:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 163
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" няма пари за наем на "Армията"

Ръководството на "Ботев" (Пд) не е намерило пари да си плати наема за ползването на ст. "Българска армия", съобщи агенция "Нов спорт". Там пловдивчани изиграха в събота домакинството си срещу "Спортист" (1:1), за което бяха наказани да го проведат на неутрален терен.

От ЦСКА са предусещали за какво става въпрос и поискали парите предварително. Отговорът от "Ботев" бил, че ще платят веднага след мача. Но и тогава нищо не се случило - обяснението било, че нямат никакви средства. Нещо повече, пловдивчани поискали наемът да се приспадне от сумата, която ЦСКА дължи за трансферите на Йордан Минев и Дормушали Саидходжа.

От вчера пък на проби в "Ботев" са конгоанците с френски паспорти Матундо и Фатих.
24
1355
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
24
 Видими 
23 Ноември 2009 23:51
По Дарио Фо: "Няма да платим, няма да платим"
Га ония се бръкнат за Принцът на Пловдив, Н.Манчев и А.Попов тогава и ще има насрещно плащане. Или с други думи, трай коньо за зелена трЯва.
24 Ноември 2009 03:30
Бе те чорбарите не са плащали наем за този стадион повече от 2 години, сега чакат от Христолов да им плати Хайде сега бат'Митко да ги повози на самолетоносача
24 Ноември 2009 09:03
Докич, га оня се бръкне за Певеца, тогава и ЦСКА ще се бръкне за споменатите от теб
24 Ноември 2009 09:37
С една малка подобност, Завинаги: Батков за синът на вятъра договор не е сключвал, щото беше достатъчно тарикат да му обясни как да дойде като свободен агент. А вие всеки полусезон прайте слекция. И всеки път сте на принципа "А, бе, вземай, после ще му мисли за плащането!"... Така май беше и с Дормушали и Минев... С принца на Пловдив и вълнАта придошли с него дъъъълго време бяхте на принципа "Та ние сме ЦСКА!", докато ви стана ясно, че вече май на никой не му пука, и постъпихте като всички останали - минахте си по каналния ред, изчакахте да станат свободни агенти и тогава ги картотекирахте!
Тъй че - моля, платете си на хората!
24 Ноември 2009 10:08
Бибар-е отиди на чешмата и си наплискай очите, като се разсъниш почвай да пишеш
По същество - Манчев, Лимона и Попов дойдоха по схемата на Батков Виж за Муши и Минев е друго, но Селския скоро не се е обаждал, така че не се знае как стоят нещата и там вече
24 Ноември 2009 10:14
Италианците кандидат-собственици в Ботев излязоха мошеници. Жалко за този славен клуб.
24 Ноември 2009 10:49
Peshew, когато в този форум някой ме ядосва или ми отговаря без да прочете внимателно какво съм написал, в изблик на добри чувства го наричам "тиква". СЕГА, не ме карай да се обръщам към тебе по този начин. Много те моля, прочети внимателно какво съм написал! Ето го пак за твое улеснение:
...вие всеки полусезон прайте слекция. И всеки път сте на принципа "А, бе, вземай, после ще му мислим за плащането!"... Така май беше и с Дормушали и Минев...
С принца на Пловдив и вълнАта придошли с него дъъъълго време бяхте на принципа "Та ние сме ЦСКА!", докато ви стана ясно, че вече май на никой не му пука, и постъпихте като всички останали - минахте си по каналния ред, изчакахте да станат свободни агенти и тогава ги картотекирахте!

Прочете ли?.. А СЕГА кажи кой трябва да си наплиска очите!
За принцовете и придворните шутове никой не ви търси пари! Ако питаш мене и Муши и Минев не чинят пукнат лев, ама... Там казАхте, че ще плащате, тъй че...
24 Ноември 2009 11:34
Дали ще си тиква или каунь все тая Но гледам още в първия пост се обръщаш към Завинаги-то а той в тази статия липсва като мнение, та ще приема , че тиквата не е за мен
А когато се цитират факти е добре те да са коректно упоменавани.Затова и на Докича му отговорих че когато Бай ви Ганя плати за Певеца, тогава и Титаните ще платят за тройката от лятото
24 Ноември 2009 12:10
Уупс... За Завинаги си прав... Макар че определено към тебе се обръщах съм написал неговия ник. Как ли е кихал завалията?!?
ЕниВей... Това не променя казаното от мен! Гледам - разбрал си. За тройката от лятото нямаме разминаване - халал да ви е!
24 Ноември 2009 12:58
Пешев, те за стадиона дето ползват не плащат, ти искаш г-н балкански за играчи да плаща. Ай сиктир!
24 Ноември 2009 13:56
James W., дарлинг, по кой точно договор трябва да плащаме за стадиона, който ползУваме?
24 Ноември 2009 15:02
Джими, четенето на спиртосания сайт не ти се отразява хич добре на форумната адекватност тук. Ами да върнат националния Васил Левски и веднъж завинаги да спрете с га-овщината.
24 Ноември 2009 16:13
На вас требе да ви върнат и националния и раковски и Армията. Яиж кви хубави молчета/блокчета/офиси мое да се постоят на тех.

Ивейжън, показвам договор0 като покажеш указа, дийл?
24 Ноември 2009 16:14
Докич, ГА не чета, нито спортни сайтове - нема време. А адекватноста ми е на 101% процента. Раздавам се така да се каже.
24 Ноември 2009 17:00
James W. - Кой указ?
24 Ноември 2009 17:24
Ама ти сериозно ли?
24 Ноември 2009 18:24
Джими, спор така не се води. Когато някой конкретно от опонентите ти каже нещо за Указа, бива. Защо всички и без да четете редовно Спирт 1 или тъпните на га и пс отказвате да приемете, че Левски е имал игрища далеч преди да го установят на Герена. Нека започнем оттам. А указ дали има или да е отделен въпрос. Нали сега няма да ми кажеш, че сега разбираш следния факт. По времето на комунизма се водехте поделение 38600 при МНО. Може и да не си карал войниклък но сигурно сам се сещаш, че това поделение не може да е създадено без съответната заповед.
24 Ноември 2009 18:39
Аз къде съм казал нещо за игрищата на левски. Знам че сте имали стадион на края на града (където и да е било това) построен със средства на клуба и доброволна помощ и матриали от преселниците от кремиковци. Поне според легендата. Нотариален акт или какъвто и да е друг документ не съм виждал по тоа въпрос (малко като с указа)
24 Ноември 2009 19:32
Джими не се прави на средностатическа балама. Левски е основан през 1914. Имал е игрище Левски което е било построено и върху част където сега се намира националния стадион Васил Левски. После, Партията и правителство го засилват на разни временки и чак в началото на 60-те години е бил въдворен на Герена. Сега, ясен ли съм или да вадя моливете и чертежите.
Мислете му вие. Докарали сте са сами дотам да сте единствения софийски клуб без собствена база. Защото всичко беше ваше и през ум на Джуров, Балев и сие не е минало, че един ден държавата може да поиска да и плащате жълти стотинки за наем, както си му и реда, за нещо което ползвате и то с грижата на изключително лош стопаним. Отделен е въпросът, че и сте недобръсъвестни платци.
На твое място, вместо да чукам на отворени врати бих се притеснил сериозно, че едни пикливи глоби не сте платили. Говоря за днешната напомка на дисциплинарната комисия при БФС. Досега, оттам не бяха изпискали, ама всеки ден опашката от търсещи "расте и вий снага космата".
24 Ноември 2009 20:43
И аз така съм чувал Докич, имали сте лошите комунисти са ви го взели и добрия Бъки ви е дал Герена за безвъзмездно ползване завинаги. Лошо няма. Във въпроса с базите не искам да навлизам че много дълбоко става - от една страна на тия собственици концесия и аз не бих им дал, от друга трябва по някакъв начин да се реши тоя въпрос за да може да се инвестира малко в стадионите че приличат на тоалетни вече.
По въпроса с дълговете на ЦСКА не съм компетентен, ти ги разбираш повече.
24 Ноември 2009 22:30
James, то преди нотариалните актове, съществуват т. нар. крепостни актове, ама колегите дори такъв не могат да представят, а се крепят на някакви легенди, че видиш ли това имали, тук го имали и било построено с доброволен труд. Ама документи за това - като указа. А че Бъки им хариза гейарена за безсрочно, безвъзмездно ползване - ама те имали право, нали те това било левски, отбора на народа!!! Абе лопатари, какво да ги правиш, всяка права, която не е успоредна на тяхната, всъщност е крива
24 Ноември 2009 22:35
Само Левски! Централният клуб да се централизира малко, моля!
24 Ноември 2009 23:51
Че закъде да се централизира повече , бе ВъЕ? По-център от Борисовата градина - здраве му кажи. Е вярно, не е като геренЯ, ама все пак...
25 Ноември 2009 00:08
Герена е в центъра на Подуене.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД