:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 314
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Интервю

Аз толкова мога!

Като не ме харесвате, изберете някой да ви отвлича, да ви язди, казва премиерът Бойко Борисов на Сашо Диков в интервю за "Канал 3"
Снимка: Велислав Николов
Бойко Борисов
"Канал 3" излъчи във вторник вечерта едночасово интервю на Сашо Диков с премиера Борисов, взето същия ден. Публикуваме най-интересното от техния разговор, който започва задушевно, после журналистът дава съвети за размествания в правителството. Към края Диков нарича Борисов самохвалко, премиерът се изнервя и повишава тон.



- Как ти се струва, защо Цветан Цветанов три пъти му задава Валерия Велева въпроса кой е по-добър кандидат за президент - ти или Бойко Борисов, и той не отговаря трите пъти?

- Защото това е партийно решение. Нито той може да го определи сам, нито който и да било. Когато дойде време за президентските избори, ще се събере Изпълнителната комисия, ще преценим кой е най-добрият вариант.

- Той не смее да признае, че ти си по-добрият кандидат?

- Аз нямам никакво основание да считам, че той не ме е признал за ръководител свой.

- Така го коментират.

- Не сте го разбрали правилно.

- Напротив, то няма какво да се разбира. Лично аз му вярвам и не вярвам да си прави подобни планове, ако това имате предвид, нещо като кариера извън партията или извън нашите общи решения.

. . .

- Нормално ли е министър Дянков да пътува по тоя начин? (Има предвид визита на Дянков в Китай, б.р.)

- С кой?

- С тази сътрудничка.

- Официално посещение в Китай на вицепремиер, води сътрудник с него. Какво е нередното на случая? Ако има нещо в подтекста на въпроса ти - никога не се бъркам в личните работи на хората. Имат си кой да им търси отговорност. Аз не нося, не търся отговорност кой какво прави в личния си живот.

- Нима не разбираш, че този човек е воденичен камък, той е крайно неприемлива фигура и като поведение... Човек, който говори неща като балансиран бюджет, а всичко се срутва, говори за излизане от кризата март месец - тотален смях, разминаване тотално. Какво още те кара да го държиш на тоя пост?

- Повърхностна е една такава оценка. Той генерира в себе си много отрицателна енергия поради простата причина, че липсата на финанси, липсата на пари в бюджета кара всички да го мразят, защото всеки министър или всеки кмет иска да получи пари, защото чрез парите строи улици, училища, детски градини и показва, че нещо върши. Когато няма пари, той почва да търси източника - кой е източникът, който не пуска парите - това е Дянков. Защо не ги пуска? Защото ето, видяхте ЕС това, което взеха като решение, от догодина, който е над 3% дефицит, горе-долу с толкова ще бъде наказан да внесе в бюджета на Брюксел или някакви подобни санкции ще има. Ако Дянков пусне над този процент, това означава всички ние да платим за тази грешка.

- Само че аз не говоря за това, а говоря за това, че той говори едно - ще правим балансиран бюджет, а след това бе актуализиран...

- Как да не се срути, като излязоха договори за стотици милиони, които не са обезпечени?!

- Тези договори така и не сте ги показали още.

- Как не сме ги показали?! Как не сме ги показали?! Всички фирми, които искат сега пари и за които е предплатено авансово с 10 или 15%, сега си искат остатъка. Както беше и с "Кугърите", както беше и с фрегатите и всичко останало. Как не сме ги показали?! 300 милиона дадох за военни хеликоптери в тая криза. Защо не са ги платили, като имаше излишъци? Защо, като са си ги купували, не са си ги платили и да е приключено? Защо? Тези пари дойдоха при нас. Дянков ги плаща сега. Това, което са подписали предишните, го плащаме ние.

- О'К. Аз разбирам. Това, което не разбирам, е как един финансов министър говори, че едно ще стане, а коренно различно става...

- Един министър трябва да говори оптимистично. В противен случай всички пазари наблюдават това поведение, падат акциите на държавата. (...) Защо всички международни кредитни агенции и европейски, и най-големите световни вдигат рейтинга на България и посочват стабилната финансова система.

- Дянков е недоразумение в очите на немалко хора, включително и в моите, извинявай.

- Имаме различно мнение. Дянков има много други трески за дялане и ако не си ги поправи, действително ще има проблем с мене. Относно финансовата дисциплина той се справя прекрасно. Треските, треските за дялане са му на друго място. Знам ги и той ги знае.

- Бил влюбен. Няма лошо.

- Ние с тебе сме последните, които трябва да му даваме акъл в тая посока.

- Така е. Радваме се, ако е така.

- Дай Боже, човек да е влюбен.

- И аз това казвам.

- Не се меся в тези неща.



-------

- Сергей Кириенко е казал вчера в Китай, че сте се разбрали с тях и продължава строежът на "Белене"...

- Разбира се, разбира се. Проблемът на "Белене" беше цената. Аз съм дал крайна цена, която, ако се съгласят, ще продължим. Мислят. Плюс европейски инвеститори - има "Белене". Най-вероятно тука до месец ще ги обявим. Нека първо те да дойдат.

- Т.е. проектът на "Белене" продължава, така ли?

- Разбира се. Това е европейски проект. Ние ще го направим европейски проект. Много е важно. Защото, ако не го направим, Турция прави четири реактора и след 20 години или 10 години ние ще купуваме ток от Турция. Защото 2020-а спират двата реактора - пети и шести, на "Козлодуй". Така че аз правя нещо добро за държавата, не изпълнявам на някой друг... Ако направим първи и втори на "Белене", ще имаме два реактора и тогава ще удължим срока, защото руснаците само те имат право да удължат срока на реакторите, ще ни удължат срока на реакторите в "Козлодуй" и ще имаме толкова, колкото и Турция. Така че нищо лошо не съм направил, а нещо добро правя.

- От вчерашното съобщение излиза, че все едно нещо сте се договорили скришом с руснаците, а пък не се казва на народа.

- Не сме се договорили скришом. Вие забравяте ли, че ние имаме подписан договор, и сега септември месец трябва да платим първия реактор, за който сме предплатили 300 млн. евро? Той е действащ договор. Ако го прекратя, това означава те да ми кажат утре - ето двата реактора са ти готови, плати си ги, мойто момче, по 1 милиард и си заминавай. И си ги дръж, където искаш. С една дума аз съм свършил много добра работа за държавата. И строим "Белене", ако се съгласят на цената, която искаме, плюс европейски инвеститор.

----------

- Днес във вестниците излиза някаква секретна стратегия, приета от Министерството на здравеопазването, за 20% доплащане от хората, което ми се струва безумие.

- Аз всеки път съм давал пример - когато отиде човек да му сменят гумите в сервиза, колко пари дава? А когато отидеш да ти сменят апендесита, колко пари даваш? Кое е по-ценно, за да е толкова пъти по-скъпо - да ти оправят двигателя на колата или да ти направят преглед? (Интервюто е взето преди същата вечер Борисов да отмени идеите за доплащане, б.р.) И ако не се справи Борисова, ще сложа друг, но накрая ще успеем.

- Аз съм голям фен на Росен Плевнелиев. Извинявай за съвета, за разлика от доста други болшевишки неща, които чувам от някои от твоите хора, членове на кабинета, човекът е адски подготвен. Лотове, магистрали...

- Як контрол, як контрол упражнявам там.

- След като другата страна е, как да кажа, шушумига Трайчо Трайков, той такъв е като личност, и да иска нещо да каже, не му се разбира, не ти ли минава през акъла на Плевнелиев да му дадеш повече власт да управлява цялата икономика?

- Той и сега има много неща, които да свърши.



-----

- Нарекоха Искра Фидосова Лобистка Фидосова...

- Кой я е нарекъл, бе, Сашо? Вие забравихте, че през всичките тези години, които минаха, бяха лобистки закони, то минаха заменки на земи, на курорти, на терени, на планини, чудеса станаха в тоя парламент! Тука моите направиха три грешки, на същия ден ги спрях, нито едно последствие от това няма и вие говорите сега - Лобистка Фидосова. Кое е лобирала?

- Още първият й проектозакон, който внесе, за нотариусите, сиреч да се уреди...

- Това беше стар закон, по искане на ЕС - за хармонизиране на нотариусите. Пълна лъжа и инсинуация беше това! Тя не го внесе... И това е от предишния парламент дори, как да е лобистки?! Как да призная нещо, което не е вярно?

- А наркопоправката?

- Каква наркопоправка? И мина ли, като се намесих?!

- То не мина, ама защо трябваше ти да се намесваш?

- Ами аз затова съм аз! Да се намесвам и да не мине. Сиреч, държавата няма нито една, ето толкова, загуба, нанесена от тези лобистки закони.

--------

- Беше обещал, че ако намалиш газта (б.ред. - цената на природния газ), ще си пишеш 6 за управлението.

- Намалих ли я?

- Един процент.

- Ама я намалих, не я вдигнах.

- Вярно ли е, че в Евксиноград си чел от в. "Сега" на руските представители?

- На "Газпром" обясних, че тяхното дружество "Овергаз" издава вестник. Нещо против? И че чрез медиите се оказва натиск срещу мен - да си го знаят.

- Наистина ли си пишеш 6? Не се ли усещаш като самохвалко, който... Българинът не обича хората, които сами се хвалят. Не се ли усещаш като един такъв, който сам си дава такива високи оценки?

- Ами да оставя на "Овергаз", на "Газпром" да ми дават оценка, така ли? Ти считаш, че във вестник "Сега" и "Овергаз" - посредника, трябва да приема нея, а това, че съм успял да предоговоря да падне с 1% или 2% цената на газа, давай да го прескачаме. С кое съм самохвалко? Факт ли е, че падна цената на газа. Факт е.

- Даваш ли си сметка какво огромно напрежение се е натрупало в обществото?

- А в мене?! В мене не се ли е натрупало? В мене не се ли е натрупало?!

- Лекарите да хвърлят бутилка по твоя Влади Горанов, зам.-министър. Нали разбираш за какво става дума?

- А лекари, които са направили за 500 хиляди ремонт, който е от 10 хиляди? Аз бих хвърлял не шишe... бих хвърлил бидон върху тоя доктор! Това са факти. И в мен има напрежение, защото полагам огромни усилия да изкарам държавата от кризата. И го правя. Намалих ли цената на газа? За българина може да е самохвалко, за мен това бяха изключително трудни преговори (в Евксиноград). В 3 часа през нощта аз ги изгоних! В 3 през нощта! Кой ще ми плати това здраве, щом така ми говориш?! Кой ще ми плати това здраве?!

- Затова си на този пост.

- Ами и затова съм го свършил. Не да ме наричат самохвалко, защото не съм. Защото съм си го изработил това. Не ми е дадено даром. (...) Аз съм изпълнил всички ангажименти, които съм обещал. Там, където има проблеми, в здравеопазването специално, догодина в социалната сфера на Младенов му даваме всичко, което иска. Здравеопазването е единственият трън в петата ни. Единственото ми тежко место, където буксуваме и, за съжаление, най-болезнено и не се справяме.

- Имам чувството, че в някои неща не можеш реално да преценяваш.

- Кои реални неща? Кои?

- Борбата с престъпността, веднага ти казвам.

- Най-успешното нещо на правителството е борбата с престъпността.

. . .

- На 15-и започват стачки. Не смяташ ли, че може да почнат стачки, които да доведат до сериозни катаклизми?

- Ако хората считат, че не сме за това управление, за този пост, да правят стачка, давам си оставката! Идва Станишев, идва Доган и ви дооправя. Въобще не искам дори да убеждавам някого в противното. Направихме така, че за първи път Европейската комисия да ни оцени. Направихме така, че много от нещата тръгнаха, направихме така и съм гарантирал 2012 г. магистрали, метро... Щом не ви харесва, викате си Станишев, Доган и си ви дооправят. Толкова.

- Не разбрах, при една стачка...

- Полагам огромни усилия, повече от това не мога. Толкоз мога.

- При една стачка или не разбрах подаваш оставка или...

- Ти казваш, като почнат стачки, ако стане, като стане, ето ви - изберете си нов.

- Ти ще искаш нови избори ли? (...)

- Щом не ме харесвате, искате друг, изберете си друг! Аз толкова мога! Давам си здравето и нервите. От сутрин до вечер. Толкова мога! Намерете, който може повече. 20 години карате по магистрали, играете в спортни зали, возите се на метро, всичко ви е О'К?! Аз това мога, това ще направя, докато ме търпите! После си избирате някой да ви отвлича, да ви язди... и да викате, че е успешна борбата с престъпността! Ваша работа. Аз толкова... За тебе съм самохвалко, за мене съм вече един истински преуморен човек вследствие на изключително много ангажименти и работа. Ако се оценява. Като не се оценява, на изборите хората определят кой да управлява и си избират кой да ги управлява. Аз мисля, че си изпълнявам ангажимента.
Снимка: Борислав Николов
"Дянков има много други трески за дялане и ако не си ги поправи, действително ще има проблем с мене. Относно финансовата дисциплина той се справя прекрасно. Треските, треските за дялане са му на друго място. Знам ги и той ги знае."
376
12563
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
376
 Видими 
29 Септември 2010 20:25
Значи, казал е:
Идва Станишев, идва Доган и ви дооправя.

А не така, както го препредава газетата!
Ама недейте така, мераклиите за дооправяне могат да се заблудят нещо!
29 Септември 2010 20:31
Хм, самият начин на водене на това т.нар. "интервю" - говорене на "ти", подхвърля тук-таме некоя жълтурковщина, тоя бил шушумига, оня не знам какво си, си е предпоставка за получените отговори.

Аз се опитвам да си представя това перекенде Диков да се опита да води такова "интервю" с Merkel например или с Путин, или с David Cameron - хей чшш, Ангела ма ти чули последната новина ма, оная шушумига Вестервеле се изпръцкал нещо накриво в Брюксел, слъйшай Валодя, бе ти що си затрая кат уволниа московския кмет, Хай-ди-хоу Дейви, бе вий кък със понасяте с тоя твой коалиционен партньор... и т.н. Бас хващам, че ще го приберат с некоя дългоръкавна бела престилка....
И ей такава мръсна пяна прави журналистика в България? Тоя не биха го взели да чисти дори и кенефите, където е да е на запад от Драгоман...
Затва нека да прати CV на Пеева, тук му е мястото...!
29 Септември 2010 20:33

Тоя сериозно ли се смята за министър-председател?
29 Септември 2010 20:42
"20 години карате по магистрали, играете в спортни зали, возите се на метро, всичко ви е О'К?! Аз това мога, това ще направя, докато ме търпите! После си избирате някой да ви отвлича, да ви язди... и да викате, че е успешна борбата с престъпността!" Боже! Боже. Прости ми! И на него му прости!
29 Септември 2010 20:50
Steppen,
безспорно прав си по принцип, но дори и Диков да говореше в учтива форма, това не значи, че отговорите нямаше да са пак на "ти". По-скоро нямаше въобще да има интервю.
Така си говори минпредът. Така си говори и бат' Сашо. Затова се разбират и си говорят цял час, без да им доскучее. ; )
29 Септември 2010 20:54
Тук някои изразяват недоволство от просташкия език на сашо диков. Вярно е - сашо диков и неграмотник, жалък истерик и простак. И тъкмо адекватен на нивото на ББ. Такива журналистки издигнаха ББ - тъпи, прости патки - такива журналисти ще го ликвидират. ББ е изцяло медиен продукт - той е с бърз срок на развала.
29 Септември 2010 20:58
"Боже! Толкова молитви отправихме към Теб, а непрекъснато губим. Утре отново ще влезем в битка, която ще бъде наистина тежка. В нея няма място за деца. Затова Те моля - не ни изпращай Твоя син. Ела самият Ти."
Молитва на Кок, вожд на племето грикуаси, който се борил с африканерите през 1876 г.
29 Септември 2010 21:05
Боже, боже, толкова ли съгрешихме, та така ни наказа ...
с този ни щеф де ...
29 Септември 2010 21:06
и к'во толкова? даде уклончиви отговори за белене, каза че газетата има собственика, който има; нема да уволнява дянков... ама махленски се изявявал... с тея, дето предпочитат тона и съдържанието на първанов и станишев нема да споря, защото там разум нема.

аз пък от край време си говоря, че засега костов е най-малкото зло... ама иликтурътъ мисли инак и си избира я цар, я сергей - като и в двата случая управлява доган. с активното обслужване на гоцето. па тръгнали сега да мрънкат, че бойко не им би интелигентен.
хайде холан.
естети.
дизайнери.
тамагоцета.
с червени прашки.
аре у лево.
да сте мислили навреме.
не сега, след два мандата на доган и на гоцето.
29 Септември 2010 21:10
Аз за журналиста не знам, но от това, което съм прочел, батката не отстъпва по нищо на предишните, а плюс това не се преструва и весели хората, което не е малко.

29 Септември 2010 21:13
А да, понеже некои отново споменават дедо иван костов. Горещият ми съвет към ББ е да арестува дедото и да го просне на паркета по бели гащи. Ще настъпи такава всеобща радост, че нема нужда да се правят промени в политиката на правителството цела година. Само за едно просване с думите: - Като един престъпник, легни!
29 Септември 2010 21:16
Диков е известен с тежкия си, далеч от културата начин на изразяване.
ББ е напълно в тон. Но ББ е премиер...
Тъпигьозлук!
-----------------------------------
Блогът на Генек
29 Септември 2010 21:18
Абе ББ още не е стигнал нивото на Сергей и Доган... при все провокациите на Диков.
29 Септември 2010 21:25
Бирьонка, само толко ли можеш?
29 Септември 2010 21:26
- Бил влюбен. Няма лошо.
- Ние с тебе сме последните, които трябва да му даваме акъл в тая посока.
- Така е. Радваме се, ако е така.
- Дай Боже, човек да е влюбен.
- И аз това казвам.
- Не се меся в тези неща.

това наистина ли са си го говорили по телевизора?
29 Септември 2010 21:29
Лилиола,
а ти колко пари даде да ти сменят апендесита?
29 Септември 2010 21:30
Съдейки от това интервю, а и от днешните изказвания пред БНТ, то режисьорите на Боко май подготвят спасителен план да спасят, това, което още може да се спаси. Явно са осъзнали пълният управленски провал на Герб и, че до първите редовни избори догодина (президентски и местни) ще ги изритат с камъни, и затова подготвят оставка на правителството около 15 октомври и предсрочни избори. Разчитат, че все още могат да вкарат значителна парламентарна група, която макар и в опозиция, да ги пази и лобира за интересите им. Едва ли е просто емоция изказванията на Боко за оттеглянето му, от вчера и днес.

Редактирано от - Brightman на 29/9/2010 г/ 21:31:14

29 Септември 2010 21:36
толкоз без дзвездички.
ама ако нещо не е ясно, да дам подробни разяснения?
29 Септември 2010 21:36
Сакън!
Не съм провокатор..
.
P.S. Brightman, след като "Во имя Твое..", бе сътворена Тема у Темите, дай само по същество pls!
Щото имаш да черпиш с кило уиски един леко позамръзнал...

Редактирано от - OLDMAD на 29/9/2010 г/ 21:38:40

29 Септември 2010 21:41
OLDMAD,
Това съм го пропуснал. Дай линк.
29 Септември 2010 21:43
- Даваш ли си сметка какво огромно напрежение се е натрупало в обществото?

- А в мене?! В мене не се ли е натрупало? В мене не се ли е натрупало?!

Брей, ми я му пуснете една силиконова кака, че да олаби малко напражението на Боко, та белким цъфне и върже България.
Сега по интервюто - АЗ, АЗ и пак АЗ! Тиквата е такъв Тъпанар с голямо Т, че пред него всяка блондинка би изглеждала като професор по ядрена физика.
Нищо лошо няма по принцип - става за ташак и за изгонване на всякакви, дори и бледи помисли някой емигрант да реши да се връща - един досег с Него моментално прогонва подобни мераци.
Лошото е, че направо ме хваща срам, че съм живял, дори някога, в държава, която може да тури такъв галфон за МП...
29 Септември 2010 21:43
Абе вярно е, че Сашо често минава границата на простащината, ама няма друг Бг-журналист, който задава истински въпроси.
Да си припомним, че той беше единственият в изборната нощ, който не удари език на Биби, а се опита да му зададе най-адекватните в момента въпроси. Но не му разрешиха.
Той първи зачекна темата за Нанев и Мозъка в САЩ с неясно финансиране.
Утре от 13 по Канал 3 ще повтарят двете му интервюта с Биби - от януари и вчерашното. Ще е интересно за опресняването на паметта на мнозина - какви ги плещеше Биби януари и какви-сега.
29 Септември 2010 21:44
Този 3-то интервю на Диков няма да даде, гаранция. Ако ще да си изкара мандата до края.
След първото интервю яко се размириса около здравния министър Нанев, едни пътувания, далавери с лобизъм. Ей на, сега, 24 часа след интервюто, оставка на другия здравен. Колкото до стила на Диков- точно такъв стил импонира на фамилиарничещия премиер. За беда обаче, Диков не се мазни като Бюрека и е хард във въпросите си. А ББ надценявайки интелекта си, от висотата на своята самовлюбеност си мисли, че може да се справи с всеки- и изпада в комична ситуация. И понеже той е НАЙ и сто на сто съвети не приема, пиара му явно не смее да му каже, да не се връзва на такива интервюта. Гоце никога не би дал подобно интервю- прекалено е ехиден, натрениран и партийно школуван. И се вслушва в имиджмейкърите. Не че това ще го спаси да последва съдбата на узбекистанския архар.
На плюещите Сашо Диков- жалки сте. Сашо със същия аршин и език подпука Гоце- хем пред хора, не тет- а тет...
29 Септември 2010 21:45
Мухобойко е на интелектуалното ниво на скиорчето. щеше да е весело, ако не беше трагично да ни управлява такъв празен фукльо.
лилолката има остра нужда не от смяна на "апандисита", а на друг орган
29 Септември 2010 21:45
Лилиола,
ти наистина ли не осъзнаваш, че дооправянето и язденето са в два различни абзаца? От злоба даже не си дочела последния абзац, веднага си написала апология на олигофрена.
29 Септември 2010 21:51
Колеги от ВАС, гледам, позамислили сте се по въпроса за разликите между 'язденето' и 'дооправянето'.
Откъде произтича интереса ви ?
29 Септември 2010 21:58
Brightman, Тема ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, у Теми на Форумците!
29 Септември 2010 22:03
те ти ГЕРБ булка lilliola - Натиснете тук
29 Септември 2010 22:07
OLDMAD,
Благодаря. Предполагам, че е тази Натиснете тук . Ще я погледна после и ще се включа.
29 Септември 2010 22:08
Имайки предвид манипулативния начин на поднасяне на информацията, предпочитам да видя как ще се развият нещата по този случай, преди да коментирам.
29 Септември 2010 22:16
А Вие какво искате от премиера?
Така и не ми стана ясно.
Подобни на Вас са причината Бербатов да не играе в националния отбор.
И после пак такива крещят ама той не е патриот щом не иска да играе.
Защото човека прави каквото му е по силите да въведе някаква държавност в територията наречена България.
И за блгодарност получава обиди и литературни осроумия.
Ами прав е човека. На такива като Вас им трябва Костов Симо Станишев или Доган.
Хак да Ви е!
29 Септември 2010 22:21
Влюбен Дянков = Сантиментален Трион

29 Септември 2010 22:23
А Вие какво искате от премиера?
Така и не ми стана ясно.
Подобни на Вас са причината Бербатов да не играе в националния отбор.

Ами най малкото искаме хората, които ни управляват да могат да правят разлика между една спортна игра и сериозността на реалния обществен живот и неговите проблеми.
-
Щото при футбола "и да паднем и да бием, все ще се напием", докато при реалният живот не е игра, а човешки съдби. Единствени и уникални.
29 Септември 2010 22:24
Това не е отговор Брайтмане.
Кажи ми конкретно какво искаш ти от Премиера.
29 Септември 2010 22:26
А що не е станало дума за Нона Монсантото? Тая патка ако я отвържат, ще превърне държавата в ГМО лаборатория.
Иначе с интерес следя метаморфозата на ББ - от "ние" в началото Му, в "АЗ" - сега. А това ще му изиграе лоша шега. Явно е къса паметта на пожарникарите, щом не са си взели поука от Дедо Симо (къде са НДСВ сега? )
29 Септември 2010 22:33
skyspirit
Аз следя изявит на премиера от както е влязал в политиката.
Винаги е говорел от първо лице единственно число.
И не смятам че ако излезе от политиката ще остане гладен (лично мнение).
29 Септември 2010 22:34
pgh,
Премиера, трябва преди всичко да е компетентен, да знае за какво иде реч, а не да повтаря, като папагал без да разбира, това, което последният с когото се е срещнал му е говорил. Да изповядва и осъзнава ценностите на хуманизма, да има ясна и стабилна визия за това какво иска да направи и как да го направи, чувство за историческа мисия и отговорност пред народа и страната, да е неподкупен и честен. Има и още доста, но дотук Боко не отговаря на никое от изброените.
29 Септември 2010 22:37
Говориш само одщи приказки Брайтмане. Все едно слушам Симеон II.
Кажи конкретно. Какво искаш лично ти от премиера?
29 Септември 2010 22:39
малкото искаме хората, които ни управляват да могат да правят разлика между една спортна игра и сериозността на реалния обществен живот и неговите проблеми

Начи, Брайтман, тръгнал си да мрънкаш, че Бойко не ти бил интелигентен (по БИРА )., т.е. предявяваш претенции към личността на премиера - а не по същество; затова нямаш отговор на въпроса: "Какво искаш ти от Борисов?..."

Ма по силата на какво твоите ЛИЧНИ вкусове са гаранция за правилно управление на държавата?

Редактирано от - lilliola на 29/9/2010 г/ 22:40:34

29 Септември 2010 22:40
Като оставим политиката , ти pgh, какво искаш ? - да оставим Бербатов да разкарва екипа на национала, да пази крачета за големите кинти в клубния футбол, да не се раздава , а ние тук само да въздишаме по него , че играел в МЮ? Това ли? От такъв телешки възторг страда бг народа - ако не от медийния продукт Бербатов, от някой спасител зад граница и т.н. Никой не отрича качествата на футболиста Бербатов, но днес са нужни повече бойци и истински българи, а не копия на пинизите на Бекъм.
29 Септември 2010 22:42
Добре UNIVERS,
Тогава ти ми кажи, според теб кое правителство през последните 20 години е било по-добро от сегашното?
29 Септември 2010 22:44
А в следващия си постинг си дал подробно описание на личните си вкусове за премиер!
Интересно, кой от сега действащите премиери на световната сцена се равнява по твоите изисквания! И най-паче - неговата държава идеална ли е?
29 Септември 2010 22:54
ПГХ
Дай да помогна,
кажи кое е било по слабо? че аз имам трудности да си припомня.
-------
Прочее - по темата какво Аз искам от мин. преда.
Дай да ти го кажа така,
Заради този тиквеник и феновете му мога само да кажа - срам ме е че съм българин.
Съжелявам пичове,
Чалгата я понасям за кратки периоди, в умерени дози, придружена от не умерени количества алкохол.
Боцата обаче е триумф на простотията. Вери сори - но вашта "безалтернативна" банда е подвижна заплаха за жсите теории на Дарвин.
Толкова.
Няма лошо де. Весело е. После сметката че я плащаме заедно, но нейсе.
те тъй те. Скара бира "Кауньландия"
29 Септември 2010 22:57
"Какво искаш ти от Борисов?..."

lilliola,
Той сам си го каза - толкова може, а и вече се е преуморил. Какво повече да искаме от него, освен да освободи поста за някой дето може, а не да мъчи и себе си и народа.
29 Септември 2010 23:01
А бе Диков го провокираше.
29 Септември 2010 23:02
lilliola,
а ти защо не дадеш примери за успеха на БББ - Бат Бойко Борисов, а приказваш общи приказки, за които обвиняваш другите. Слушаме компетентното ти изказване. Тоест, чакаме да го прочетем.
29 Септември 2010 23:02
mitkog,
и тебе, както и Брайтман те бива само в общите приказки, но се пазиш да кажеш нещо конкретно.
Аз мога да ти кажа конкретни неща за източването на държавата и легализирането на корупцията от предишните правителства.
По тази причина сегашното е на светлинни години пред тях.
29 Септември 2010 23:04
Колеги от ВАС, гледам, позамислили сте се по въпроса за разликите между `язденето` и `дооправянето`

---
Незнам защо, ама нещо не ми харесва дооправянето, нещо хомосексуално има! Та май е по-добре да ме "яздят" отколкото да чакам Боко да почне да ме "оправя" и да ме остави да ме "дооправят"!
29 Септември 2010 23:07
pgh,
кажи нещо за зетя Стенли, метрото, кредита от Цветелинабанк и над 100-те "фалшиви" подписа на Боко.
29 Септември 2010 23:09
mitkog, дрънни една и от меня.
И давай нататък..
Че pgh-то те чака в нетърпеливо неведение.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД