:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 536
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Топалова продава "Локо" (Пд) на българин

СНИМКА: PLOVDIV24.COM
Галя Топалова
"Локомотив" (Пд) ще има нов собственик до края на годината. Президентът на клуба Галя Топалова не издържа на войната със запалянковците и намери купувач на акциите. Пред радио "Дарик" тя потвърди, че преговорите са в заключителна фаза и се очаква финализирането да стане до 10-ина дни. Официално смяната на собствеността на клуба ще е на 21 декември, за когато е насрочено акционерно събрание.

Топалова не влезе в подробности с кого преговаря, но бе категорична, че купувачът не е чужденец. По този начин отпадна вероятността "Локо" да бъде купен от италианеца Викторио Фиорети, бивш генерален директор на "Фиорентина", който вече бе в България и огледа клубния стадион.

Български кандидати за клуба преди са били пловдивският бизнесмен Георги Гергов и собственикът на "Вихрен" Константин Динев.

Бъдещият шеф на "Локо" ще получи и бонус със сделката - осигурена концесия за стадиона и базата около него за срок от 30 години. Има обаче и дългове - за заплати и към НАП.
2236
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД