:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 368
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" се отказа от контролата с "Калиакра"

Първата контрола на "Левски" за тази година - срещу "Калиакра", бе отменена по взаимно съгласие. Причината е студеното време в Каварна, където шампионите са на лагер. Вчера температурата в града падна до -17 градуса и бе преценено, че е по-добре да не се играе. Домакините успяха да изчистят изкуствения терен, но водещото бе, че не трябва да се рискува здравето на футболистите.

Заради отменянето на мача левскарите ще имат една тренировка днес, след което се прибират в София. В столицата "сините" ще се готвят една седмица, след което заминават на лагер в Агия Напа. В кипърския курорт отборът ще остане 2 седмици и ще изиграе 5 контроли. Съперници на "Левски" ще бъдат местният "Апоел" (Никозия), молдовският "Шериф" (Тираспол"), беларуският "Динамо" (Минск), полският "Легия" (Варшава) и чешкият "Слован" (Либерец).

С проблеми в лагера на шампионите продължават да са бранителите Веселин Минев и Лусио Вагнер. Наравно с останалите тренира Стефан Станчев, който ще трябва да замести Живко Миланов на десния фланг на защитата.
66
1832
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
66
 Видими 
22 Януари 2010 23:07
Разгеле, че здравия разум е надделял над фенщината на кмета. Или по-вероятно на него не му се е гледал мач в студа.
22 Януари 2010 23:12
АВАТАРИ и КАТУНАРИ - Натиснете тук
23 Януари 2010 08:43
Здравият разум - да. Но фенщината на чикагския скункС е неунищожима!
Минус е и днес. Какъв мач, какви пет лева? Изкуственият терен е стегнат, естественият е зимно естетсвен - замръзнал.
Вчера трябваше да се видим с някои хора от екипа в Кварна - не посмяха да тръгнат на път. И ги разбирам. Не е само студът. Лоши пътища, навявания тук-там, скрит лед.
Да се прибират в София - поне битово ще е по-добре, у дома ще са си.
-----------------------------------
Блогът на Генек



23 Януари 2010 09:36
Натиснете тук
Добри утро.
23 Януари 2010 10:06
Добро решение
Далеч по -добро от това да играеш с героите от Сливница и бобовдолските миньори. В порядъка на тази мисла да се готвят "Глиган"-Грудово, "Ятак"-Крива бара, "Ужас"-Зетьово,"Орел"-Комарево и "Скрита сила"-Мъдрево.
Да се връщат ШАМПИОНИТЕ в София но ако и там продължат канските студове налага се да стопят уредите във фитнеса.
За малотиражните газетки Тема Спорт и Спорт1 бг почивен ден за помиярите няма, вкл. и за услужливо пренасящите ги тук. Па га им редят, че в "тази страна" сите са от Левски ревЪт, та се кинат. Ало, от доказателствата които сами ни ги тикате на клавиатурата никой не може да избяга.
23 Януари 2010 10:25
Заточеници!
Футболистите роптаят заради проваления лагер в Каварна
Безпаричието на собственика на Левски - Тодор Батков - а не желанията на треньора Георги Иванов са оставили сините на заточение в затрупаната от сняг Каварна, научи donbalon.eu от достоверен източник. Адвокатът използвал личното си приятелство и бизнес отношения с кмета на града - Цонко Цонев - за да настани отбора за без пари и не искал да чува за преместване на друго място. Както е известно, лагерът на тима в крайморското селище се превърна в безсмислен престой, след като целият регион бе затрупан от сняг и подготовката бе максимално затруднена. Стигна се дори до там, че автобусът на левскарите закъса и се наложи те да го измъкват от преспите. Независимо от това сините си останаха в Каварна, като според запознати за това е настоял именно Тодор Батков, който отсякъл, че няма намерение да плаща за първи лагер.

Упорството на собственика обаче вбесило част от футболистите, които открито възроптали за провалената подготовка.
"Нищо не тренираме, само събираме студ. По-добре да си бяхме стояли в София", недоволствали играчите. Един от тарторите в съблекалнята - Седрик Бардон - дори открито призна, че лагерът е пълен крах. "Времето при нас е гадно, яко студ. Само първата седмица бе полезна, сега тренираме при не толкова добри условия", обясни французинът. Според запознати всички футболисти били единодушни, че няма смисъл от "снежните занимания", тренирали без всякакво желание и нямали търпение да се приберат в столицата.[/b]
23 Януари 2010 10:25
Понеже тук зачестяват препратките към вестника - орган на боклукчийско Пернишко кралство, а дописниците му са си поставили за цел тази пролет ежеминутно да тровят врага с типичните фгьобелсовски прийоми ние нямам с какво да се противопоставим на миризливите дописници, /начело с Га-ГА Иван Из/Ченчев/, освен да вадим цитати от славната биография на техните чорбаджии-мутри:

Групировката "Титан" е едно от оцелелите пипала на октопода ВИС-2, което успешно се откъсна от подземната групировка и се вля в редиците на законния бизнес.
Още преди година, когато сметопочистващото дружество на пернишките милионери Иво Иванов и Димитър Борисов сложи ръка върху ЦСКА. "Уикенд" разкри старата връзка на босовете на "Титан" с Жоро Илиев. В началото на 90-те Димитър Борисов бе известен в цял Перник като Митьо Гърнето, а приятелят му Иво Иванов фигурираше в масивите на МВР с прякора си Праховеца. Двамата бяха особено близки с Митко Маймуняка и с Мето Илиенски и това автоматично ги нареждаше в отбора на автоджамбазите и застрахователите с бухалки.


/следва/
23 Януари 2010 10:28
Драгой, един друг отбор игра с тези надписи на екипа си! Или си разсеян или това не те устройва в намерението да громиш!
23 Януари 2010 10:30
Другата тема с право стана поздравителен адрес за рожбата на Фин и затова пускам тука отговора на Томов.
Извън темата. Посочената онзи ден от Борисов адвокатка на Лупи Валентина Иванова ми е колежка. Невероятна красавица, небалканска красота, умница. Това, по онуй време. Сегашният и физстатус не го знам. В момента е една от маститите адвокатки у нас като често изплува името и при спортни скандали.
Мазало
Натиснете тук
23 Януари 2010 10:33
Даскале, минало бешало. Никой не го отрича. Нека уважаваме фактите.
23 Януари 2010 10:33
Бончо,"натиснах тук" и прочетох нещо от "спорт 1", което те са го взели от "тема спорт".Та въпроса ми е :защо е тази еквилибристика?Или по всякакъв начин трябва да криеш медията на боклукджиите...
Наистина вече се води медиина подгрявка за протичането на мачовете.Но тези които подгряват общественото мнение и имат бивш съдя в ръководният си състав, дали тенденциозно не манипулират обществото?
ЦСКАрска му работа!
23 Януари 2010 10:35
На БЕЛИЯТ ФИН, честита рожба, да е жив и здрав юнака и дълги години радост да ви носи!
23 Януари 2010 10:39
Даскале, туй дето го пишеш е едно към кесим!Когато Гонзо смени мястото на лагера Батков дори не знаеше.Батков не е уреждал нищо и не се е намесвал в нищо!Казвам го не в защита на машиниста, а защото такава е истината.

Редактирано от - tvirem на 23/1/2010 г/ 10:47:42

23 Януари 2010 10:50
Варна отново се смарангяса! Вали сняг и навява. Дано Гонзо не се направи на мъж и момчетата рано да са тръгнали с автобуса без заплануваната тренировка, защото магистралата може и да я затворят. Нещо нормално за такова скапано време. Такива пряспи навява, бедна ви е фантазията.
Докич, ами Драгой дърпа рано, рано дявола за опашката!
Първо виж себе си, а след това говори / в случая пиши/ за другите!
23 Януари 2010 10:58
Даскале, да го кажа с други думи. Едното е история, другото, реалност.
Сянката на скандалният Да Коща отново стряска някои .
Натиснете тук
23 Януари 2010 10:59
даскале, туй май е Варна? Натиснете тук Вие като мечките май, ще заспивате. Зимен сън.

Май Батков, няма да рискува да се конфронтира с Гонзо, сега когато няма пари за нов треньор. Гонзо е момче с характер. Жалко, че дрипата на Сираков и Мърльо, дон балон, яко бълва глупости. Като оная шега, че Гонзо бил молил Бостанджията, да му съставя фитнес-програма. Журналистиката ни наистина не я бива.
23 Януари 2010 11:01
Твирем, Балонска им работа.
Щели сте да търсите отбор на Жо в Анталия. Рабех го отписахте! Пролетта без нови играчи на техните места ще я закъсате здраво. А, че не дава пари е видно и от това, че не взехте французойчето от трета дивизия. Ще берете ядове през пролетта
23 Януари 2010 11:02
Да видим за кого е прохождането на
Лазаровден
Натиснете тук
23 Януари 2010 11:05
Бъди, преди малко изгоних две бели мечки и стадо пингвини пред входа! Искат да влизат вътре пущините!
23 Януари 2010 11:07
Екипи на „Гражданска защита" - Варна изтеглят автомобили закъсали по АМ „Хемус", това съобщи инж. Владимир Иванов, директор на „Гражданска защита" - Варна. Той добави, че до този момент дежурните екипи са направили три курса, за да изтеглят закъсали автомобили по магистралата. Причината е закъсал ТИР, но поради влошената климатична обстановка е нямало начин ТИР-а да бъде изтеглен по-рано. Иванов подчерта, че операцията по изтеглянето продължава цяла сутрин. Той добави, че близо 20 души и 15 автомобили са били изтеглени в районна на местността „Добрева чешма" община Аксаково.

Иванов коментира, че там спасителната операция е започнала още в 16.30 часа вчера и е продължила до 01.30 часа днес сутринта. Владимир Иванов подчерта, че без намесата на кмета на община Аксаково операцията е щяла да продължи по-дълго, но той е осигурил машини, с които автомобилите са били изтеглени по-бързо. „В този район има преспи, по метър, метър и двайсет", коментира още Иванов.
23 Януари 2010 11:10
На входно-изходните артерии на Балчик има полицейски постове, които не допускат излизането на автомобили. Сигнал в общинския съвет за сигурност е подаден за закъсал в преспите автомобил в района на Кулака край града, на който ще бъде оказана помощ. Общественият транспорт в Балчик и междуградските направления е спрян.
23 Януари 2010 11:15
Даскале, то и с Жо е същата работа.Просто няма как да кажат, че борбата ще е отбора да не падне под 5-6 място в класирането.Не знам дали някой от шефовете си вярва в приказките, сигурен съм само, че го желаят.И докато не подменят половината от играчите няма да има прокопсия.Но за целта трябва да сменят и мениджърите-търговци с правата на футболистите.
23 Януари 2010 11:15
Къде са спецовете икономисти и финансисти да отговорят на удара на Лупи
Да си кажа приказката пак за някои сайтове които от жълтина вече не се дишат. Тема Спорт и Спорт 1 бг са вън от конкуренцията в червения спектър. Фабриката за партенки при тях е винаги на мах. Далеч по-забавни са антибатковисти от Дон Балон. От една страна няма милост. Всичко за което се сещат да обвинят адвоката и което е достъпно за развинтеното им въображение като интрига, слух, клюка, откровена измишльотина го пускат в обръщение. От друга, пусто и трябва да си дават сметка, че се водят левскарски сайт. Много е трудно да уцелят баланс за да покрият очакванията на по-голям брой сини фенове. И за това са се оставили на принципа на Бай Ганьо издава вестник. Блъскай, удряй, псувай, па каквото излезе. В резултат на информативната им част доверението клони откровено към нулата. Чат-пат имат сполучливи анализи. Ако рече който и да е от нас да отговаря на горните две помии със аналози, проблем никакъв. Въпросът е, струва ли си.
23 Януари 2010 11:33
Докич, интервюто на Томов е пълно с предположения и за дипломиран юрист е странно да го представяш като нещо сериозно. За адвокатката не знам, вероятно както е казал Веспасиан, парите не миришат, но кой според теб е "ние" в случая? Не вярвам индиеца все още да има Томов на щат за какъвто и да било пост.

Да не говорим за най-голямата лъжа в интервюто, "това е последното ми интервю по темата ЦСКА".
23 Януари 2010 11:57
Драгой дърпа рано, рано дявола за опашката!

Даскале, трябвало е по-точно да отбележиш кой е дръпнал най-рано"опашката на дявола" - това е съпартиецът ти Бай Скот, който дава линк към боклукчийската статия в Тема спорт /спорт1/ А аз поемам личен ангажимент да се противопоставям с каквото мога на този екип от наглеци, създаден специално да мърси нашия клуб и да препятства нормалния ход на първенството. В това отношение боклукчиите имат много сътрудници и силни трибуни - достатъчно е неделен ден да проследите предаването СПОРТ МАНИЯ по Канал 3 , което си е 90 процента ЧОРБА МАНИЯ...

В мутренските времена парите за пропаганда са при хора като Праховеца и Гърнето, така че , колкото и да е слаб ефекта, и от форума трябва да се противопоставяме на НАГЛИТЕ
23 Януари 2010 12:00
Даскале,
ти от Варна ли си или Балчик?
Питам само!
По понятни причини.
23 Януари 2010 12:02
John Yossarian, чети всичко и Фнимателно. Горното интервю е представено от мене еднозначно под надслов Мазало
Сиреч, може смело и безглаво да се каже, че съм си дал мнението като дипломиран юрист. Но ми е интересно да чуя и други г.т. Нищо повече. Разбира се, ваше право е и да го подминете аристократично.
23 Януари 2010 12:05
Каварна отказва да пусне ШАМПИОНИТЕ
Натиснете тук
23 Януари 2010 12:12
Докич, думите на Лупи не струват и 2 стотинки! Щом е толкова силен да извади документи и да тропне по масата. Да, ама Не!
Вие може да му вярвате, но ние не! Посочи едно единственно нещо, до което се е докоснал и е останало читаво. Поне аз не си спомням такова. Мястото му е в пандиза при мургавите и крадливи негови братя
23 Януари 2010 12:16
Генек, от Варна.
23 Януари 2010 12:17
Докич, преди да завъртиш за пореден път плочата, за "всички са левскари", погледни накъде са насочени пъвите думи от първия за деня твой постинг А и нещо напоследък забелязвам, че взимаш думите на сашо апашо за чиста монета. Защото вече така изнася, нали
23 Януари 2010 12:19
Даскале, ваше право е да изберете на кого да вярвате. На Ликви, на Гърнето и Праховеца, на наш Батков и др. и др.
Вчера обясних за себе си, че вярвам не на личности, а на факти. Като този. Принуден съм да се повторя. Единодушието на Борисов и Чичовото, че проблеми след разтрогването на договора няма да има. За мене, каквото и да напишат оттук нататък медиите си остава сухият факт. Пито-платено, случаят приключи, забравете. Надявам се, че съм от ясен, по-ясен.
23 Януари 2010 12:24
Govedokiller, ако ти не уважаваш включванията на съфеновете си преди първото мое обаждане, аз, "да". Именно това е отправната точка накарала ме да обобщя в едно изречение пак една от основните си тези.
За останалото, виж думите към Даскала.
23 Януари 2010 12:27
Естествено, докич, ти по гръб няма как да паднеш, демек прав си, дори когато грешиш
23 Януари 2010 12:35
Gowedo и пр., а Сашо Апашо не е ли цесекар? Вие сте взели на въоръжения всяка дума, всяка глупост на нашия президент и ни борите с тях по цяла година. И ние преглъщаме, защото в крайна сметка той е нашата марка, това е положението. А вие защо не признавате Александър Томов за ЦЕСЕКАР, след като толкова се радвахте на всичко, което правеше за вашия клуб, преди вземането на лиценза? Кой тогава е цесекар - Дучето, ти, антиговедаря, Пешев, даскала....Е, не става, Лупи си е намерил точното място, такъв не може да бъде левскар. Беше приятел на цесекар номер 1 Първанов-Гоце, който му връчи Почетния знак на президента...на Станишев, на когото подари юбилейна фанелка... Не може само успехите и активите да признаваме, а с пасивите и негативите да замеряме като последни неблагодарници. Аз това не харесвам и в някои колеги-левскари, но при вас звучи съвсем лумпенски
23 Януари 2010 12:37
Докич, като гледам прогнозата на времето, отиде още три-четири дни престой в Каварна. Тия от вашия щаб, що не гледат прогнозите за времето Трябваше още вчера да си тръгнат. Само да не кажете сега, че Титаните нарочно не чистят пътищата!
23 Януари 2010 12:42
Драгой, Лупи е цесекар, колкото аз съм космонавт. При него келепира гони интереса. Казано с една дума-политик!
23 Януари 2010 12:48
Драгой, любимец мой, нещо не мога да схване хаотично блъскащите се в главата ти мисли
Даскале, той и батков е толкова левскар
23 Януари 2010 12:50
ЦСКАри, изглежда не взехте на сериозно думите на Ловеца за Томов.А те са се познавали!
Интересно е човек да се замисли - защо е направена продажбата на платежонеспособна фирма по него време.Това личи от приказките и на двете страни и плащанита не минават само през банки на Луната.
Също е добре да се досетим, че обигран икономист-мошеник какъвто е Лупи в добавка с мутри с бухалки и липса на свян е много печеливша формула.За това свидетелства факта, че мениджирането на играчи към и от клуба няма промяна, същото си продължава да е ...
Лично аз вярвам на Томовите думи, че е повлиян или силно подсказан избора кой да е новият собственик.Инак толкова далавери в толкова малък отсек от време ще бъдат стопирани от контролните държавни органи.Ама те не са, даже напротив, в борда на директорите е вкарано лице на държавноотговорна позиция в БМФлот.

Редактирано от - tvirem на 23/1/2010 г/ 12:55:51

23 Януари 2010 12:51
Ами ти, ако беше толкова схватлив, щеше да се кръстиш "Гърнето", примерно
23 Януари 2010 13:07
Govedokiller, не падам наникъде. Стремя се да бъда пределно точен за да успеете да вденете малко от малко.
Уважавам единствено фактите като цитираният от мене.
Би ми било любопитно да чуя мнението ви по ей това.
Само не се отричайте и от него. На мене ми е интересно защо толкова първосигнално е избягал да направи курбан със свиня. Сезонът е напълно подходящ. Страхува се да не направят хората някакви аналогии. В Япония на последните парламентарни избори лидерът на Демократическата партия Хатояма смело заложи водещ в предизборната му кампания да бъде прякорът му с който е ноторно известен на архипелага. Извънземното. И не сгреши. Разби монополът във властта на либералдемократите след повече от 50год. суша. Ама за това се иска да бъдеш широко скроен.
Елате ги вижте
Натиснете тук
23 Януари 2010 13:30
Защото е възможно да се възприеме като братоубийство, Докич
23 Януари 2010 13:51
Дааа...Ако някой се съмнява кой е баш "чалга клуба" в българския спорт, тази дописка ще му помогне. Отделно пък Дучето и неговите съратници са първите професионални привърженици в историята на българското фенство
23 Януари 2010 14:06
Докич, при вас във французко може да има традиция да правите курбан със прасе, ама по нашия край по християнските обичаи курбан за здраве се прави или с овца(агне), или с някакво...как да го кажа, за да не се засегнете , а, да Едро преживно животно (или с младата му форма - теле), или в зависимост от празника с птица (Гъска, петел и т.н.). Обикновено прасетата намаляват около Коледа, а пък тя отмина отдавна, дори и по юлианския календар. Така, че не разбирам какво първосигнално видя тук?
23 Януари 2010 14:29
Килър, важното е да се плюе! Напролет като ги нагазят отборчета от края на класирането ще видиш какъв кански рев ще има.
Единственно Твирем вижда, че нещата не отиват на добре и си ги казва едно към едно. Другите ги е обхванал такъв оптимизъм, че от 15 мача ще спечелят 16.
Блаженни са вярващите!
23 Януари 2010 14:42
Няма да коментирам!
Защо не сте отговаряли на нотариалните покани на Томов?

- От Александър Томов не сме имали никаква нотариална покана. Получихме такава от адвокат Валентина Иванова, която се представя за адвокат на ISMS. Отговорихме чрез нотариус и поискахме да даде своите пълномощия от продавача за отправената ни нотариална покана. След това получихме отговор чрез нотариус и нейните извинения, че не разполага с пълномощно.
Колкото и да си тарикат, накрая си намираш майстора!
23 Януари 2010 15:39
Щу сте ЦСКАри я коментирайте как този футболист го броите за ваш юноша?Наистина ще е интересно, ако разбира се на броите всички юноши в Бъгария за свои...
***Двама скаути на гранда от Скопие отхвърлили 17-годишния Митко, който бил съгласен да играе за клуба от македонската столица




Македонският в. „Утрински вестник” днес разкри, че капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов е можело да заиграе за гранда от Скопие Вардар.

Според изданието трансферът на Бербо в македонския клуб е можел да бъде факт, ако не е било футболното късогледство на двамата пратеници по време на мач между Велбъжд (Кюстендил) и Пирин, за да наблюдават двама играчи на кюстендилци.

Срещата е трябвало да се играе в Кюстендил, но поради лошите атмосферни условия се е провела в Благоевград. Двете цели на Вардар се представили разочароващо в мача, но впечатление направил 17-годишния Бербатов, който носил № 10 и вкарал два гола.

Президентът на Пирин бил съгласен да даде Митко при изгодни финансови условия, а според „Утрински весник” и Бербо бил съгласен на трансфера. От Вардар обаче не били заинтересувани и отговорили: „Имаме си такива играчи”.

Година по-късно Димитър Бербатов подписва с ЦСКА, а след това кариерата му го отвежда в Байер (Леверкузен), Тотнъм и сега е в Манчестър Юнайтед. В Македонското издание допускат грешка, като твърдят че Митко е играл за италианския Лече.

Според „Утрински весник” това не е първият случай, в който Вардар изпуска да привлече в редиците си талантлив футболист, който по-късно става име в световния спорт. През 80-те години по подобен начин грандът от Скопие пропуска възможността да се сдобие с 20-годишния по това време Владимир Югович, който по-късно с Цървена звезда печели КЕШ./БЛИЦ ***
23 Януари 2010 15:49
Govedokiller, благодаря за обяснението. Имам обаче дълбоки съмнения, че мотивът на Дучето да избере 150кг добиче са християнските обичаи.
Даскале, нормално е да ти харесва песимизма на Твирем. Само той не смущава бляновете ви които така прекрасно вчера описа Попангелов.
popangelov22.1.2010 г. 17:37:30 У
цесекарите най-харесвам несекващия ентусиазъм. Идва Михов - банкети и радост до небесата, идва Илия Павлов - радост до небесата, идва Любо Пенев - радост до небесата, идва Черепа - радост до небесата, идва Лупи - радост до небесата, идват боклукчиите - радост до небесата. Така са и с треньорите, и с победите. Биха руснаците и обявиха едва ли не предстоящо неизбежно спечелване на купата на УЕФА!?! Сега биха Сливнишки герой и пак навириха гребените. Големи сте!


Редактирано от - popangelov на 22/1/2010 г/ 17:39:15

Само за протокола, не се заяждам с никой да припомня една прогноза на Твирем преди мача с Лацио.
tvirem
17.12.2009 г. 15:17:18
Бре хора, хубав е ентусиазма ви, ама жабарите и варели да наредят по игрището, пак ще загубим в резултата.Па нашите ще гледат защо са толкова шарени пустиняците.А я си представете Рабех като влезне със свой приом, какво ще му е когато го яхне...
Ако греша, утре отивам в клубното бистро и това Костов, Жечев, Пальо, Цупето и цялата стара синя кохорта ще ги черпя по една лимонада.

Е, каква е гаранцията, че този път ще уцели. Аз стоя зад думите си. Хванах се на бас и с Анти На каса бира, че Левски е пред ЦСКА в края на сезона.
За първото място ми изглежда върло нанагорно. Но смятам, че изпреварвайки ви сме поне в тройката.
Гледам и вече избор направи. Вярваш на Борисов. Само дето това го е казал преди вчерашното интервю на Лупи. А ако случайно засека колежката Валя Иванова, убеден съм, че нейната версия ще се разминава тотално с тази на Гърнето. Баш тя, да се набута в такъв мегаскандал без пълномощно
Значи, приключвам с т.н "плюене" от вас що така ви изнася да тълкувате фактите и съответстващите коментари. Карайте я по схемата на Попангелов.

Редактирано от - Dokich на 23/1/2010 г/ 15:52:24

23 Януари 2010 16:19
А аз поемам личен ангажимент да се противопоставям с каквото мога на този екип от наглеци, създаден специално да мърси нашия клуб и да препятства нормалния ход на първенството.


боже, божеййй....скаутите на заведението в Карлуково къде спят
23 Януари 2010 16:40
Яяя, кой се покаааазва, от снежната пазваааа
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД