:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Ботев" (Вр) победи с 3:0

кипърския "Аполон" (Лимасол) в контрола във Враца. Два гола вкара Ивайло Данчев, а другият бе на Симеон Мечев. За "Ботев" дебютира дошлият от "Чавдар" (Етп) Иво Михайлов.



4:4 завършиха в контрола

в Трявна "Миньор" (Пк) и "Нефтохимик" (Бс). За перничани вкараха Евертон Джилио-Том, Михов, Костадин Аджов от дузпа и Денис Йорданов, а за втородивизионния тим - Тодор Стоев, Цветомир Матев, Петър Колев и Росен Благоев.



Още трима души бяха

арестувани в Турция във връзка със скандала с уредени мачове. Това са членът на УС на "Фенербахче" Мурат Озайдинлъ, футболистът на "Истанбул ББ" Буюксехир Беледийеши и ръководител на "Генчлербирлиги".



За селекционер на националния

отбор на Аржентина бе назначен Алехандро Сабела (56 г.), който замени уволнения Серхио Батиста. Изборът на Сабела бе подложен на критики заради малкия му опит. Той е едва от 2 г. старши треньор, но през това време спечели с "Естудиантес" титла в Аржентина и турнира "Копа Либертадорес". Сабела е дългогодишен асистент на Даниел Пасарела.



Уволнен бе треньорът

на националния отбор на САЩ Боб Брадли (53 г.), който заемаше поста от 2006 г. Причините не бяха обявени от американската футболна асоциация. С Брадли начело тимът на САЩ спечели "Голд Къп" през 2007 г. и стигна до 1/8-финал на Мондиал `10.
542
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД