:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ваня Стамболова ще бяга

на 400 м на държавното първенство в зала за мъже и жени този уикенд в столичната зала "Фестивална". Това ще бъде първо състезание за най-добрата ни атлетка пред българска публика този сезон. Сериите на 400 м са днес от 12.00 ч., а финалът от 19.00. Заявки за участие са подали 420 състезатели от 65 клуба. От останалите национали в първенството ще стартират Тезджан Наимова (60 м), Георги Иванов (гюлле), Спас Бухалов (овчарски скок), Георги Цонов (троен скок), Николай Атанасов (скок дължина), Живко Петков (троен скок), Теодора Коларова (400 м и 800 м), Радослава Мавродиева (гюлле).



Елица Костова се класира

за 1/4-финалите на тенис турнира в Майорка (Исп, $25 000), след като победи преминалата през квалификации Мартина Гледачева с 6:3, 6:2. Така 20-годишната Костова вече има 14 т. за световната ранглиста от този турнир, а следваща съперничка й е №1 в схемата Ана Флорис (Ит). Третата българка в надпреварата - Диа Евтимова, падна драматично от №3 Ирина Курянович (Блрс) с 6:4, 1:6, 6:7 (5).



Димитър Кузманов отпадна

във II кръг на турнира по тенис в Анталия (Тур). 17-годишният квалификант загуби от поставения под №2 в схемата Валери Руднев (Рус) с 4:6, 4:6 и си остана със спечелената 1 т. за световната ранглиста.



"Бизони" започва срещу румънци

мачовете си от турнира за Европейската купа по бейзбол в Атина от 30 май. Българският шампион се изправя срещу втория в северната ни съседка - "Атлетико" (Александрия). До края на груповата фаза благоевградчани ще играят поред с домакина "Спартакос" (Глифадас), с "Белград 96" (Сър) и с "Нада" (Сплит, Хър). "Атлетико" заема мястото на отказалия се шампион на Румъния "Динамо" (Бук). След изиграването на срещите всеки срещу всеки първите два тима в класирането ще се срещнат във финал до 2 победи, в който важи вече изиграният мач между тях. Само крайният победител се класира за плейофната финална четворка през септември. Останалите три квалификационни турнира ще са в Атнанг-Пуххайм (Ав), Золинген (Гер) и Монпелие (Фр).
814
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД