:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ФОРМУЛА 1

Състезанието в Бахрейн ще бъде отменено в сряда

Официалното решение за съдбата на първия старт от тазгодишния сезон във Формула 1 - на пистата "Сахир" в Бахрейн на 13 март, ще бъде взето в сряда, обяви шефът на F1 Бърни Екълстоун.

"Ако ситуацията в страната остане същата и размириците по улиците не бъдат прекратени, ще се наложи да отменим откриването на сезона - заяви англичанинът. - Говорих с принца на Бахрейн тази сутрин. И той не знае нищо повече от мен, но правят всичко възможно да тушират нещата и се надявам да успеят".

Ситуацията в страната обаче остава напрегната, размириците продължават, което на практика предрешава съдбата на състезанието. Този уикенд там трябваше да има състезания от сериите GP2, но те бяха отменени. Шефът на един от тимовете в тях - "Еър Ейша", Дейвид Валсеки разказа, че от хотела му, който е на 800 м от от център, вижда танкове и бронирани коли.

Президентът на международната автомобилна асоциация (FIA) Жан Тод обяви, че положението е сериозно и случаят ще бъде решен "много отговорно". А от пистата край Барселона вече обявиха готовност да приемат последните предсезонни тестове в F1, които трябва да се състоят на "Сахир" от 3 до 6 март.
750
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД