:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 224
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Барчовски замества Гершон като селекционер на националния тим

Само 10 дни преди тегленето на жребия за европейските баскетболни квалификации окончателно стана ясно това, което се знаеше отдавна - Пинас Гершон няма да е селекционер на мъжкия ни национален отбор. Досега и израелският специалист, който класира състава на Евро`09, и от федерацията отклоняваха окончателния отговор на въпроса дали Гершон ще остане начело на състава. Даже бе лансирана идея той да е шеф на екипа, който ще ръководи "А" тима, но вчера Гершон обяви, че се отказва.

Почти е сигурно и кой ще го наследи - бившият селекционер на мъжкия ни тим Росен Барчовски, който в момента е председател на треньорската комисия. Под негово ръководство бе предишното класиране на мъжете за голям форум - Евро`05.

Жребият за квалификациите за Евро`11 ще се тегли в Мюнхен на 16 януари, а тимът ни е поставен във втора (от общо 5) урна заедно с тези на Великобритания и Израел. 15-те отбора ще бъдат разпределени в 3 групи по 5 и ще играят всеки срещу всеки при разменено домакинство. За Евро`11 ще се класират победителите в групите и двата втори с най-добри показатели. Последното място ще се разиграе на бараж между най-добрите 6 тима след 5-те, които са се класирали вече.

На финалите по право запазено място имат участващите на световното първенство: Турция Испания, Сърбия, Гърция, Словения, Франция, Хърватия, Литва, Русия и Германия.
717
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД