:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Първата

тренировка на "Левски" от лятната подготовка бе насрочена за петък. Тя ще е от 11 ч. на ст. "Георги Аспарухов".



Заседание

на Изпълкома на БФС ще има днес от 14 ч. На него ще се разгледа работата на съдийската комисия и ще се прецени дали нейният председател Димо Момиров да остане на поста. Ще се приеме и проект за финансов правилник на БФС за следващия сезон.



"Миньор" (Пк)

ще задържи единия от бразилците в тима - Валмир, обяви треньорът Антон Велков пред агенция "Нов спорт". Сънародникът му Миранда вече е освободен. От чужденците остават само още двама - сърбите Иван Чворович и Горан Янкович. Перничани ще имат лагер в Словения от 19 юли.



Интерес

към защитника на "Локо" (Мз) Тихомир Трифонов има от "Локо" (Сф) и новия член на "А" група "Монтана", твърди агенция "Нов спорт". Той още не е подновил договора си с отбора от Мездра и ако не го стори, от 30 юни става свободен агент. Със сигурност "Локо" (Мз) ще се раздели с Шенол Галип и Тодор Симов, а вратарят Радостин Станев обяви, че прекратява кариерата си заради проблеми с бъбреците.



Оставка

подаде треньорът на "Чавдар" (Етрополе) Стойчо Стоев, след като тимът не успя да влезе в "А" група и остана на 4-то място в Западната "Б" група.



Треньор

на "Добруджа" отново ще е Валентин Пейчев, съобщи БТА. Отборът влезе в Източна "Б" група под името "Орловец", но ще се преименува преди началото на сезона.



Президентът

на БФС Борислав Михайлов ще открие държавното първенство по плажен футбол в събота в Обзор. Ще има още два кръга - на ст. "Раковски" в София (11-12 юли) и в Албена (5-6 септември). За участие са се записали 6 отбора, като в този на "Спортна асоциация - МВР" личи името на бившия национал Валентин Найденов, играл в "Литекс", ЦСКА, "Локо" (Сф) и др.
526
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД