:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА остава без победа в Шампионската лига

"Червените" волейболисти взеха само гейм срещу "Нолико" и почти загубиха шансове за класиране напред
Снимка: cev.lu
Камерунецът Нейтън Вунембайна забива през закъснелите да изградят двоен блок Ивайле Стефанов (№9) и Светозар Иванов по време на мача в зала "Лото Доум".
Трета поредна загуба претърпя ЦСКА в Шампионската лига по волейбол, което почти стопи шансовете на тима да повтори миналогодишния си успех - класирането за втората фаза.

При гостуването си на "Нолико" в Белгия "армейците" паднаха с 1:3 (25, -16, -22, -20) в мач от 3-тия кръг в гр. "А". Така шампионите останаха последни в групата с 0 т. и геймова разлика 2:9. Лидер е "Нолико" със 7 т., следван от "Ираклис" (Гър) с 5 и "Аркасспор" (Тур) с 4, като снощи гръцкият и турският тим се срещнаха в Солун. Напред в турнира ще продължат първите два отбора от всяка група.

Добрата новина за ЦСКА, а и за националния ни отбор от мача в Белгия е завръщането в игра на либерото Теодор Салпаров, който не бе играл от април, когато скъса връзки на дясното коляно и претърпя операция. Той се появи на терена във втория гейм вместо Антон Василиев и игра до края на мача, като завърши с 33% успеваемост при посрещане. Най-резултатен за ЦСКА бе картотекираният в последния момент Джейсън Халдън. 40-годишният канадец с английски паспорт реализира 16 т. (2 блока и 1 ас), а Ивайло Стефанов завърши с 14 т. (1 ас). От "Нолико" Нейтън Вунембайна заби 15, а Питер Верхеес - 14.

"Изиграхме добър първи гейм, имахме шансове също и в третия, и в четвъртия - коментира Холдън. - За съжаление направихме прекалено много грешки."

Следващата сряда ЦСКА приема "Нолико" в "Арена Армеец" от 19 ч. Ако и тогава не успее да спечели, това ще означава край и на теоретичните шансове за класиране в следващата фаза.
1
663
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Декември 2011 19:28
Добър старт, както и срещу турците и пак загуба в 4-ри гейма.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД