:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 320
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Песимистите в "Локо" (Сф) надделяват преди реванша

Единствено собственикът на "Локо" (Сф) Николай Гигов и дясната му ръка - изпълнителният директор Иво Тонев, бяха уверени, че тимът ще отстрани полския "Шльонск" след равенството 0:0 в първия мач. Реваншът от III предварителен кръг за Лига Европа е на 4 август от 20.30 ч. на ст. "Васил Левски".

"Реално е да продължим. Момчетата изиграха един добър мач, при хаоса, който цареше в техния отбор - само с центрирания, можеше и ние да вкараме. В реванша ще бъдем по-освободени", заяви Гигов. "С този резултат очакваме да отстраним "Шльонск". На повечето ни играчи липсва опит в Европа, но постепенно го трупат", додаде Тонев.

Мениджърът на тима Дончо Донев обаче не бе толкова уверен като шефовете си: "Ако играем по същия начин в София, нямаме абсолютно никакъв шанс. Трябва да поиграем по земята и да вкараме голове. Само шансът ни спаси да не ни вкарат гол."

Треньорът Диян Петков също благодари на късмета, но изтъкна и вратаря Валентин Галев. "Доволен съм само от 30-те минути след първите 15 през първата част. "Шльонск" е по-силен отбор от нас, няма какво да си кривим душата. Ще се опитаме да ги изненадаме. За нас ще е голям успех да продължим", каза още наставникът. Той допълни, че защитникът Дарко Савич има мускулна травма и е под въпрос за втория мач. За реванша обаче ще са на линия след изтекли наказания Коста Янев и Танко Дяков.
5
1002
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
29 Юли 2011 20:59
Една добра дума за публиката на Шльонск - въпреки малкото стадионче, не спряха през цялото време да пеят и подкрепят отбора!
Да видим агитката на Локото как ще приеме предизвикателството...
30 Юли 2011 17:19
Аз призовавам всички, които имат възможност да отидат да подкрепят Локомотив на мача с поляците.
30 Юли 2011 18:45
неврокоп,
оцветяването в случая е неуместно. Нека всички отидат да подкрепят Локото - имат нужда от подкрепа момчетата без значение на клубна принадлежност.
30 Юли 2011 19:09
Suomi-приемам критиката.Когато си прав, прав си...Но си позволих оцветяването, защото все пак това е най-многобройната публика, та затова...
30 Юли 2011 20:50
Локото току що изгубиха от гръцкия Атромитос с 1:4.
Вярно, повечето са резервни играчи, но все пак...
И все пак старата истина е, че най-добре е да падаш в контроли.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД