:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Йешич се гласи за връщане в ЦСКА

Миодраг Йешич
Сърбинът Миодраг Йешич има апетит за треньорския пост в ЦСКА, макар в момента той да е зает от Стойчо Младенов. Покрай напрежението около Младенов се появиха дежурните слухове, че ръководството на клуба преговаря с Йешич, който води отбора от началото на 2005-а до пролетта на 2006 г. Тогава сърбинът спечели титлата с ЦСКА, но след това под негово ръководство "червените" пропиляха аванс от 7 т. пред "Левски" и накрая завършиха на 3 т. след "сините".

"Да, може да се върна в ЦСКА. Мечтая да им върна на "Левски" за онази разлика преди години, но ще видим", коментира Йешич пред агенция "Спортлайн". В момента той е треньор на отбора на "Нажран" от Саудитска Арабия.

Въпреки засилващите се спекулации за подготвяна негова смяна Стойчо Младенов продължава да работи по зимната селекция. Пред агенция "Спортал" португалският мениджър Даниел Матош заяви, че ЦСКА се интересува от левия халф-бек Елвис Маседо - Бабанко (27 г.) от "Олянензе" (Порт), който е национал на Кабо Верде.
7
820
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
26 Ноември 2012 19:36
Тежко му на Стойчо, с тези приятели - врагове не му трябват.
26 Ноември 2012 21:00
А дано, ама надали. Черпя наред ако стане работата. Стига обаче и Двойчо Симитлийски да остане. Искам ги в пакет.
26 Ноември 2012 21:21
Нападателят на малтийския шампион Валета Нжонго Присо се размина само с два мача наказание заради непристойното си поведение по време на дербито на местното първенство с Хибърниънс.

20-годишен камерунец шокира всички на терена и на трибуните, след като напусна терена без разрешение, клекна до рекламните пана край тъчлинията и започна да се облекчава.

Съдията Алън Марио Сант първоначално не разбра какво точно се случва, докато играчите не му се обадиха. Той спря играта и чинно изчака Присо да приключи с биологичната си необходимост и да се върне на терена, след което му показа жълт картон за безпричинно напускане на терена под бурните овации на публиката на националния стадион в Малта.

Това обаче беше малкият проблем за камерунския нападател, който беше арестуван от двама полицаи веднага след края на мача. Представителите на органите на реда изчакаха Нжонго Присо да напусне терена и както е по екип му сложиха белезниците и го отведоха в полицейския участък. Футболистът престоя една нощ в ареста, а на следващия ден беше освободен, след като съдът постанови глоба за нарушаване на обществения ред.

Защо Нжонго пикае клекнал?

27 Ноември 2012 09:28
Майкъла да се вземе в ръце. Да спре да говори простотии и да се подмазва на БФС, ББ и собствениците, а да спре изтичането на информация от кухнята. Заприличали сме на разграден двор.
Разсъхне ли се работата със Стойчо и бъде ли натирен, това ще "смъртна присъда" за гърненца, делвички, стомнички и тем подобни изделия. Всяко нещо си има граници, които нетрябва да се преминават.
27 Ноември 2012 09:48
Ето още от майкъла, ако някой разбира за какво става въпрос да каже : "Тази седмица очаквам да се преведе последната вноска за терените на юношите . Те ще бъдат четири на брой. Ако всичко е наред, се надявам колкото се може по-бързо те да бъдат завършени и да има къде да тренират децата. Сумата вече не е 700 000 лева. Много по-малка е. Но нека не коментираме цифрите и на колко точно възлиза тя", сподели пред "Тема Спорт" бившият защитник.

Георги Илиев засипа с похвали съперника на ЦСКА за Купата Чавдар (Етрополе). "Очаквам да стане един истински празник в Етрополе. Излизаме срещу един отбор със страхотна школа и база. Нищо, че се намират в "Б" група. Смятам, че Чавдар заедно с Литекс и Лудогорец, могат да бъдат давани само за пример и имат най-добрите школи. Всичко това се дължи на Емил Димитров. Това е един много сериозен бизнесмен, който освен това обича и ЦСКА. Смятам, че точно хора като него имат място на "Армията", допълни Майкъла. Божкее, тоя чува ли се какво говори !!!
27 Ноември 2012 10:44
Йешич гледа Сталин на портрет :
Кой сега е номер пет ?
27 Ноември 2012 18:49
Миодраг Йешич - завинаги един от нас
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД