:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Великобритания ще използва "спящи сметки"

в банковата система за подпомагане на финансирането на общински дейности на благотворителни и доброволчески организации, които в противен случай са принудени да водят борба за средства, съобщи премиерът Дейвид Камерън, цитиран от Би Би Си. Докато коалиционното правителство намалява публичните разходи, за да се справи с бюджетния дефицит, който достига 11 % от БВП, то насърчава общински организации и бизнеса да поемат нови правомощия за осигуряване на местни услуги.



Иран използва малка банка в Германия,

за да заобиколи санкциите на ООН и да прави бизнес от името на организации в така наречения "черен списък", разкри в."Уолстрийт джърнъл". Като цитира неназовани западни представители, изданието твърди, че банката, за която става въпрос, е Европейско-иранската търговска банка(EIH) в Хамбург. Според публикацията финансовата институция е осъществила операции на стойност над 1 милиард долара за ирански компании, свързани с иранската армия и с програми за доставка на балистични ракети, включително от компании, санкционирани от САЩ, ООН и ЕС.



Катастрофа в Индия отне живота на 61 души,

след като експресен влак се блъсна с висока скорост в композиция, спряла на гара в Източна Индия, съобщиха агенциите. Това е вторият голям инцидент в щата Западна Бенгалия за два месеца. През май при саботаж срещу влак, за който властите обвиниха маоистки бунтовници, загинаха над 70 души. Според властите малко вероятно е сегашната трагедия да е свързана с терористи.
939
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД