:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Три отбора взеха голям аванс в Лига Европа

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Българинът в ПСВ "Айндховен" Станислав Манолев (в средата) пробива покрай играчите на "Лил" Пиер-Ален Фро (вляво) и Тулио де Мело по време на 1/16-финала във Франция.
Три тима почти си осигуриха участие в следващата фаза на Лига Европа, след като спечелиха убедително първите си мачове от 1/16-финалите. "Аякс" разби с 3:0 "Андерлехт", "Динамо" (Киев) отнесе с 4:1 "Бешикташ", а германският "Байер" наказа с 4:0 "Металист" (Харков). И трите победи дойдоха на чужд терен, което на практика обезсмисля реваншите.

Предрешена изглеждаше и съдбата на ПСВ "Айндховен" (Хол), който до 83-тата мин. губеше с 0:2 като гост "Лил" (Фр). Само за 2 минути обаче националът Станислав Манолев и съотборниците му успяха да стигнат до 2:2.

Сериозен късмет извади и "Ливърпул", който успя да достигне до 0:0 като гост на "Спарта" (Пр). Чехите превъзхождаха петкратния носител на КЕШ, но не успяха да стигнат до гол. "Бяхме поставени под сериозно напрежение от съперника и затова съм доволен от резултата", коментира мениджърът на англичаните Кени Далглиш, за когото това първи мач начело на отбора в евротурнирите. При предишният престой на Далглиш начело на тима "Ливърпул" имаше забрана да играе в Европа.
859
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД