:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Под №1

е поставена Петя Неделчева в схемата на турнира по бадминтон в Кардиф (Вбр, $15 000). Съперничка в I кръг ще й бъде Сара Милн (Вбр). Другата ни представителка в столицата на Уелс - Димитрия Попстойкова, пък започва срещу №8 Никола Серфонтейн (Вбр). На двойки Неделчева и Попстойкова ще стартират с мач срещу Сюзън Лейдън-Дейвис/Ема Роджърс (НЗел).



Месец и половина

извън игра ще бъде баскетболният национал от "ЛУКойл Академик" Божидар Аврамов, който счупи кост на безименния пръст на дясната си ръка. Отборът заминава без него тази сутрин за Билбао за двубоя си от гр. В на турнира "Юрокъп" срещу "Гескрап Билбао Баскет". Мачът ще е в сряда от 21.15 ч. българско време.



Непобеденият

британски боксьор в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че световният шампион за професионалисти Владимир Кличко (Укр) преговаря с него за мач през следващата година. Преди това англичанинът, който е от ромски произход, ще трябва да се справи с бившия претендент за световната корона Кевин Джонсън (САЩ). Двамата ще се бият в събота на галавечер в Белфаст (СИрл).



НБА

Резултати: "Торонто" - "Сан Антонио" 106:111 (с 2 прод.), "Ню Йорк" - "Детройт" 121:100, "Бруклин" - "Портланд" 98:85, "Филаделфия" - "Финикс" 104:101, "Орландо" - "Бостън" 110:116 (с прод.), "Денвър" - "Ню Орлийнс" 102:84.
473
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД