:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 556
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАТО освободи отвлечен US журналист

Командоси от силите на НАТО в Афганистан освободиха при спецакция журналист от в. "Ню Йорк таймс", който бе отвлечен от талибаните през уикенда, предаде Ройтерс. По време на мисията загина един британски войник.

Журналистът Стивън Фаръл бил похитен заедно с преводача си в провинция Кундуз. Преводачът обаче е бил убит. Фаръл пристигнал в областта, за да разследва съобщенията за цивилни жертви при поискания от германските сили въздушен удар на НАТО срещу две цистерни миналата седмица. При атаката загинаха между 90 и 125 души, което предизвика остра критика срещу Берлин от неговите съюзници.

Междувременно генералният секретар на пакта Андерс Фог Расмусен защити присъствието на международни сили в Афганистан, въпреки увеличаващите се критики, предаде АФП. Той обаче признава, че "напредъкът не е достатъчно бърз".
6
1212
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
10 Септември 2009 06:38
Следователно германският командващ е бил прав с бомбардировките, макар те да не са били достатъчни. Виждаме, останали са живи чалми с пушки. Да им закарат нова цистерна с бензин и да повторят с Mark 84.
10 Септември 2009 08:15
Одеситчето е изпушило нещо - да ходи само из кундузите за да разследва гнусните престъпления на немската военщина.
Не пише дали са го оважили талибаните...
10 Септември 2009 10:29
Той отива да ги защити пред света, а те го отвличат. Че убиват и преводача, т.е. някакво местно човече дето е искало да изкара някоя пара и едва ли се е бъркало в политиката. Срамота. и после някои (вчера) се съмняват че там имало талибани.
10 Септември 2009 10:40
Той отива да ги защити пред света, а те го отвличат.

Ми не им е било обяснено, че ще ги "защитава" или не са се разбрали - шантава работа! Бомбите и чиста работа. Има талибан - има проблем няма талибан - няма проблем и по от високо и по на широко, то кат не могат се разбра, какво остава - правото на по-силния в действие, останалото е там работа на Аллах и неговия Пророк - вероятно, но не и наша работа! Ние сме класифицирани като "монафък" ли беше "монафик ли", трябва ми преводач, а те ги трепят, няма оправия!
10 Септември 2009 12:22
Как па тия хора от Корея, през Виетнамта до Ирак и афг.не разбират , че Американците са там за да им правят добро., , Боже , боже колко много " доброта по този свят най- паче мириканска.Дерзайте добряги
10 Септември 2009 15:28
Така е написано, че не разбрах - кой е нанесъл "удара" - ако са германски военни, то това не е ли в противоречие с Конституцията им?...

____________________________
Не мир дойдох да донеса, а меч…
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД