:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Единственото ясно - мачът довечера ще е по TV7

Двубоят за Суперкупата на България "Литекс" - ЦСКА тази вечер все пак ще се излъчи пряко, по TV7. Началото е от 21 ч. От телевизията съобщиха вчера след обяд, че са успели да уредят предаването на мача. До този момент се знаеше, че телевизията, която държеше правата - bTV (защото двубоят се води като последен от миналия сезон), няма интерес към излъчването, но се очакваше официален писмен отказ.

Развоят около мача за Суперкупата обаче бе единствената положителна новина на срещата в БФС с шефовете на футболни клубове. До подписване на договори за тв правата за сезон 2011/12 не се стигна и решаването на проблема бе отложено за началото на следващата седмица. Самото първенство трябва да започне на 6 август, като до момента не се знае програмата дори на I кръг заради неяснотата около правата.

Към момента БНТ, TV7 и "Нова ТВ" имат интерес, като е възможно и трите телевизии да получат права за излъчване на мачове. Тази с най-добра оферта ще получи възможност за избор на най-интересния двубой от всеки кръг.
1002
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД