:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 373
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Мит Ромни
Сърбия може да признае независимостта

на отцепилите се грузински републики - Абхазия и Южна Осетия, заявил новоизбраният президент Томислав Николич по време на визитата си в Москва през уикенда, разкри сръбският в. "Политика". Според него ситуацията в Абхазия и Южна Осетия не можела да се сравни с тази в Косово. Грузинският зам. външен министър Нино Каландадзе реагира, като заяви, че "Сърбия иска да стане член на ЕС, който, както на всички е ясно, подкрепя териториалната цялост на Грузия". Днес Томислав Николич трябва да положи клетва за президент.



Мит Ромни ще бъде кандидатът за президент

на САЩ от Републиканската партия, след като спечели първичните избори в щата Тексас, предадоха агенциите. Бившият губернатор на щата Масачузетс ще бъде основен съперник на сегашния президент демократа Барак Обама, който се бори за втори президентски мандат. Официално Ромни ще бъде обявен за републиканския кандидат за държавен глава по време на конгреса на партията, който ще се състои на 27 август в Тампа, щата Флорида.



В САЩ фалира най-старата адвокатска

кантора Dewey & Leboeuf, писа в. "Файненшъл таймс". Юристите били принудени да предприемат тази стъпка, след като не успели да намерят партньор, с когото да обединят бизнеса си. Фирмата, която бе сред най-големите адвокатски кантори в Америка, напоследък изпитваше сериозни финансови затруднения. Това е и най-големият фалит на правна кантора в историята на САЩ, отбелязва в. "Файненшъл таймс".



Ротшилд и Рокфелер обединяват активите си

в рамките на стратегическо партньорство, съобщи в. "Файненшъл таймс". Инвестиционната компания на Ротшилд RIT Capital Partners придобила 37% от акциите на компанията Rockefeller Financial Services, управляваща активите на семейство Рокфелер. Цената на сделката засега не се съобщава. Двете най-прочути финансови династии на Европа и САЩ - Ротшилд и Рокфелер - планирали да обединят активите си още преди две години, но преговорите започнали през 2011 г.
7
908
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
30 Май 2012 19:50
Грузинските министри вече се изказват от името на ЕС?
Те и Саака без право си беше наредил знаменца на ЕС зад гърба.
30 Май 2012 21:29
За да получи Сърбия транша от 800 милиона долара от братска Русия ще трябва да направи някъкъв жест. Съвсем правилно не трябва да се сравняват Косово с Абхазия и Южна Осетия. Всеки случай си е сам за себе си. За Русия Косово не е незаивисимо а Абхазия и Южна Осетия вече са отделни държави с които Кремъл има дипломатически отношения!

31 Май 2012 00:06
В САЩ фалира най-старата адвокатска кантора Dewey & Leboeuf
Ха, ха! Как ще се отрази това на щатското БВП?
31 Май 2012 00:30
Ха, ха! Как ще се отрази това на щатското БВП?

Споко - ще измислят нещо като "виртуална адвокатска такса" - колко данъци и такси биха събрали, ако адвокатските фирми (не само споменатата) не фалират. Все пак имат вече едно подобно "виртуално" за над 6% от БВП-то
31 Май 2012 04:28
Сърбия може да признае независимостта на отцепилите се грузински републики - Абхазия и Южна Осетия
31 Май 2012 09:21
Страни признали независимоста на Косово:
Натисни тук
Изводи?
31 Май 2012 11:18
- 'ми глутницата "демократи" и малко васали.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД