:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,602
Активни 468
Страници 2,047
За един ден 1,302,066

ЕП натиска САЩ да махнат визите за българи

Европарламентът представи препоръките си относно някои ключови въпроси в трансатлантическите отношения преди срещата ЕС-САЩ на 20 ноември, съобщава пресслужбата на ЕП. Страсбург иска Еврокомисията да подчертае пред САЩ значението, което придава на премахването на визите за България, Кипър, Полша и Румъния в най-кратки срокове. Евродепутатите изтъкват, че "ЕС трябва да води преговори като единен субект по въпроса за приемането в програмата на САЩ за премахване на визовия режим, за да се гарантира, че четирите държави членки ще получат статут на безвизов режим". Членовете на ЕП заявяват, че ЕК трябва да продължи да подчертава пред САЩ на политическо и техническо равнище значението, което придава на приемането на тези държави в програмата за премахване на "визовия режим в най-кратки срокове".
7
1609
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
11 Ноември 2010 22:41
Слабо се чува Вуте, онова писмо дето ми пишеш да ти върна стоте лева несъм го получил.

tode3n
12 Ноември 2010 00:40
Азмисля че имаме достатъчно БГ специалисти по крадене на кредитни карти в САЩ.По добре да практикуват в Европа...
12 Ноември 2010 05:38
Що така , бе Хъше.Нали се оплакваш от мексиканците , че станали много скъпи за наемане за черна работа.Земи нашенки да ти чистят къщите дето ги рентваш.Хем ще са ти по джоба, хем пък можи и да ги мушкаш.
12 Ноември 2010 08:31
Ами Хъше, премахнете картите с магнитна лента, въведете такава с чип, както е на много места в Европа и по-малко ще ви ги крадат.
12 Ноември 2010 11:44
Бе пука им на САЩ за ЕС, ЕП-то или България.
12 Ноември 2010 12:37
Щатите разбират само от интереса си. А такива колониални държавници като нашите, дето ги е страх да кажат и най-малкото възражение са добре дошли - визите ще бъдат махнати 2020, ама кой ви е казал, че и тогава ще бъдат махнати. Просто ще бъдат издавани визи за три дни - задължен си да си попълниш визата по компютъра преди пътуването. Е на това му казват падане на визите. Нито меда нито жилото не ви щем. И не знам защо се допусна присъствие на чужди войски в България - още не ми е ясно.Поне да беше изтъргувано за нещо. Ето сега - се казва - г-н Путин, приемете ни селскостопанските стоки и всички стоки от промишлеността и няма да има американски бази и радари. Путин приема и това е - така правят американците когато става дума за техния интререс. Какво лошо има? Единственият който може да ни купи стоките е Русия. Аз съм писал и говорил най-много срещу руската политика, но когато става дума за български интререс не ме интересува нищо. Подписвам договор и с дявола!
12 Ноември 2010 13:37
Не вярвам да се страхуват от нашите "индианци" нито от това, че ще обеднее нашата фауна.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД