:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,883
Активни 417
Страници 3,806
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

В търсене на татковци

Няма ненаказано добро, май рекъл Оскар Уайлд, или поне така се твърди в социалните мрежи. Прелитащият по принцип няма много вяра на такива деликатни мислители, но вчера се убеди, че г-н Уайлд - или който е там авторът на сентенцията - е безусловно прав.

Какво си мислите вие, простосмъртни представители на силния пол, че ви се полага, ако станете донори на генетичен материал? Казано просто - анонимен татко. Награда? Нищо подобно - 3-5 дни въздържание преди това и лошо отношение после. Всичко това разбираме от "Монитор", който обявява "Пресъхна банката за донорска сперма". Как няма да пресъхне, като няма стимул и клинична пътека. "Дарителят на практика не получава нито стотинка, не му дават дори шоколадче, нито сок и вафли, както се практикува, когато дадеш кръв", възмущаваме се заедно с вестника. Бива ли такава работа, бе джанъм, барем едно кафенце на тия рицари печални сипвайте...

Виж, при известните с плодовитост малцинства нищо не пресъхва, освен с насилие. Доказателство - в "Труд" - "Роми крадат вода, за да мият съседи". Таксата била левче, а бонусът - поздрав "Честита баня". Обаче мръсниците от ВиК Стара Загора ги набарали и тръгнали да саботират бизнеса чрез вкарване на въпросното водохарчене в рамките на водомера. Та се наложило две коли на нашата милиция да пази вода-и-каналджиите в тяхното пъклено дело, щото ромеите си бранели бизнеса и достъпната хигиена.

Друго информационно поточе за Таткото на нацията (по конституция). "Президентът леко притеснен от сирийска бежанска вълна", тръби "24 часа". По-коректното съобщение би трябвало да гласи: "Президентът се хили притеснено по тоя и тоя въпрос". Защото нищо, нищо не може да свали усмивката от лицето на държавния глава Плевнелиев и това го знае всеки, който е лицезрял позитивния му образ невъзможен поне за миг.
979
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД