:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Фулеко ще бъде името на симпатичния броненосец - талисман на световното първенство по футбол през 2014 г., стана ясно след допитване. За този вариант гласуваха 48% от бразилските запалянковци.
Бившият капитан

на "Етър" Тихомир Трифонов напусна отбора, след като клубът прекрати договора му по взаимно съгласие. Преди него "Етър" се раздели с още няколко футболисти, които влязоха в конфликт с турските собственици на клуба.



Четирима от контузените

в "Берое" ще бъдат възстановени за домакинството срещу "Локо" (Пд) - Веселин Пенев, Здравко Илиев, Георги Андонов и португалецът Елио Мартинс. Капитанът Иво Иванов обаче още лекува разтежение и е възможно да не играе до края на годината. Освен него е аут и Георги Божанов.



Феновете на "Спартак" (Вн)

обявиха декларация, с която подкрепиха намерението на президента на "Лудогорец" Кирил Домусчиев да стане собственик и на варненския клуб. "Това е единственият полезен ход за бъдещето на клуба в момента. За пореден път заявяваме на сегашното ръководство и собствениците, че ние няма да предадем принципите си и няма да отстъпим от позицията си, докато не видим един отбор с чисто ново ръководство и спонсори", обявиха феновете.



Захари Сираков игра

цял мач за "Амкар", който загуби с 1:2 домакинството си срещу "Анжи" от 17-ия кръг на руската Премиер лига. Съотборникът му Георги Пеев остана резерва. "Анжи" е на 2-ро място с 37 т. Лидер е ЦСКА (М) с 39 т. и мач по-малко. "Амкар" е 11-и с 18 т.
547
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД