:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Валенсия" реанимира "ЛУКойл Академик"

Въпреки домакинската загуба баскетболният ни шампион запази шансове за II фаза на "Еврокъп"
"ЛУКойл Академик" допусна конфузно домакинско поражение (77:83) от аутсайдера в група "D" на турнира "Еврокъп" - белгийския "Остенде", но часове по-късно шансовете на тима да продължи във II фаза бяха върнати от "Валенсия".

Испанският тим би вкъщи "АСВЕЛ Вильорбан" (Фр) с 96:88, осигури си класиране напред и остави всичко около втория продължаващ тим да се реши в мача от последния кръг между "Вильорбан" и "ЛУКойл" идния вторник. След петия кръг "Валенсия" има актив 4-1, французите са с 3-2, тимът от Правец е с 2-3, а след първия си успех в турнира "Остенде" е с 1-4. При каквато и да е победа на "ЛУКойл" във Вильорбан напред ще продължи шампионът на България за последните 9 сезона. При такова развитие двата тима ще са с актив 3-3, но вторият показател в такъв случай са директните двубои, а "ЛУКойл" спечели домакинския мач с "АСВЕЛ".

"Ако играем пак така, не можем да спечелим във Франция - предупреди обаче македонският треньор на шампионите Йовица Арсич след третата поредна загуба на тима му в турнира. - "Остенде" победи заслужено, защото играхме слабо в защита след почивката. Брандън Хийт не направи точно това, което му казах. Но той е добър за българските условия. Нямахме пари да намерим по-добър плеймейкър, обаче ние не сме единствените с подобни проблеми. Дори големите отбори вземат американски гардове и те правят същите неща като Хийт. Това е нещо, което трябва да търпиш, защото не си "Лейкърс", за да вземеш който играч си поискаш."

Въпросният Хийт за 30 минути на терена вкара 8 т. и направи 7 асистенции. Най-резултатен за "ЛУКойл" в "Арена Армеец" бе хърватският център Бруно Шундов с 14 т. (и 3 борби под кошовете), 13 добави Божидар Аврамов, а капитанът Тодор Стойков вкара 11 и спечели 5 борби. Повече от Хийт реализира и Павел Маринов - 9.
1
623
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Декември 2011 19:25
Конфузна загуба у дома от белгийците, но за късмет Валенсия ни даде втори шанс. Все пак наистина с тази игра няма как да стане и сме в доста лоша форма. А така добре тръгнахме.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД