:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,005,788
Активни 406
Страници 3,711
За един ден 1,302,066
Агенция “Сотирикон”

За всекиго по нищо, ама в изобилие

КОЙ Е ПО-НАЙ-НАЙ... Тази година се предвижда Празникът на поезията да бъде посветен на най-великата ни партия и нейния - и наш - вожд. Творци от всякоя възраст, пол и занятие смятат да вземат участие в това мероприятие. Отсега се знае, че овациите ще ги обере рапърът Гого Черджето.

***

CHERCHEZ LA FЕMME (по високите етажи на властта)! От Евросъюза горещо препоръчват все по-висок процент жени да заемат ръководни постове, но някои държави упорито се опъват, като се аргументират, че жената е странно нещо - например: гони 40-те и все не може да ги стигне.

***

ЗЛАТКИ НА КИЛОГРАМ. Според последните проучвания 40% от младежите на 16 г. у нас не могат да четат и да пишат. И ако момчетата не виждат почти никакви шансове за професионална ориентация, то момичетата са твърдо убедени, че могат да станат плеймейтки.

***

СЛЪНЧАСАЛИ ОТ НАУКА. С графити осъмна и частното начално училище "Антоан дьо сент Екзюпери", в което тази година с водосвети откриха специализирани паралелки за малки принцове - най-поучителният от тях гласи: "Някой да е виждал слаб отличник? Щом е пълен, значи е дебел!"

***

ЛЕЛЕ, МАЛЕ.... Според социологическата агенция "Калъп Интернешънъл" и това лято не мина без жертви, като рязко е скочил броят на удавените в разкош. И все пак хората са оптимистично настроени и смятат, че може да сме заникъде, но благодарение на новите магистрали ще стигнем първи.

989
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД