:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 229
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Росен Барчовски извежда националите срещу новия си тим

Селекционерът на баскетболния ни "А" отбор пое неочаквано и "Рилски спортист"
СНИМКА: БГНЕС
Росен Барчовски вече ще дава указания не само на националите, но и на състезателите на "Рилски спортист".
Селекционерът на националния отбор по баскетбол за мъже Росен Барчовски ще изведе избраниците, които е събрал на лагер в Правец за контрола срещу... новия си отбор "Рилски спортист". До тази ситуация се стигна, след като 50-годишният специалист прие неочакваната покана на президента на клуба от Самоков да замести напусналия по взаимно съгласие македонски наставник Александар Тодоров.

"В тази контрола ще водя националите - поясни Барчовски пред сайта bgbasket.com. - "Рилски спортист" си има помощник (б.р. - Божидар Гьорев), който отлично познава играта, тактиката и баскетболистите".

Барчовски не е водил клубен тим от 2008 г., когато се раздели с ЦСКА. Той е подписал договор до края на сезона, според който ще продължи да изпълнява задълженията си като селекционер на "А" тима и ще го подготвя за Евро`11 наесен. А след като приключи европейското първенство, евентуално ще преговаря за нов контракт с тима от Самоков.

"Не очаквах подобна развръзка. Нещата се развиха буквално за няколко часа. Дойдох, за да събера на лагер националите, а се оказа, че вече съм старши треньор на "Рилски спортист", разказа специалистът.

След лагера на националите, завършващ в неделя в Правец, в понеделник той заминава с "Рилецо" за Черна гора, тъй като във вторник тимът има мач с "Морнар" в Балканската лига. Това ще бъде и официален дебют на Барчовски начело на тима.
934
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД