:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 136
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Затъмнения

Луната отхапа част от слънцето. Това е събитието на ниво Космос. Слънчевото затъмнение, макар и за кратко, повлия сериозно на събитията в РБ. Веднага след като Марс влезе в еди-кой-си дом, а Венера в съседния, Комисията за финансов надзор отне лиценза на застрахователна компания "Юпитер". Може би заради зловещия феномен, а може и просто държавата най-сетне да е свършила работа.

Слънцето залезе за редовите бюджети. "БНБ? вдигнете данъците и цените!", "Застраховат всеки дом от януари" (принудително) - туй все от 1-а стр. на "Стандарт"; а колегите от "Труд" слагат капачето върху грънчето - "Такса и за куче". Депутатите приеха закона за ветеринарномедицинската дейност, където ще облагат с налог и най-добрия приятел на човека. То както е тръгнало, съвсем в скоро време ще се въведе и данък "маса" и данък "секс" - седнеш с приятели на чашка - плащаш; примами те жена ти в леглото - попълваш заявление и декларация в три екземпляра.

Но в живота винаги има и равновесие. След като над целокупната семейна улица залезе светилото, лицето на вътрешния министър Румен Петков грейна от радост и върна баланса в света: "Общественият съвет си свърши работата", надзърта той от редовете на "Труд" и добавя, че ще вади на светло дейността на службите по приватизация. Ами така ще направи, след като цялата икономика увехна в тъмната приватизация, сега чак ще я огрее. Белким некой корен е останал в тази държава, че да избуи. Интересна информация (пак там) четем за липсата на интерес на депутатите към делото "Софиянски". "Нито един народен представител не е прочел папките с улики срещу колегата им", а хем от тях ще зависи дали ще му се взема имунитета или не. Хм, да! Това ако не е негласно съгласие на парламента, че нищо не зависи от фактите, а единствено от волята на политиците и прокуратурата, то здраве му кажи. Но от "После" да знаете - слънце няма да огрее, докато е такова правосъдието ни.
386
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД