:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Софиянски откри кампанията, но не знае дали ще се кандидатира

Съюзът на Свободните демократи, по-известен като партията на Стефан Софиянски, обяви в събота старта на предизборната си кампания за местния вот догодина. Организацията ще участва навсякъде със самостоятелни листи за общински съветници, реши нейният политически съвет.

Самият кмет на София още не бил решил дали да се кандидатира за трети мандат. Това трябвало да се реши до края на годината и зависело от политическата ситуация и позицията на другите партии. Според него десните сили трябва да побързат да се обединят, за да имат по-голям шанс на изборите.

Свободните демократи не са решили как ще издигат кандидати. Софиянски смята, че това трябва да стане след първични избори, на които се явява един основен кандидат и листа от общински съветници. Основният кандидат ще е лидер в общината и според резултатите от предварителния вот може да се кандидатира за кмет или за общинар. Самият Софиянски е готов да участва в т.нар."праймъриз" в София, които да определят десния кандидат-кмет.

ССД е против предсрочни парламентарни избори, понеже те биха върнали страната на изходна позиция. Столичният кмет заяви пред радио "Дарик", че в момента няма признаци за подобряване на ежедневието на българина и че партията му не е обсъждала да праща своя лидер в управлението.
859
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД