове, оставени след тяхнто управление на стадион "Българска армия", информира "Уикенд". Скандалът между Екзекутора на Ливърпул и този на Петлите стартира преди седмица, когато сръбската мениджърка Катя Паунич заведе дело срещу ЦСКА за 800 000 евро комисиона.

Парите са натрупани от покупките на Куидо Ланзаат, Ненад Настич, Фелипе да Коща и още няколко състезатели, всичките носили екипа на ЦСКА, докато треньор беше Стойчо Младенов.

Това мотивира новите собственици от Титан да разкрият, че в последните 4-5 години "армейците" са профукали над 20 милиона лева за футболисти, а срещу това клубът е станал шампион един-единствен път. Намекът е красноречив - Младенов е източвал ЦСКА с привличането на скъпи футболисти срещу огромни комисиони.

Стойчо пък натопи Стефан Орманджиев и Емил Костадинов и твърди, че двамата бивши началници в Борисовата градина са настоявали за купуването на скъпи футболисти.

"От години се носят спекулации по мой адрес, а аз никога не съм правил трансферите. Емо Костадинов има какво да каже по въпроса, Стефан Орманджиев - също", категоричен е Младенов.

В частни разговори треньорът признавал, че се махнал от ЦСКА миналата година, защото усетил, че тандемът Сашо Томов - Емо Костадинов източва "червените". Малко след като Стойчо се махна лицензът на "червените" беше отнет, а ЦСКА изпадна в страхотна финансова криза.

Днес прокуратурата твърди, че през "Българска армия" са минали 36 милиона лева само от металургичния комбинат "Кремиковци". Огромна част от тези пари са отишли за закупуването на футболисти, купени от Емо Костадинов, който напусна клуба миналата година след шумен скандал с Александър Томов, в който двамата публично си размениха обвинения, а Сашо Апашо разкри, че Емо прибрал 200 000 евро премия за шампионската титла.
18 Юни 2009 19:26
Сърчица червени....


След поредното провинение на юношите нервите на Любо не издържали и той изригнал: "Тия малките кретени след 10 години ще са възрастни кретени, за какво да ги търпя? Те няма да се променят - пият и гуляят по цяла нощ, после не могат да ходят на терена. Отсега са се помислили за големи звезди, а нямат два свестни мача на терена. Дадох им достатъчно шанс, но ЦСКА не е детска градина, нито изправително училище. Наистина някои имат талант, ама само с талант не става, трябва и дисциплина. Ако в друг клуб имат нерви да ги търпят - да заповядат".
18 Юни 2009 19:29
Палячо!
18 Юни 2009 22:43
Бевчо!
И аз мисля , че Спасчо е палячо !
18 Юни 2009 22:52
(снимка: натиснете тук)
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД