:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 170
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Президент на италиански клуб бе арестуван заради тото скандала

СНИМКА: ЕПА/БТА
Италиански полицай извежда от офиса му президента на "Потенца" Джузепе Постилионе, който маха на журналистите. "Невинен съм, викат ме само за справка", бе коментарът на клубния бос.
Полицията в Италия задържа 9 души, заподозрени в участие в скандала със спортни измами и нелегални залози на футболни срещи, който избухна в Европа. Сред тях е и президентът на третодивизионния "Потенца" Джузепе Постилионе. През 2006 г. той стана най-младият ръководител на италиански клуб - едва 24-годишен.

Разследването се води в градчето Потенца от прокурора Франческо Басентини. Деветте арестувани са обвинени и в участие в престъпна организация. Освен тях под подозрение са още 12 души. Разследват се също така мач от Серия "Б" от сезон 2007/08, както и 8 срещи от по-долните дивизии.

В Швейцария пък шефовете на втородивизионния "Госо" отстраниха от тима халфа Марио Бигони, който е сред разследваните за корупция играчи в Европа. Италианският футболист признал пред боса на клуба Роланд Гаеги, че "не всичко е чисто" около загубата на "Госо" с 0:4 от "Лугано" през май. Бигони твърди, че негов съотборник го убедил да играе симулативно в тази среща.
669
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД